Mercedes-Benz Citaro G II

Autor Ivan, Siječanj 12, 2009, 13:00:21

conecto

Citat: Ivan  u Veljača 23, 2009, 21:38:42
Citat: Tomek  u Veljača 23, 2009, 18:07:47
I još nešto što je već najavljivano, vjerojatno će dok Irisbusi ne dođu i neki budući APP-ovi Citari u Dubravu pa će ih poslije prebaciti u APP.
Pa, ako Dubrava već ima 15 Citara, to je zasad za Dubravu više od polovice ukupnih zglobnjaka koji sigurno dolaze (bez goričke nebuloze), tako da možda već i ima nekoliko onih koji bi trebali biti podsusedski...

Za APD je predviđeno 15 novih Citara i to nije polovica svih zglobnjaka koji trebaju doći. Nadam se da će i ostati u Dubravi iako po prijašnjim iskustvima ne bi bilo čudo da sve najbolje završi u Podsusedu. Za Dubravu su sasvim dovoljna pušiona ovi Irisbusi na plin, uz njihovu autonomiju i način tenkiranja bit će veselo na nekim voznim redovima.
I još jedna stvar - unatoč uvjetima natječaja da lizing uključuje održavanje Irisbusi će se za razliku od MAN-ova i Mercedesa održavati u APD-u. Benussi je fakat faca kad je uspio uvaljat toliko buseva na novo gorivo i još na takav način. Tu se javlja još jedan problem pored samog tenkiranja - autobusi na CNG ne smiju ulaziti u zatvoreni prostor koji im nije prilagođen i za to atestiran (posebna ventilacija i sl.), a radiona u APD je daleko od toga...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

STIB

Još jedna slika 544 (to mi je bio prvi), ovaj put po danu:
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Ivan

Arno na zeljeznice.net/forum kaže:

Citat:Večeras u 19h viđen novi Citaro g.b. oko 560 na liniji 210, između tunela Katschberg i Tauern na autocesti A10. S njim je bilo njih još pet. Smile

Šteta je što je bio mrak jer bi bila fora fotka ZET-ov autobus u sniježnim alpama.

STIB

U temi o liniji 204:
Citat: trambus  u Ožujak 02, 2009, 17:27:35
A minibus nema aparat za karte. Dakle, ako putnik ima kartu s kioska ili ju kupi kod vozača, a nema ju gdje poništiti, što onda? ZET časti :)
Navodno niti zglobni Citari nemaju poništavač...
Još jedna kategorija onih s besplatnim prijevozom  ::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

narancasti

Citat: STIB  u Ožujak 02, 2009, 18:17:05
U temi o liniji 204:
Citat: trambus  u Ožujak 02, 2009, 17:27:35
A minibus nema aparat za karte. Dakle, ako putnik ima kartu s kioska ili ju kupi kod vozača, a nema ju gdje poništiti, što onda? ZET časti :)
Navodno niti zglobni Citari nemaju poništavač...
Još jedna kategorija onih s besplatnim prijevozom  ::|

Evo meni je danas prvi dan da sam u Zagrebu.Danas sam kupio kartu u citaru na liniji 109 i pitao vozača gdje je mogu poništiti.Rekao je da još nema poništivača,pa da se vozim bez problema...

Portos

Jedan Citaro sa probnim tablicama parkiran u dvorištu Eurolinea u Kovinskoj.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Tomek

Evo, javlja mi danas naš član conecto, da je gbr551 ZG-2157-DV. BTW on je danas u radioni.

buSHunter795

I ovo je postala svakodnevnica... ::|

znamo da je vozio liniju 210...

Ivan

Što je onda sa ona tri zadnja u Dubravi? Podsusedska tri koja su došla tih dana su u prometu još petka...

Ivan

Niste fora, nitko ništa ne piše. :-\

Tomek

3 zadnja u Dubravi su 551-553. Ništa novije od toga nije došlo.

Ivan

??? Onda ova informacija

Citat: kriticar  u Veljača 23, 2009, 17:28:30
Još najmanje tri kom.stigla danas sa probnim tablicama u APD

nije točna, tada su 551-553 već bili u prometu... Ili su prebačeni u Podsused i postali 193-195? Ili je ovo bio lapsus?

Ivan

U Podsused je došlo još 8 Citara.

tramvajac 92