Samoborček - novosti i rasprava

Autor Tomek, Studeni 21, 2007, 01:09:41

manoplan

Citat: hochdecker  u Svibanj 14, 2008, 19:59:24
319 UL, gbr 183 je puštena u promet. Ko nova !!

Di da je sačekam?U ljubljanskoj ili...?

hochdecker

Zavisi u kojoj službi vozi. Mislim da bi ju mogo sačekat oko 09.00 na AKZ. Ili u 14.15 polazak sa AKZ.

hochdecker

U garaži su parkirane 411 HD i 417 HDH bez naljepnica. Znači da je stigao i ostatak kontigenta iz NJEM

vipdriver

Fali jos jedna S417HDH,dolazi drugi tjedan....

Slavuj

danas sam bio u garazi ali nije bio onaj gospodin s kojim sam prije razgovarao pa mi nisu dali da slikam  :'( rekli su da sam mozda neki spijun  :D :D :D

Servis

Citat: Slavuj  u Svibanj 17, 2008, 21:43:06
danas sam bio u garazi ali nije bio onaj gospodin s kojim sam prije razgovarao pa mi nisu dali da slikam  :'( rekli su da sam mozda neki spijun  :D :D :D

Trebao si im reći da zapravo ti njima činiš uslugu s obzirom za što su namijenjene slike. ;)

vipdriver

U samoborceku radi 180 ljudi i velika je sansa da naletis i na nekoga koji je ustao na lijevu nogu...isto tako mislim da bi trebalo trazit dopustenje ako udjes u poduzece slikati.ipak je to privatni posjed.A inace prije par mjeseci sam bio u wolfsburgu u VW tvornici,uzeli su nam fotkice i sve mobitele.kakav je to nacin???a svi vi volite golfa a oni se ponasaju krajne bezobrazno...Ali takav je red i treba ga postivati

pozz

shef

Nije ti baš usporedba na mjestu. Volkswagen radi automobile, koji su izazov za konkurenciju i izuzetno podložni industrijskoj špijunaži. U garaži Samoborčeka ne nastaju nikakvi novi proizvodi, što se tamo može špijunirati, kako se mijenja kotač na Setri?
Da se razumijemo, reda mora biti, ako je negdje pristup nezaposlenima zabranjen, onda nema šetanja. Nazove se odjel pravnih i općih poslova ili glasnogovornika ili što već poduzeće ima i traži dozvola za ulaz/fotografiranje.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Slavuj

ma problem je u tome sto nije bio onaj gospodin od prosli put jer tada sam mu sve lijepo objasnio i imao je par pitanja i sve je bilo ok. reko je da se sjednem u nihov kombi i proveli su me po cijeloj garazi. a i kad sam bio taj isti put pitao sofera za slike nove S 415 HD reko je nema problema i jos kad sam izlazio  je reko " di ces? a treba i kokpit poslikati. ovo je iz 2009 godine"  :D :D i sve je bilo super. sad mi se stvarno nije dalo sve ponovno objasnjavati a i bio je neki mladi decko od 22 godine pa sam mislio da nece shvatiti. rekli su da trebam imati dopustenje za slikanje. mislim da cu jedan dan otici Samoborčekovom direktoru i sve fino objasniti zasto slikam i cemu to sluzi pa mislim da ce onda biti sve ok  ;) jer kad gledate nitko ne znam za ovaj forum i nije nekome na kraj pameti da bi nekoga mogli zanimati autobusi i/ili autoprijevoznici. zato se ponasaju tako skepticno jer ne znaju. kao sto sam vec naveo kad sam prije sve lijepo objasnio zasto slikam i cemu ovaj forum sluzi sam bez problema slikao i bili su svi ljubazni i iznenadeni u jednu ruku  ;)

tovar

Jučer na popodnevnoj liniji iz Zg za St, u Primoštenu me iznenadila nova, friška S417HDH. Ima naljepnice a reg nisam zapamtio (ZG 9340 ?? možda ???). Imala je upaljena kratka svitla i maglenke i izgleda odlično.

Poželio sam i ja jednu takvu u garaži...

hochdecker

16.30 za SPLIT tri Samoborčekove Setre, 6244 DD, 7181 DN, i nova 417 HDH registracije 4590 DD.

miky

Jeli istina da je Božo povukao autobuse koji su bili na ugovoru sa ITS-om? Navodno radi cijene goriva...

vipdriver

je...istina je.vise nisam u vodicama na odmoru   :)

ne isplati se to vise...

busfan

Vipdriver kako su se pokazale Setre 400 sto se odrzavanja tice?

hochdecker

Može jedan vic?
Pita tata Ivicu kak je bilo na maturalcu???
Odgovara Ivica: "Pa možda bi bilo bolje da nismo imali nekakvu staru turističku kramu od Samoborčeka!!!

ha, ha.................!!! :D :D :D