Autoturist – novosti i rasprava

Autor Tomek, Prosinac 07, 2007, 16:27:02

Tomek

Danas viđen jedan njihov Belde(Zgxx64xx) sa novoobojanom stražnjom stranom u bijelo. Očito ga je natko razbio straga.

goranxxx

Citat: Tomek  u Ožujak 18, 2010, 22:08:39
Danas viđen jedan njihov Belde(Zgxx64xx) sa novoobojanom stražnjom stranom u bijelo. Očito ga je natko razbio straga.
samoborčekov g.b.108, iveco, naletio na stražnji kraj autoturistovog beldea, na zagrebačkoj remizi ;D ;D ;D ;D
SETRA 417 HDH

Ivan1983

da...i šofer je več dobio otkaz..... ;)

FitzTN

Jučer u popodnevnim satima je jedan od Neoplana N 4016 imao nesreću u Samoboru na križanju Mirnovečke i Langove ulice. Nije mi jasno što se tamo zapravo dogodilo. Drugo vozilo je neki stari Mercedes koji je čini se (bio) u dobrom stanju. Busu je oštećem prednji lijevi kraj, a sam je stajao dosta zakrenut u suprotnu traku, tok je Mercedes bio praktički sabijen na rub ceste.  ???

goranxxx

Jučer u prolazu navratim u kafić u jaski i zaprepastim se, naime, umro je legendarni Fiat, vozač bijelog neoplana 3-osovinke, sprovod u jaski u subotu u 14 sati, laka ti zemlja prijatelju!!!!!!
SETRA 417 HDH

Tomek

gbr 210 danas viđen u kvaru nadomak Samobora(vozio liniju ZG-Strmec-Samobor)

Sonja

Građanski pokaz od Samobora do Zagreba je 420 kuna, a ukoliko dođe do poskupljenja od oko osam posto, stajao bi 453 kune.
Srednjoškolski pokaz je sad 120 kuna, a poskupljenjem od oko tri posto mogao bi biti 124 kune.
Studentski pokaz koji je sad 190 kuna bio bi oko 196 kuna.
A umirovljenički, koji je trenutačno 240 kuna, stajao bi oko 247 kuna.

http://www.vecernji.hr/zagreb/povecava-se-cijena-pokaza-radnike-dake-umirovljenike-clanak-241154

Tomek

Jutros viđen novi Volvo 8700 na liniji Samobor - Črnomerec. Super prinova, čini mi se da su mu tablice ZG-2277-EK, no bilo je rano jutro pa nisam 100% siguran  ;D

Tomek

Jutros viđena oba 8700 u prometu. Jedan vozi za Črnomerec, a drugi za Autobusni kolodvor.  Mislim da je taj drugi ZG2255EK

hochdecker

Tomek

Piše da imaju 2 Neoplana N4016? Gdje je nestao treći? Zar je neki od 261-263 rashodovan?

Majstor

Citat: Tomek  u Siječanj 28, 2012, 21:23:03
Piše da imaju 2 Neoplana N4016? Gdje je nestao treći? Zar je neki od 261-263 rashodovan?
Rashodovan a jedan popravljana limarija / pukla sasija kod str osovine /
komplet ga otvorili i nikako popravili
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Eto, ustanovili smo da je rashodovan Neoplan N4016 gbr 261. Oni su se stvarno navozili u Autoturistu i pokazali jako dobrim autobusima, šteta što polako odlaze.