Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

lerotai

bas sam se cudio zasto su im mogli oduzeti autobusi kad je firma tako jaka da uzima svako malo nove autobuse ....

de mi jedno recite: imali samoborcek ijednu liniju za svabiju ili voze samo nationale voznje
(znam za da voze pojedinacne izlete u inozemstvo)

hvala
no sikiriki

tamlover

Prvo, ajde zanemarite gluposti koje je iznio PAS i prestanite ih komentirati. Ovako ponavljanjem dezinformacija samo može doć do nesporazuma. Dakle, idemo dalje kao da se ništa nije dogodilo  ;D (u protivnom bi vjerojatno dotični pas ostvario svoj cilj - pljuvanje Samoborčeka)

Što se međunardonih linija tiče - NEMA IH.
Sve u vezi linija može se vidjeti i na web stranici  http://www.samoborcek.hr

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

FitzTN

Zapravo jedino šta su nekad vozili linijski van je bila linija za Beograd.

hochdecker

Danas u 10.30 za Split otišla je Setra415HD koju imamo od jučer na forumu ZG-7180-DN. A danas oko 11.30 u garaži bila je parkirana još jedna bez natpisa. Koja je to?

busfan

Koliko putnika imaju na tim linijama za Split i Dubrovnik kad voze sa tako skupim autobusima? Ili voze sa njima samo kad nemaju posla u turizmu?

Servis

Koliko sam ja primjetio, linije za Split i Šibenik su jako dobro popunjene.

A i za Dubrovnik sve više, jer putnici primjete kad stalno putuju sa AP Varaždinovim ili Croatia busevim kantama pa promjene prijevoznika.

manoplan

Citat: prljavibluzer  u Travanj 26, 2008, 18:00:58
Koliko sam ja primjetio, linije za Split i Šibenik su jako dobro popunjene.

A i za Dubrovnik sve više, jer putnici primjete kad stalno putuju sa AP Varaždinovim ili Croatia busevim kantama pa promjene prijevoznika.

Ma ipak je tu najbitniji 'tajming'polaska,a i tete na šalteru autobusnog kolodvora koje,kako sam čuo,imaju stimulanse od strane prijevoznika.
Zanimljiva je i činjenica da studenti masovno putuju skupljim autobusnim prijevozom do Splita,a žale se na skupe karte i kude prijevoznike koji ne daju popust u sezoni,a također mogu sa vlakom za 90 kn (+ sendvić i kava,a ne plača se prtljaga). ::|

Tomek

Što se tiče Samoborčeka najstarije S415HD su 2004. godište  tako da su sve njihove Setre za naše, a i europske pojmove nove.

A što se tiče željeznice, mislim da ona dulje vozi, a i ako ne, večini je nagibni vlak preneudoban za putovati do Splita.

hochdecker

Kad već pričamo o Samoborčeku i  novim Setrama, koliko "€€perja€€" treba da se nabavi jedna npr. nova 417 HDH ?

erobuss

Mislim da je startna cijena oko 320 000 € + dodatna oprema  ;)

Slavuj

Popunjenost na njihovim linijama za Dubrovnik je super a za Split da ne govorimo. ja svake godine putujem i vracam se s njima u Split i uvijek ima puno ljudi.
za Dubrovnik idu ovako: ZAGREB 22,30 - Gospić - Split - Metković - DUBROVNIK 08,00
                                       DUBROVNIK 22,00 - Metković - Split - Gospić - ZAGREB 07,00
po meni su ovo odlicna vremena polaska jer se ujutro u Dubrovniku stigne na svaki brod za okolne otočiće.
Još k tome radnici u Samoborceku su stvarno ljubazni jer kad idem u Split me uvijek povezu iz njihove garaze u Samoboru a kad se vracam me odvezu tamo.

vipdriver

ZG 7180DN i ZG 7181DN reg su oznake dviju novih setri s415 hd
za par dana dolazi dva komada s417 hdh i jedna s411hd

pozz

hochdecker

Tako bi se to zaokužilo na 20 komada serije 400.

manoplan

Citat: Tomek  u Travanj 26, 2008, 18:20:42
Što se tiče Samoborčeka najstarije S415HD su 2004. godište  tako da su sve njihove Setre za naše, a i europske pojmove nove.

A što se tiče željeznice, mislim da ona dulje vozi, a i ako ne, večini je nagibni vlak preneudoban za putovati do Splita.

Da nebi bilo zabune ili nesporazuma,ja isto smatram da je Samoborček jedna od najboljih domaćih prijevozničkih firmi jer zaista ulaže u vozni park,a što je možda i bitnije:čuo sam da vozači imaju solidne plače što je također mjerilo kvalitete.(zadovoljan radnik-kvalitetan radnik  :D)

hochdecker

Citat: manoplan  u Travanj 26, 2008, 20:58:12
Citat: Tomek  u Travanj 26, 2008, 18:20:42
čuo sam da vozači imaju solidne plače što je također mjerilo kvalitete.(zadovoljan radnik-kvalitetan radnik  :D)

A zašto bi nagađali. možemo pitat VIPDRIVERA???