Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

vipdriver

Decki,o placama se ne govori...to je poslovna tajna

pozz 8)

zlikowszky

vipdriver je diplomatski odgovorio,ali naslućujem slijedeće: On ne jambra oko plaće, dapače, skriva je, znači da je DOBRA kak se priča....
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

vipdriver

placa je vrhunska,ali vjerujem da kolege iz konkurentskih firmi zarade vise(kolege a ne njihove firme),zato jer oni rade pola za firmu a pola za sebe(svoj dzep).kod nas je stanje drugacije.imamo dobre place i nisam ukrao ni 5 kn svojoj firmi.zato lova dolazi u firmu,vrti se,placa je redovita,kupuju se novi autobusi,ustvari sve ide prema naprijed i svaki dan su uvjeti sve bolji...Samoborcek je izbacio balkanski,lopovski mentalitet iz svojih redova i mislim da se to vidi na svakom koraku....

tamlover

Vipdriver odlično si prezentirao recept za uspjeh!
Ovo bi mnogi trebali pročitati ili još bolje zapisati negdje na vidljivo mjesto.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

lerotai

no sikiriki

Tomek

ZG-7180-DN danas navečer krenuo za Split. Ima naljepnice Samoborčeka, tj. dobio je logo.

manoplan

Samoborčekova VIP Setra.Da li ju je danas vozio Vipdriver,to će nam reći on kad se uključi  ;D

Tomek

Sa sigurnošću mogu reći da nije  :D.
BTW jučer je čekala neke ljude ispred hotela Esplanade.

hochdecker

Vip class je danas vozio strane turiste u okolici Samobora, ai ja potvrđujem da ju nije vozio "vipdriver". :D :D

Slavuj

Evo danas sam bio u Samoborčekovoj garazi i poslikao sam dosta autobusa pa mozete ici pogledati na samoborcek-slike. bili su me proveli po garazi sa njihovim iveco autobusom  ;)

FitzTN

Sta im bi da su isli onu plavu Setru farbat u zutu...ccc, plava je bila prelijepa

Slavuj

ma bila je ok ali hoce da su im svi busevi budu iste boje a ne da je svaki drugaciji. iskreno meni se to svida.

vipdriver

da nisam vozio vip jer sam od srijede na stacionaru u Vodicama---he he.uzivam na suncu i moru.vozim strance tak da me nitko ne pili daj ovo,daj ono.gospoda lijepo sjede.idu na izlete,transferi na airport i tak.....

pozz

hochdecker

319 UL, gbr 183 je puštena u promet. Ko nova !!

Slavuj

da danas sam ju vidio odlicno izgleda sa naljepnicama  ;)