Autobusi nepoznatih vlasnika

Autor autobusi.org, Prosinac 06, 2007, 12:01:53

shef

S ovim riječkim VW-om nikako na zelenu granu...

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mate

Jutros u SB, bez ikakvih natpisa (niti icega da bi upucivalo kod koga je na testiranju), najveca sansa je APP...

shef

Na Njuškalu je ovaj Otoyol iz Virovitice, po kontaktu je nemoguće pronaći vlasnika:

Bus je ex Valjan i to je bio zadnji bus koji je bio upitan pa što znači da ovaj nekada prilično veliki prijevoznik više nema nijedno vozilo.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Pažnja pažnja! I ovaj je sa Njuškala, broj mobitela je službeni od hrvatskog odjeljka francuskog građevinskog diva Bouyges.  ???
Odmah mi je upala u oči shema nekadašnjih Eni-konovih Mercedesa, ali ovaj kratki model nismo imali na forumu.

Tablica ZG-3516-FE

(c)Teutonic

Majstor

Ex Enikon -- Ex Darojkovic -- NETKO kupio
Samo mi sudite pošteno !

davor_DS

možda je to autobus koji na Plesu služi za prijevoz radnika novog terminala zračne luke.

Tomek

Dreamwalker

Bijeli Neoplan Transliner ZG-1449-FP bez nalja o vlasniku. Sliku nemam.
"Onaj tko kaže da je Solaris smeće je potpuni idiot" - (c) shef

"Ništa ti ne shvaćaš!" - (c) 421

peron24

Ovog vikenda Transliner bez ikakvih natpisa doveo nogometaše Gorice u Šibenik. Reg. VŽ-607-KA a nekadašnji vlasnik mu je do 2010 bio bivši Ma-Ve tours iz Zagreba ZG-9402-BD.

Ovako je izgledao 2010, photo by Tomek:
http://i959.photobucket.com/albums/ae71/autobusi99/IMG_2293.jpg

zlikowszky

Možda na posljednjem prozoru u gornjem desnom kutu možeš iščitati broj telefona na slici pune rezolucije, pa zguglaj.
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

shef

(c)Teutonic

mate

Zadnji put kad sam ga vidio (5.mjesec) bio je u vlasnistvu Kokola Toursa (usko povezano s Niko Toursom), ima samo sitan natpis vlasnika, ali s vozaceve strane

Matej

Paško

Viđen novi Tourismo smeđe boje DU-0001-ST, vlasnik neki Holding?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Citat: amfan  u Siječanj 04, 2016, 12:59:20
Viđen novi Tourismo smeđe boje DU-0001-ST, vlasnik neki Holding?

Viđen još jedan isti takav DU-0002-ST, ali i dalje ne znam vlasnika.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!