Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

Tomek

Večeras vozač gb114 divljao po Samoboru. Ovo divljao mislim na brzu vožnju jer kako je na kolodvoru ušao u onaj zavoj Setra se nagnula i sve se zaprašilo. Uglavnom takvima bi i Graf i Stift bio prevelik luksuz za voziti... To nije prvi put da vidim, par puta sam prošle jeseni na autobusnom kolodvoru vidio kako je jedan vozač sa gb118 testirao ubrzanja.. Šteta Setrica!

ist

Dakle, nedavno sam se nakon dosta vremena vozio autobusom na međugradskoj liniji i to baš Samoborčekom. I iskustvo je odlično, autobusi udobni, osoblje ljubazno, zaista nikakvu primjedbu nemam. Jedini mi je problem na tom putovanju bilo što sam nakon vožnje Samoborčekom nekoliko sati provedeo u razmrdanom AV-u šibenskog Autotransporta. Nakon Samoborčekove setre, imao sam dojam da pješačim

Tomek

Danas sam vidio u Jaski da tamo još uvijek stoje neki zglobni MAN-vi SG240H i izgledaju da su u voznom stanju makar ih odavno nisam vidio da voze. Viđen i jedan putnički kombi VW T4 sive boje za kojeg nismo znali da postoji..

Inače imam prijedlog za Setre S315UL gbr184-187. Naime prilično prazno izgledaju sa onim logom koji imaju pa mislim da bi sad pred sezonu bilo super kad bi dobile ili logo poput 111-126 ili čak novi logo kao što je na Probusu i Temsama jer one nekad znaju uskakati i na liniju za Šibenik, a s novim logom bi ipak uglednije izgledale.
Druga stvar ne znam koliko će 174-177 još ostati u Samoborčeku, ali dobro bi im došla nova boja jer su prilično blijede, a ako se Grafove moglo sređivati ne vidim razloga i da se njih ne uredi.

Slavuj

Ljudi jel moguce da Samoborček ima 2 zute 319-ice uz onog plavog i plavo-bijelog? ja sam danas bio na lisinskom i dosla je ta misterijozna zuta 319-ica.isla je za jasku. ima gb 183(kao i ona prije) ali sjedala su drugacija! sive su boje kao u austrijankama isti uzorak i imaju iza pepeljare na sjedalima sto nije slucaj kod ove vec poznate 319-ice. jel moguce da nam je nesto promaklo?

hochdecker

188 je izbivala par tjedana, to je sad valjda druga žuta. a 183 jer već nekoliko mjeseci u jaski...

Slavuj

jel mislis na onu plavu da je izbivala?

hochdecker

Slavuj

nije to ta. znas po cemu sam skuzio? u vec poznatoj zutoj 319-ici su sjedala poslozena tako da je iza zadnjih vrata ta sjedala su visa od ovih ostalih. u plavoj setri to nije slucaj. u ovoj misterijoznoj su poslozena tako da je taj red iza zadnjih vrata visi od ostalih. stvarno cudno  ??? aha da i ta plava setra inace ne ide za jasku

goranxxx

Glede 183 iz prve ruke, radi homologacije 125 i 126 za prijevoz školske djece su prebačena sjedala iz 183 u njih, neznam dal će se ponovno vraćat sjedala, svašta se radi radi homologacije
SETRA 417 HDH

Slavuj

Dečki plava 319-ica se farba u boju zmaja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! samo sto nece biti zmaj nego nekakvi jastreb! jedva cekam  :o :o :o

hochdecker

http://www.autokodeks.com/novosti.html

Autor teksa ima smisla za šalu.(vezano uz Samoborček). Tek kad nakon 20 komada Setre serije 400 kupite Temsu, onda uz najmlađi imate i najkvalitetniji vozni park u RH.
Slika je sa foruma, ak se ne varam.

Slavuj

Citat: hochdecker  u Travanj 04, 2009, 16:17:24
http://www.autokodeks.com/novosti.html

Autor teksa ima smisla za šalu.(vezano uz Samoborček). Tek kad nakon 20 komada Setre serije 400 kupite Temsu, onda uz najmlađi imate i najkvalitetniji vozni park u RH.
Slika je sa foruma, ak se ne varam.

hahahaha dobra dobra ;)

vipdriver

Tomek

Još da i najružniju 189 ofarbaju i super  :D