Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Kolegice tako ruzan regio u lijepoj nasoj ne postoji. Naravno, to je moje misljenje. Zbilja su mi odurni!

Tomek

Postoje ipak jedni koji su još gori dragi moj Berlingo -- ZET-ovi!!! Ona žuta sprijeda i straga je dno dna...

Berlingo

Takav je skolski prijevoz. Ali i oni su mi lijepsi od ovih nasih. Ali da nebi netko krivo shvatio. Rijecki gradski i prigradski autobusi su sasvim u redu. Ali regia nisu tako smjeli unakaziti. A vas bijeli? Jedan od najljepsih u Hrvatskoj! Odmor za oci.

tomekk

Sve je to stvar ukusa.Ovaj regio je meni lijepši od bilo kojeg bijelog, a svako od forumaša ima svoje mišljenje.Nekom se sviđa, a nekom ne tako da bi o tome mogli raspravljat u nedogled, a to nema smisla  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

tramvajac 92

Zato Promet nema problema sa školskim prijevozom..

Berlingo

Ovaj D.I. Klana sad vozi polukruzno trasom trojke i onda se vraca Novom cestom. To je radi dvije starije zene koje stanuju gore negdje prema Morcicu, naravno, ako moj izvor i ovog puta nije zakazao.

Boki651

Meni je Trolejev Regio najljepši, nekako se baš uklapaju ona tamna stakla u njegovu narančastu boju. Naravno, o ukusima se ne raspravlja.  ;)

Shole

Autotransov i ATP Šibenik su ljepši iz razloga što su folije po dnu stakla pa bus vizuelno djeluje viši.  Ovako za prigrad i nije toliko bitno, al za nekakav turizam Regio baš ne djeluje reprezentativno sa onim niskim staklima.  Koda je niskopodan.  Što se pak sheme bojanja tiče, slažem se da je Riječki lijep, isto kao i od Prometa Split.  Zagrebački je ružan zbog žute prednje i stražnje stjene, a pitanje kakav bi bio i komplet plavi. Nekako mi ona plava nije nešto za turistički bus.  Ostali  (ATP Ši, Petrinja, Jamnica, ZET-zamjenski) djeluju prilično nemaštovito i loše u standardnoj bijeloj boji.  Zar je takav problem naljepit nekakvu shemu od folija koja se lako skine ako se bus ide prodavat.

Tomek

Lion's Regio definitivno nije turistički bus te zato on tako i ne izgleda. Za turizam postoje Lion's Coach i Lion's Star. Ovo oko izgleda nije zahvalno komentirati, ali meni nikako ne izgleda ovo krem-narančasto bojanje. Da je cijeli narančasti sa ovim velikm crnim površinama izgledao bi puno bolje kao što izgledaju od Prometa Split. Vjerojatno je zato i Berlingu ružan. ZET-ova plava bi po meni izgledala lijepo, ali one žute nakaradne plohe su očajne te bus izgleda očajno. Uostalom Knežević na svojoj 315GTHD ima neku sličnu plavu i to mi je jedna od najljepših Setri u Hr.
Ugl. ono što je pohvalno je da Regii imaju svoje ratkape, nisu ih pogubili te to im definitivno podiže izgled.

Shole

Da, moram se složit s tobom u potpunosti što se tiče sheme bojanja i tvoje primjedbe da bi full narančasti bio puno bolji.  Dvobojne sheme su dobre za "ubit" neku veliku površinu, a kod Regia je upravo suprotno.  Bočne stranice su male i trebaju bit jednobojne

NP-549

Ove godine na Tuhobiću ni približno autobusa ko ranije.  Samo 6 Autotrolejevih i 3 ili 4 privatna. Valjanove "Noge" 404,  Libero 315 HDH i Tourino od Dino Busa. Od naših samo 640, 649, 673, 677, 689 i 690

u koloni na Meji

jedan nije izdržao, al nije niš strašno

kico101

Bravo. Nisam ni sumnjao da će seoba naroda na Tuhobić biti adekvatno popraćena. ;)
Vidim, standard se popravio. nema više Avtomontaža ( SU220/240 ). Čudi me da nisu Regije poslali ( more bit da ne mogu proć ). ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Stari SU220 i nešto noviji SU240 vozili su tada (uz turčine) samo zato što je postojao jedan dio među kućama koji nisu mogli proć autobusi sa malo većim međuosovinskim razmakom. I ovako su prolazi na milimetar uz zid s desna, i uz struganje kotača po jako visokom trotoaru s lijeve strane. Sve uz asistenciju tehnologa koji gleda jednu stranu i viče i vozača koji gleda drugu stranu.
Sad je izgradnjom "obilaznice" postalo prolazno za sve vrste autobusa.

kico101

Citat: NP-549  u Lipanj 23, 2011, 14:39:58
Sad je izgradnjom "obilaznice" postalo prolazno za sve vrste autobusa.
Mogu li proć Citari? ( sorry, ali nisam mogal izdržat  ;D ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.