Autoprevoz-bus, Mostar

Autor erobuss, Prosinac 08, 2007, 13:22:09

elvis

Da zato sam rekao cast izuzecima,samo ne moze 5-6 sofera popraviti sto moze njih 19-20 porusiti

Man lion's coach

Da slazem se sa tim....al treba razumiti i te ljude, rade danonocno mozda su ne naspavani, velike vrucine, a autobusi bez klime, jos ako ih na cesti zadesi kvar ili neka nesreca nikome nije svejedno, a u tim situacijama najteze je vozacima mozda covjek nekada kaze sto nemisli, a to sve u revoltu....

elvis

U svakoj firmi ima ljudi koji rade danonocno,nenaspavani su,bez klime,pa opet su ljubazni prema putnicima,usluzni maksimalno..nema opravdanja za bezobrazluk prema putniku,u svakoj firmi ce ti reci :Putnik je uvijek u pravu.

A ako neko vec nije sposoban normalno se ponasati taj dan,treba ga taj dan osloboditi od posla tako da bude spreman za naredni...sto je prakticno nemoguce u APB-u jer su ostavili minimalan broj sofera koji rade danonocno  i nemaju slobodne dane pa moraju biti nervozni...sto opet na kraju dovodi do zakljucka da u toj firmi nesto treba mjenjati da bi usluga bila na odredjenom nivou

Man lion's coach

Citat: elvis  u Lipanj 18, 2010, 00:24:32
U svakoj firmi ima ljudi koji rade danonocno,nenaspavani su,bez klime,pa opet su ljubazni prema putnicima,usluzni maksimalno..nema opravdanja za bezobrazluk prema putniku,u svakoj firmi ce ti reci :Putnik je uvijek u pravu.

A ako neko vec nije sposoban normalno se ponasati taj dan,treba ga taj dan osloboditi od posla tako da bude spreman za naredni...sto je prakticno nemoguce u APB-u jer su ostavili minimalan broj sofera koji rade danonocno  i nemaju slobodne dane pa moraju biti nervozni...sto opet na kraju dovodi do zakljucka da u toj firmi nesto treba mjenjati da bi usluga bila na odredjenom nivou

u sezoni jest manjak, ali cim prodje sezona salju ljude na odmore postane ih visak, ali opet fear svima su smanjili, da niko nebi ostao bez posla...neizbacuju radnike, jedino ako postoji neki dobar razlog...

elvis

tomo

elvis

Citat: elvis  u Lipanj 27, 2010, 15:55:40
MAN na AS Jablanica

http://i791.photobucket.com/albums/yy194/elvis_konjic/Fotografija402.jpg

Ovaj MAN je opet dobio po nosu,udaren je ispred prednjeg lijevog tocka,i to su izgleda samo malo cekicem poravnali i tako vozi vec par dana

Man lion's coach

Jucer je jedna njihova posada stigla u Tursku, destinacija Istanbul - Bursa, 21.7 polazi i druga ista destinacija....Inace put prve posade protekao je bez ikakvih problema...

Po povratku sa puta aBd bice i slika ;D

Berlingo

Jedna slikana na brzinu i iz vece udaljenosti.Karlovac, 23.07. popodne.

Man lion's coach

Ja mislim da je ovo linija Zagreb - Mostar odnosno Capljina

Berlingo

I meni se cini kad priblizim. Jedino sta je suprotan smjer. Dakle isao je za Zagreb.

ist

MAN  je prije dan-dva (čini mi se preksinoć) ostao u Omišu u kvaru ispred policije

Man lion's coach

Evo jedna informacija, prva posada koja je otisla u Tursku uspjesno se vratila put je protekao bez ikakvih problema...

@ist, znas li dali je rijec o man-u lion's top coach ili nekom drugom ??

ist

Ne, mislim da je ovaj sa zadnjim znamenkama 482... Bila je večer, vozio sam prema Splitu, a oni su ostali u suprotnoj traci, iza busa je bio trokut, a na pločniku su sjedili vozač i suvozač

elvis

Citat: balja  u Srpanj 19, 2010, 22:42:27
Jucer je jedna njihova posada stigla u Tursku, destinacija Istanbul - Bursa, 21.7 polazi i druga ista destinacija....Inace put prve posade protekao je bez ikakvih problema...

Po povratku sa puta aBd bice i slika ;D

Druga posada nije otisla u Tursku,razlog:nisu imali nijedno vozilo spremno za to putovanje tako da su tu turu dali CTS-u