Posebne vožnje

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 15:40:49

Bari

GB 600

GB 695

GB 681

GB 496

GB 689
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

jučer jedna Avtomontaža vozila trećemajce iz Lenca, ne mogu se sjetit gb da me ubiješ

kico101

Citat: mivano  u Veljača 06, 2010, 19:58:48
jučer jedna Avtomontaža vozila trećemajce iz Lenca, ne mogu se sjetit gb da me ubiješ
Ja vidio jedino 536, ali bilo ih je još.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

mivano

tako je i ja sam vidio 536

Ruske

evo danas prosao i ja letimice deltom, pa uslikao malo buseve...nis posebno, ali reda radi, posto ih je bilo podosta...

i da, sta to pise na GB 563, zamjenska voznja ili? prosao je pored mene, nisam skuzio odmah, pa mi se ucinilo da to pise...

Bari

Citat: Ruske  u Veljača 06, 2010, 20:24:40
i da, sta to pise na GB 563, zamjenska voznja ili? prosao je pored mene, nisam skuzio odmah, pa mi se ucinilo da to pise...

Mislim da piše Izvanredni prijevoz
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Ovaj priv 598 je bio naš ovo di piše OŠ TRSAT OŠ VIČ.Baš su nam kramu uvalili a ovi drugi se vozi sa Classicima i Regijima >:(
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Današnja ergela na Platku

650 dovozi maškare

Bari

Još nekoliko slika s maškara

GB 690

GB 640

GB 635

GB 650

GB 682
KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

GB 618

GB 609

GB 684

GB 579 i GB 576

I za MAKI-ja, GB 598
KREPAT MA NE MOLAT !

MAKI

Danas za maškaranu povorku u posebne vožnje izašli
699,467.631.579......
641,607,446 ,635,470.631.643.603
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

shef

Eto malog dijela karnevalske ekipe:

641

635

607

446

470

i na kraju 699 sa pravim raritetom:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

mivano

najava posebnih vožnji za Platak ( iz Novog lista ):

Datum objave: 23.2.2010 u 14:23h
Predstavljen tradicionalni Jadranski slalom koji će se 7. ožujka održati na Radeševu
Platak u iščekivanju europskih slalomaša

RIJEKA – »Adriatic slalom«, tradicionalna muška skijaška slalom utrka održat će se 7. ožujka na Platku, a ove godine uvrštena je i u službeni kalendar FIS Europskog kupa.

Utrku su predstavili zamjenik župana Primorsko-goranske županije Vidoje Vujić, pročelnik Odjela gradske uprave za sport i tehničku kulturu Veljko Karabaić, predsjednik Organizacijskog odbora Jadranskog slaloma i Ski kluba »Rijeka« Davor Štimac, te glavni trener Ski kluba »Rijeka« Nikola Androšević. Davor Štimac istaknuo je kako se ove godine Jadranski slalom po prvi put upisuje u kalendar FIS Europskog kupa što dokazuje povjerenje FIS-a u hrvatsko skijanje i organizaciju skijaških natjecanja.

– Organizacija utrke ide prema planu, a u odnosu na prijašnje godine na Platku je uređena pomoćna staza Radeševo II. U subotu očekujemo delegaciju FIS-a koja će pregledati stazu Radeševo I i dati završne upute za održavanje utrke – rekao je Štimac i najavio stotinjak europskih slalomaša na Platku.

Pročelnik Veljko Karabaić izrazio je zadovoljstvo domaćinstvom utrke koje će uvelike pridonijeti razvoju skijališta Platak. Isto tako, pozvao je sve sugrađane na Korzo, u subotu 6. ožujka, kada će biti održano javno izvlačenje startnih brojeva.

– Očekujemo da će veliki broj građana podržati slalomaše na Platku, a Autotrolej će osigurati besplatan prijevoz s Delte i Grobničkog polja za sve gledatelje uz predočenje ulaznice – rekao je Karabaić.

Zamjenik župana Vidoje Vujić istaknuo je da se oživljavanje županijskog Sportskog i rekreativnog centra Platak već nekoliko desetljeća nameće kao vrlo poželjna regionalna i nacionalna razvojna mogućnost, te sa zadovoljstvom potvrdio da Strateške smjernice rada Primorsko-goranske županije za razdoblje od 2009. do 2013. godine predviđaju u okvirima SRC Platak razvoj cjelovite idejne i provedbene sheme projekta, te izgradnju objekata prilagođenih sadržajima sporta i rekreacije na Platku.

Utrka je na rasporedu 7. ožujka sa startom prve vožnje u 10 sati i druge vožnje u 13 sati. Prodaja ulaznica počinje 25. veljače na Korzu, a za svu djecu mlađu od 12 godina, naravno u pratnji roditelja, ulaz je besplatan. Kupnjom karte navijačima je osiguran prijevoz na Platak, topli obrok i sudjelovanje u nagradnoj igri. Poziv navijačima i zaljubljenicima u skijanje uputio je i glavni trener Ski kluba »Rijeka« Nikola Androšević koji je naglasio kako je hrvatskim skijašima posebno zadovoljstvo voziti utrku pred domaćom publikom i prijateljima.

L.VARIOLA

conecto

HaHaHa, mi smo imali Janicu i dobili (pre)skupu "Snježnu kraljicu" kad isto vozimo na Sljeme s 80 autobusa.
Sad je Janica preselila u Rijeku :D
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

Nevjerujem da će Janica imat 10% prometa u Rijeci, which means da će i 8 buseva bit previše