Tipovi autobusa na linijama 2009.

Autor manoplan, Siječanj 02, 2009, 20:53:22

Chago

Ivan

Nego, za Sljeme je danas vozio g.b.96, a voze i inače Cacciamaliji... Mislim da je to jedna od pametnijih ideja u zadnje vrijeme, radnim danom dok nisu praznici nema uopće puno putnika i ovi su taman, jer dok se popnu na Sljeme ozbiljne mrcine poput NL 313 stvarno mogu prilično potrošiti iako nema ni približne potrebe za takvim busom i uvijek mi je bilo žao gledati kako se vrte prazni...

Ivan1983

Radnim danom voze Cacciamaliji a vikendom voze 2 velika busa ;)

tamlover

Ljudi mene već boli što čak ni uz tolke nove buseve na 124 ne može stići normalan autobus. U čemu je problem?
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Ivan

Citat: tamlover  u Ožujak 13, 2009, 01:10:06
Ljudi mene već boli što čak ni uz tolke nove buseve na 124 ne može stići normalan autobus. U čemu je problem?
Mda, ja sam se nadao da će barem jedanput poslije svih ovih godina Avtomontaža imati prednost i sa ovih 14 odmah dobiti dva trovrata solo (barem npr. jednog najnovijeg i jednog starijeg) i točka, ali očito za neke linije nikad ne ide tako, koliko god imale uredne ceste i sve ostale uvjete...

Tomek

Nema veze, ovo je još rijetka prilika da se provozimo u starim makinama.. A što se tiće toga da tu uvijek idu stari, jebiga, nemremo svi biti podobni..

Tomek

Danas jedan SG220 ponovo vozi na 124, nisam vidio gbr jer je bio predaleko, ali nije sigurno 300 zbog bojanja.

Tomek

To na 124 je danas gbr121. Ako tko ima vremena nka se provozi danas, jer možda je ovo i zadnji dan.

mansg313

Na 166 već čitav tjedan NL a danas je bio NL 313 gb 84 >:(

ipiljek

Čujem ja neki čudan novi zvuk....kad ja pogledam, a kad ono na liniji 121 KARAŽNIK vozi gb. 181!!!To je ja mislim prvi put do sad. :o :)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Meho

Citat: ipiljek  u Ožujak 14, 2009, 19:50:36
Čujem ja neki čudan novi zvuk....kad ja pogledam, a kad ono na liniji 121 KARAŽNIK vozi gb. 181!!!To je ja mislim prvi put do sad. :o :)

gb. 149 koji je vozio 121 imao problema sa ovjesom(izgleda da je puko jastuk-zaključuljem prema tome kako je zadnji dio bio "legao") pa je 181 uskočio.

Znam, jer sam bio čekao liniju 121 oko 18:30 na Črnomercu. I poslije na Aleji Bolonje nas je gb149 prošao prazan, očito išao prema garaži.

tamlover

Hehe, očito jedini način da novi stigne na Bolničku...
Ne znam aktualnu situaciju ali dok je novi trovrati jučer vozio primjerice čak i na 135 gdje za to nema nikakve potrebe na 130 je prekjučer bio dvovrati NL.
A ovo da je NL na 166 a na 124 nema nikakve šanse za bilo šta iz ovog tisućljeća je već dramatično.

Ivan

Citat: tamlover  u Ožujak 14, 2009, 22:18:02
Ne znam aktualnu situaciju ali dok je novi trovrati jučer vozio primjerice čak i na 135
Nije samo u petak, od četvrtka je svaki dan 311. :) Lagao bih kao cucak kad bih rekao da mi smeta , ali ipak sam mislio da će na 135 ostaviti dvovrate NL 313 koji su ovdje savršeno funkcionirali, no zetovci imaju neku bolju logiku...

tamlover

MAN fan

Danas legenda gb300 vozi na 176, kao i obično :-\