Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Berlingo

Informacija od jednog mog prijatelja koji radi u Klani. On se ne razumije u autobuse, ali radi se "o finom novom autobusu s klimom i zatamljenim prozorima". Dakle, regio! Jutros rano je sole na razglas objavio kako ih je puno snimio u radnom odjelu, no od sutra to vise nece tolerirati.

little-perfect-fairy

Danas za Ronjge vozili 579, 610, 642, 648.

579

610

642

648

Tomek

Autotrolejevi busevi mi uvijek izgledaju kao uzor u održavanju koliko god stari bili, ali po ovim zadnjim fotkama vidljivo je da je standard malo pao.

Shole

Definitivno imaš pravo.  Nije to više onako pedantno ko prije.  Bitno da ide, a do kad nije bitno.  Solo su strašno zapušteni jer se nonstop voze. Kod ovih bi se dalo primjetit npr da 648 nema zaštitnog lima ispod motora, ogreban je zadnji desni kut, bunker je otvoren a ispod njega je trulo. 642 trulo oko rezervara, 610 je ajde još OK s tim da tablica stoji koda je pijana, dok su na TAM-u otpale ratkape i ogledala ima ona najobičnija od 15 kn.  Bez grijača, bez ičega. Još ako imaju i ono lažljivo staklo onda je dojam potpun

M.A.N. boy

Moram se složit autotrolejovi autobusi su uvijek bili dobro odrzavani bez obzira na starost, al izgleda je kriza i nedostatak buseva u voznom parku uzelo danak, ali da potkrijepim Sanosi koji su došli u vupik 2005 (a još voze) gb 574 i 575 (573 rashodovan) izgledaju sasvim solidno uzevši u obzir da nisu vidjeli boje već 6-tu godinu kako su tu, a još su u bojama autotroleja znači da je bilo kvalitetno održavanje.

mate

Gbr.684 jucer u Bleiburgu, inace moja prva slika od Autotroleja ;)

Berlingo

Neznam koliko je ovo novo ali koliko sam ja skuzio covjeka koji radi u Klani od jucer jedan autobus ima izmjenjenu rutu. On ga ceka na Potoku. Dalje se vozi trasom sestice pa Novom cestom skroz do okretista trojke. Vraca se opet Novom cestom dokle je ona u 4 trake. Onda se vozi lijevo i dolazi do Plodina (trasa 7,7A) i pravac Klana. Ne vozi se kroz Hosti!

Boki651

Pa ni ne može se ovuda voziti kad je cesta Pehlin - Drnjevići od skretanja za Ćićarijsku istok, do igrališta, zatvorena za sav promet.

Berlingo

¸Nisam se toga sjetio, ocito je onda i moj izvor zakazao. Onda nacin na koji autobus ide ipak je privremen.

MB Citaro

Jutros je 685 vozio neke penzionere sa stanice kod kraša

Boki651

Citat: Berlingo  u Svibanj 31, 2011, 21:00:01
¸Nisam se toga sjetio, ocito je onda i moj izvor zakazao. Onda nacin na koji autobus ide ipak je privremen.

Koliko sam informiran, cesta je zatvorena sve do 15. kolovoza. Valjda će do tada izvesti radove na budućem čvoru Hosti i ubaciti nadvožnjak u funkciju.

ikar

Citat: Boki651  u Svibanj 31, 2011, 19:21:35
Pa ni ne može se ovuda voziti kad je cesta Pehlin - Drnjevići od skretanja za Ćićarijsku istok, do igrališta, zatvorena za sav promet.

Osim toga radi se i na glavnoj cesti Zamet-Marinići (zato i vozi minibus na 3A već neko vrijeme) gdje bus ne može proći.

Berlingo

Petak u 17.25 na vijaduktu iznad Karlovca je vidjena veeliika policijska kolona u smjeru Zagreba. Izmedju njihovih vozila, a negdje pred kraj, uocen je i TAM u bojama Troleja pun policajaca. GB je bilo nemoguce vidjeti radi vremenskih uvjeta.

Boki651

Vjerojatno ispomoć za čuvanje pape.

mate

U nedjelju na posebnoj voznji u Zagrebu

681

682

683