Lasta, Beograd – fotografije

Autor negas, Prosinac 06, 2007, 15:13:33

mate

Gbr.7211 na liniji Beograd - Sl.Brod - Pozega

Gbr.9171 na liniji Beograd - B.Brod - B.Luka

5AR

Citat: Berlingo  u Ožujak 20, 2010, 01:07:33
Izvaredna voznja.
http://www.imagesforme.com/upload/6fabdddc.jpg
Ovaj bus sam vidio sinoć na Bledu kraj jednog hotela sa špar putnika oko njega oko 18:00 a u 19:00 ga već nije bilo na tom mjestu.

mate

Gbr.9144 na liniji Beograd - B.Luka

mate

Gbr.9056 na liniji Beograd - Sl.Brod - Pozega

Gbr,9162 na liniji Beograd - B.Brod - B.Luka

mate

Gbr.9155 danas na liniji Beograd - B.Luka

mate

Gbr.7203 danas na liniji Beograd - Pozega, inace bio je pun, pa me donekle cudi da nisu mogli neki veci bus poslati...

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

mmarko

Banja Luka ,5.4.2010.

mate

Gbr.9046 u petak na liniji Virovitica - Pozega - Beograd

mate

Gbr.9056 na liniji Beograd - Osijek - Beograd

Tomek

mate

U petak na liniji Beograd - Pozega Gbr.9056

svicar

Da vas pitam,sto cu mu ove dodatne kutije kada vozio recimo do HR i sl.?

Koliko je opravdano nositi je sa sobom zbog ukupne mase, posto nije troosovinac?

damir050

Ove dodatne kutije sluze ,za dodatni prtljazni prostor , Sto se udaljenosti tice ,nema  to uopste nikakve veze ,bilo da se radi o lokalu ,ili Medjunarodnim linijama .
Sto se tice dodatne tezine ,to je Minimalna tezina , jel tezina lezi na  zadnjoj osovini , tj na  zadnjem veznom limu

svicar

Citat: damir050  u Travanj 24, 2010, 18:31:32
Ove dodatne kutije sluze ,za dodatni prtljazni prostor , Sto se udaljenosti tice ,nema  to uopste nikakve veze ,bilo da se radi o lokalu ,ili Medjunarodnim linijama .
Sto se tice dodatne tezine ,to je Minimalna tezina , jel tezina lezi na  zadnjoj osovini , tj na  zadnjem veznom limu

Neznam koja masa je dozvoljena u samoj toj kutiji, u biti tu bi trebale ici samo skije i sl.posto sam solo bus lako prekoraci 18t

svicar