Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Berlingo

Neka, neka. Na sve pristajem, cak i na one koje vozi TAXI a nemaju veze o voznji. Ali Trolej me nece voziti. Postoji i ona solucija da me moja najdraza vozi. Vidjet cemo.

Ruske

ja imam soluciju povratka pjeske sa kastva na sv kriz...2,5 h hoda...taman za se otrijezniti ;D

kico101

Večaras u 21,12 na izlasku s Delte viđen 467 pun toliko da igla ne može stati. Skrenuo u ulicu M.Smokvine-Tvrdog ( znači prema Grobniku ), a s obzirom da su polasci grobničkih linija u subotu u 20,30 i 21,15, mislim da je kakva posebna vožnja samo ne znam koja.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Bela nedelja, šta drugo može bit.  Sutra će sigurno bit 5,6 buseva cijeli dan

kico101

A ja pišem kao da sam već bio gore. :-[ :-[ :-[ ( ja još uvijek u glavi imam polaske za zapadni prigrad sa TBJ  >hammer< ).
Kako sam TAJ DOGAĐAJ mogao zaboravit.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

Taj 467 je vidjen na tom polasku kraj kokosinjca. Nebi ni sibica stala. Netko je pokusao saltati u trecu ali uzalud. To me vec podsjeca na voznje serije prigradskih 433-435. Brzina ista.
I da, u to je vrijeme prema gradu prosao 595. Otraga svijetli ona kocka i vidi se 32.
Dvojke isto pune. Vrijeme je dobro i vjerovatno puno njih ide pjeske iz Srdoci na Kastav.

Bari

Neko mi je rekao da su jučer toliko nakrcali jedan bus za Kastav da mu je jadnom guma pukla
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Citat: Berlingo  u Listopad 02, 2010, 23:53:52
Taj 467 je vidjen na tom polasku kraj kokosinjca. Nebi ni sibica stala. Netko je pokusao saltati u trecu ali uzalud. To me vec podsjeca na voznje serije prigradskih 433-435. Brzina ista.
I da, u to je vrijeme prema gradu prosao 595. Otraga svijetli ona kocka i vidi se 32.
Dvojke isto pune. Vrijeme je dobro i vjerovatno puno njih ide pjeske iz Srdoci na Kastav.

Prije da je prešaltao iz 1. u 2. ;)   Čini mi se da je sinoć i 592 išao prema Kastvu.

Berlingo

Nije,nije. Vidio sam ja njega dolje na raskrscu. Zastao je i nije nikog ukrcao. Ne sjecam se da li tko bio na stanici. Razvukao je drugu i kraj kokosinjca pokusao u trecu. Treca je trajala do pjesackog 10-15 m gore. Poznam taj autobus godinama.
A danas? Ja sam tamo bio oko 14h. Vidio sam samo 604 i jos jedan isti takav, na zalost bez GB-a. Ovaj na slici je bas 604. Vozac ne vidi desni retrovizor. Da li je to bilo dovoljno, procjenite sami. I da, s tim 604 sam bio proslo ljeto do Muna, taj je bus katastrofa. Zar ga je trebalo ovako nakrcati?
Moje isprike za kvalitetu slike. A mozda je i bolje tako da se ne vidi brdo penzica kako bulje u nekog s aparatom u ruci.

Uploaded with ImageShack.us

jedan_019

Barem su se mogli potruditi i sastaviti polaske za taj poseban bus što vozi (iako znamo da im je sastavljanje voznih redova SF).

Klanaman

Radilo se o busu 628. Puknuo je zračni jastuk zbog preopterećenosti. Zato je vozio 467.

mivano

Jutros oko 9 viđen 602 s pločom "Izvanredna vožnja" kako se penje Prvomajskom ulicom.

421

Danas  ujutro viđen 684 na putu prema aerodromu Pleso. Kojim povodom?
Kolega  i ja lijepo smo se pozdravili prilikom mimoilaženja.

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

STIB

Autotrolej 683 u Zagrebu, slikano 10.11.2010. popodne:

Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

tramvajac 92

Regio opet u Zagrebu. Ovaj puta parkiran na parkingu Svetice.