Livno bus - rasprava i novosti

Autor ist, Prosinac 21, 2007, 11:03:03

ist

maky

A dobro, Noge Touringa ionako nisam  dugo viđao, bio je u kvaru, jelda?  A onaj Iveco Euroclass nikad nisam vidio, a nema ni šoferku, i nije u voznom stanju, tako da ne mislim da će im biti neka prevelika šteta. Krpali su se i bez njih, glavno da stari Skyliner i Marbusići i dalje piče do iznemoglosti...   :-\

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tamlover

Šta je uopće bilo s ovim trula višnja Ivecom bez prednje šajbe? Njega nismo ni imali na forumu kolko znam. A ovaj Noge u zadnje vrijeme isto nije vozio ako se ne varam.

To bi značilo da neke direktne štete prometu LB-a nema. Već sam se prepao da odlaze Scanie...
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

ist

Nen, nema štete. Ovaj Euroclass je "riknuo" prije najmanje tri godine i od tada je ležao na kanalu - držao je liniju za Švicarsku, a sa strane je imao logo Livnobusa - a noge je ležao od lanjskog proljeća. Scanije ne odlaze, ali svaka je prešla više od milijun kilometara

lerotai

danas sam bio na stanici u stuttgartu i vidio sam jedu skaniju livno bus ... .cudno zvuci ali je koliko toliko u voznjom stanju

takoder sam prico sa covikom sto im prodaje karte. pito sam ga dali je istina da dolaze novi autobusi i on je odgovorio cudno. zvucilo je da je cuo tako nesta i da zna da je samo glupa prica. neznam koliko tu istine im ali opet bi mi bilo jako drago da firma malo zivne.

pozdrav

ako ko hoce slike mogu staviti na forum
no sikiriki

erobuss

Ne gase ga  >:(

ist

Uvijek me iznenadi njegovo ukazivanje :) Inače, Livnobus poslije 28 godina, ukida liniju za Berlin, a na linijama za Dortmund gazda je ukinuo dnevnice vozačima

ist

Livnobus ne radi s Touringom od početka 2007. godine. rade s nekom malom njemačkom agencijom i to je smanjilo broj putnika. Berlin je otpao, uskoro bi mogao i dortmund

ist

pa marbus i šalju zbog toga što je pao broj putnika otkako su raskinuli s touringom
malo i za dortmund zato je i ukinuo dnevnice vozačima

busfan

Opada broj putnika za Njemacku inace, ali ne znam zasto ima veze da li saradjuju sa Touringom ili ne ako je usluga dobra? Jedino ako je Touring uveo liniju sa boljim autobusima i nizim cijenama

ist

Ima veze jer Touring je glavni kooperant na tim linijama i lakše je doći do njegove, nego do karte Livnobusa. Gubljenje suradnje s Touringom, započete početkom osamdesetih godina, bio je dug proces: prvo su Livnjaci dali Globtouru liniju za Hamburg, a zatim je Touring bio nezadovoljan načinom na koji Livnobus održava linije. Na kraju je Touring, početkom 2007. godine, dao Globtouru linije koje je ranije držao Livnobus - Dortmund i Berlin - dok je Livnobus iste te linije počeo održavati u kooperaciji s nekom malom agencijom iz Njemačke

maky

Zbilja mi ne biste vjerovali što sam danas vidio, ali ne krivim vas, jedva da sam i sam sebi povjerovao. Livnjaci su uspjeli iskopati AV 120 iz naftalina!
Ja sam zanijemio kad sam ga vidio, jer već više od godinu dana nije bio u voznom stanju.

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ist

Već je mjesecima u voznom stanju, nekoliko puta je išao iz Livna za Sarajevo, onda je "riknuo", pa su ga držali na lokalu. Na uskrsni ponedjeljak navečer je išao iz Livna za Split, a sada drži liniju Split-Jajce... Dosta je zanimljiv, s desne strane je lakiran, pa nema natpisa Livnobus, a pozadi mu je plavi branik od nekog drugog autobusa

Tomek

Jučer navečer opet Cityliner sa plavom crtom u ZGu..

ist

Jutros u Splitu. Taj s plavom crtom jedini je cityliner u voznom stanju - jedan s rozom već skoro dvije godine leži na kanalu, a troosovinac se već nekih mjesec dana također ne miče iz radionice