Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

hochdecker

Međužupanijske  je spustio, Split ako se ne varam... (4.12.08.). http://www2.samoborcek.hr/cijene_karata/
A što se tiče međugradskog, prvo treba u dogovor sa A-Turistom, pa općina... Eventualno pokazi bi mogli bit spušteni koju kunu.

Slavuj

da da na pokaze mislim. a vidjet cemo. mozda bude malo spustio da bude fer prema putnicima.

hochdecker

fer bi bilo da spuštaju oni koju 10 godine nisu ni prali autobuse, a ne oni koji uvoze godišnje po 10 autobusa, ali o tom potom...

Slavuj

Slavuj

Danas na linji A.K. Zagreb-Novaki-Samobor polazak s autobusnog u 16:00 gb 117 je curio antifriz i sve se dimilo iza. šofer je stao u brezju i mi smo pricekali da dode drugi autobus po nas. došla je austrijanka

Slavuj

Ljudi ovo je možda malo offtopic ali molom vas,svo koji imate facebook da se uclanite u ovu grupu: Nema ''sigurnijeg i udobnijeg'' busa od Samoborčeka!!!!..
Tu nam pljuju po Samborčeku a nemogu ja sam protiv 400 ljudi! imam i ja svoju grupu Samoborček i ta baš lijepo pise o njemu  :)
pa evo ako nadete vremena molim vas.

netko

Citat: Slavuj  u Prosinac 29, 2008, 10:49:03
Ljudi ovo je možda malo offtopic ali molom vas,svo koji imate facebook da se uclanite u ovu grupu: Nema ''sigurnijeg i udobnijeg'' busa od Samoborčeka!!!!..
Tu nam pljuju po Samborčeku a nemogu ja sam protiv 400 ljudi! imam i ja svoju grupu Samoborček i ta baš lijepo pise o njemu  :)
pa evo ako nadete vremena molim vas.
Dobar si.Grupa ti ima 120 ljudi. :D ;)
A oni su stavili sliku od Meštrovićevih autobusa u onoj grupi.Mislin ono. ::| ::|
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Slavuj

ma konji. ajde nesto napisi da se vidi da ima jos netko tko nesto zna ;)

Slavuj

s kojim programom uređuješ slike?

hochdecker

Slavuj

Slavuj

garažni broj 123 je imao sudar u ponedjeljak. mi smo stajali na semaforu za sretanje u ljubljanicu a mercedes je zviznuo u nas. neki passat mu je prije toga presjeko put i ovaj skrene i bum. Autbusu nije nista bilo samo radkapa potrgana a mercedesu retrovizor i branik. sve to znam jer sam bio u tom autobusu  :D

i ovdje je jucer vec u pogonu samo bez radkape

Slavuj

Ne kupuju se sad nikakvi autobusi. a kakvi to MAN-ovi?

Slavuj

sumnjam da ima nekih novih buseva ali vidjet cemo

Tlimfocit

vipdrever, a koga ste vozili u muchen u allianz arenu? neku momčad ili...?