Livno bus - rasprava i novosti

Autor ist, Prosinac 21, 2007, 11:03:03

ist

Usput, redovitim pratiteljima ovog foruma dugujem ispriku :) - prepisam sam s jedne internetske stranice da je Livnobus ukinuo liniju za Berlin što nije točno. Za Berlin i dalje svakog utorka iz Livna polazi marbus nalik ovom s gornje fotografije (samo što mu je na registraciji zadnji broj 3)

busfan

Jesi li ga vidio? Imaju li bar 10ak putnika ???

maky

Ivecu je dovoljno samo provjerit ulje, sjest i okrenut ključ, on samo vozi... Jučer popodne je bio u Splitu, vozio za Livno. Jutros je opet osvanuo na kolodvoru...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

ist

Iveco u redovitim okolnostima vozi dva puta dnevno na relaciji Livno-Split: prvi polazak iz Livna u 6.30 (do dva sata vožnje); povratak u Livno u 10.30. Zatim iz Livna u 13.50, povratak iz Splita u 18.30. Vozi uglavnom ovaj sa slike

lerotai

danas sam cuo da bi u livno busa trebalo doci 12 novih autobusa .... da nisam se zeznuo .... 12 novih autobusa su naruceni

sad samo dragi bog zna dali je to istina i ako je onda ko zna ko ce to platiti

nazalost moj mi informant nije mogo vise reci nego ovo. kaze da je prica vec stara najmanje pola godine

pozdrav
no sikiriki

TOMAZY

a ima li LIVNO BUS ista putnika za Njemacku.Od njihovih autobusa vidio sam SCANIU u Dortmundu ;)

manoplan

Citat: lerotai  u Svibanj 31, 2008, 00:14:10
danas sam cuo da bi u livno busa trebalo doci 12 novih autobusa .... da nisam se zeznuo .... 12 novih autobusa su naruceni

sad samo dragi bog zna dali je to istina i ako je onda ko zna ko ce to platiti

nazalost moj mi informant nije mogo vise reci nego ovo. kaze da je prica vec stara najmanje pola godine

pozdrav

Pola godine?Malo si reko.
Dvanaest autobusa?Puno si reko...
Ako dođe jedan,bit će fešta.. ::|

erobuss

Možda su se ugledali na Autotrans pa su naručili 12 komada Setre S 415 GT-HD.

Tomek

Prekjučer navečer u 23.00 iz Zagreba umjesto Marbusa za Livno išla Scania.

ist

Scanija je išla za Zagreb, jer jedan marbus drži Split-Sarajevo, a drugi za Zurich. S MAN-om nešto nije u redu, ili leži u garaži ili vozi do sela oko Livna... Čuo sam za nove buseve, to se već dugo priča, gazda je odavno obećao da će kupiti nove, pa još ništa. Ali, ako ih ne kupi u roku od mjesec-dva, bit će gadnih problema - Livnobus je opet preuzeo sve polaske za Švicarsku, pa sada tri scanije (a svaka je prešla više od milijun kilometara) i jedan marbus svakog tjedna drže tri polaska za Švicarsku i tri polaska za Njemačku (sva tri za Dortmund, Berlin je definitivno ukinut). Za Dortmund još i bude nešto putnika - dvadesetak, otprilike, u prosjeku - a za Berlin nije putovao nitko

busfan

Za Berlin inace ima manje putnika, jer nema drugih vecih gradova na toj liniji. Koliko putnika ima za CH, ako budu vozili za CH sa Marbusom daj Boze da i tu liniju zadrze :-\

erobuss

Nema ti tu ako, voze Marbusi za blagdane i kad ima više putnika.  ;)

ist

Za Švicu ima dosta putnika i po tridesetak, ali tu pokrivaju Bosnu do Kiseljaka i dio Hercegovine. Marbus ide odnedavno, otkako je MAN povučen i marbus ide samo subotom iz Kiseljaka, a vraća se nedjeljom iz Zuricha. Glavne polaske (četvrtkom i nedjeljom iz Kiseljaka, te utorkom i petkom iz Zuricha) drži scanija 836-M-418

lerotai

dobre vijesti ...

danas sam opet vidio mog informanta

on kaze da su naruceni skroz novi MAN-ovi (ko onaj splitski) i da su vec trebali doci. cak su bili neki probni kod livno busa.
autobusi su valjda placeni vec i reko mi je da gazda place ...

autobusi se ocekuju svaki dan. posto im je sezona pocela stislo ih je dobro. reko mi je da je livno busu jasno da marbusi nisu rijesenje. oni ce u buducnosti voziti lokalne linije

bumo videli sta ce biti
no sikiriki

Servis

Gazda plaće? :) Koji splitski, Regio?