MAN SG 220/SG 240 Avtomontaža

Autor Chago, Prosinac 27, 2008, 19:12:51

Tomek

Današnje slike gbr 300 -- dečki uspjeli smo ga sačuvati te će ga uzeti MAN Importer  :D

Ivan

A hoće li mu netko staviti lava naprijed? :( :( ???

Daniel

Hvata me nostalgija!
Nemrem beliviti da su još donedavno vozili gradom

ipiljek

Citat: Daniel  u Travanj 18, 2009, 21:09:45
Hvata me nostalgija!
Nemrem beliviti da su još donedavno vozili gradom
Da, danas je točno mjesec dana kak su prestali vozit!! :'( :'(
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

igor 409

Kad bi se barem 1-2 oživjeli i uvela neka turistička linija kao kod tramvaja. Ipak su obilježili dio povijesti ovoga grada i vjerujem da će s vremenom biti sve više običnih ljudi (ne forumaša) po gradu koji će se poželjeti provozati u ovim legendama.

Daniel

Citat:vjerujem da će s vremenom biti sve više običnih ljudi (ne forumaša) po gradu koji će se poželjeti provozati u ovim legendama.

Ne vjerujem! Oni nisu bili u stanju primjetiti nove Citare na 115 kad su došli! Sječam se kad je vozač rekao maknite se s 3i 4 vratiju , a neke cure su se počele zezati , kao gle bus ima mikrofon , mora da je novi.

Ljudi ne primjećuju razlike između MAN-a , Mercedesa , Citelisa , njima su to sve autobusi , sredstvo s kojim će doći do željenog mjesta:
Da ti ljudi vide naše rasprave ovdje , pomislili bi da smo pukli , ludi i trebamo se otiči liječiti , da smo ovisnici o busevima!

Zato , vjeruj mi , igore , nikome doli ljubiteljima autobusa neče nedostajati SG 220/240 , oni se sad voze u novim Citarima i zadovoljni su , več su zaboravili koji busevi su im prije vozili!

mansg313

Trebalo bi staviti ovaj gumb za sve vrata te još neke detaljčiće i sve bi bilo tip top :D

Ivan

I maknuti mu naljepnice, pa staviti metalni grb i nasprejati mu broj. :) I hoću više lava naprijed...

Ne znam koliko ljude zanima baš vožnja, ali mislim da će puno ljudi misliti da je stari bus zanimljiv prizor, a mislim da može i dobro doći npr. za snimanje filmova sa tematikom u rasponu od tih 30 godina koliko su vozili (dobro, prvih devet godina je bilo samo trovratih, ali to je ionako detalj kojeg znaju samo fanatici poput nas i nije baš presudno)...

buSHunter795

Evo ljudi, naš član MAN fan je jučer stavio lavića na našu makinu, 300

:D

p.s. Ja, buSHunter795 ne odgovaram za MAN fanova djela jer nisam bio prisutan u njegovoj blizini.

Ivan

:) 'Ajde, nešto dobro i od njega, svaka čast.  :D
Samo treba ove rupe pokrpati, nadam se da će ih prekriti boja.

mansg313

Citat: Ivan  u Svibanj 05, 2009, 18:31:08
:) 'Ajde, nešto dobro i od njega, svaka čast.  :D
Samo treba ove rupe pokrpati, nadam se da će ih prekriti boja.
Svaka čast ali ako če več biti u orginalu broj sa šablonom mogli su skinuti sa nekog u rashodu cijeli komad,skinuti broj,MAN i lava,prelakirati ga i tako bi se izbjelglo ovo bušenje rupa ???

ipiljek

Jel netko zna dal je još u APP-u ili je otišao u Hrvatski Leskovac? :)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Ivan1983

G.br 300 je još uvijek u APP-u i koliko sam ja nočas vidio došlepan je u radionu te je počelo masovno skidanje dijelova sa njega te mi se nekako ne čini da če biti sačuvan kao što je rečeno!! ;)

maky

Citat: Zetovac  u Studeni 03, 2009, 03:23:25
G.br 300 je još uvijek u APP-u i koliko sam ja nočas vidio došlepan je u radionu te je počelo masovno skidanje dijelova sa njega te mi se nekako ne čini da če biti sačuvan kao što je rečeno!! ;)
A za utjehu, dobrih, starih, nepoderivih SG220 još ima u Splitu i u Rijeci, pa ako se ikad odluče...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

tramvajac 92

Ako im ga ne treba nek ga daju/prodaju za male pare Rijeci/Splitu pa makar za djelove..