Punjenje linija

Autor Boki651, Studeni 21, 2007, 15:22:26

Shole

Na 2A ide monotral isto kao i na 1A u situaciji kad nema raspoloživih solo kola.  A da vozni red 1/1A treba promjene to definitivno.

ikar

Citat: Shole  u Veljača 04, 2010, 20:40:40
Na 2A ide monotral isto kao i na 1A u situaciji kad nema raspoloživih solo kola.  A da vozni red 1/1A treba promjene to definitivno.

Uskoro ide novi vozni red linija 1 i 1A!

Boki651

Šta se priča za  7a hoće li je dirati?

ikar

Citat: Boki651  u Veljača 04, 2010, 22:36:50
Šta se priča za  7a hoće li je dirati?

Ništa konkretno još... Iako bi lako moguće smanjio krug na 7a i izbacilo jedan bus... Vjerojatno bi onda pojačali 7cu. Al ne vjerujem da će to radit jer bi dobilo ono čega se izgleda rješavaju (1/1a).

Shole

Vjerovatno hoće jer je već bilo govora da autobusi stoje po 20 minuta na Vežici/Hostima.  Ili će ju vratit "dole" što bi bio najlogičniji potez, ili će skinut 1 kola sa linije i našpanat vozni red, al će se time totalno poremetit redosljed 7/7A u polasku sa okretišta.  Pošto je sad već poremećen na kontra strani, odnosno 7A stigne i pretekne 7, vjerovatno će onda tu bit bolje, al to nije rješenje.

Boki651

Da, skidanjem 1 busa poremetit će vozni red i polaske koji su koliko toliko uredni sa zapadne strane, jer je razmak 9 minuta u polascima, i do potoka stoji taj razmak, ali onda nastupa sjeverni koridor i 7a skine taj razmak. Koliko primjećujem zadnjih dana i nije toliko slab promet u 7a autobusima.
Nadam se ipak da će je vratiti kroz centar, gdje i pripada.

Bilo je i vrijeme da se mijenja 1/1a jer se stalno voze u 2min razmaka iz pravca kantride, a onda nastane rupa koju mora 32 popunjavat.

Čujem da od sutra na noćnima nema više protecta, sad će počet frke u busevima, pijane budale će se počet iživljavat.

Ruske

istina da se susretnu dvije linije na sv.krizu, jako cesto vidam kad prodem okretistom ili odem u grad busom...ali smatram da napokon nakon godina pretrpanja linije 7A da malo predaha smo dobili...jer vise nema ljudi koji odu umjesto na 6 ili 1 (danas 2) nego vecina koja ide na g-vezicu...i mislim ako maknu 1 bus na 7A da ce se malo zakomplicirati...neznam, nisam ekspertan, ali mislim da bi se i razmaci poremetili, ne? a vec mi ovih 20tak minuta dovoljno cekanja...jbg, ja tu samo pricam, a nemogu nikako utjecati...sta bude-bude

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Citat: Boki651  u Veljača 04, 2010, 23:17:13
........ Koliko primjećujem zadnjih dana i nije toliko slab promet u 7a autobusima.
Nadam se ipak da će je vratiti kroz centar, gdje i pripada......

Nije slab promet samo zato jer se voze oni koji se MORAJU vozit tom linijom.  Hosti i Ratka Petrovića + oni koji slučajno uhvate 7A.  Al to nije rješenje, treba ponudit da neka linija bude interesantinija čim većem krugu ljudi.  PO toj logici onda možemo stavit da 32 ide sa Drenove preko Kastva i Matulja u Opatiju i reć:  pa vidite da je u redu, ima putnika.  Naravno da ima kad nemaju čim drugim doć do tamo

mivano

Citat: Shole  u Veljača 05, 2010, 13:31:47

Nije slab promet samo zato jer se voze oni koji se MORAJU vozit tom linijom.  Hosti i Ratka Petrovića + oni koji slučajno uhvate 7A.  Al to nije rješenje, treba ponudit da neka linija bude interesantinija čim većem krugu ljudi.  PO toj logici onda možemo stavit da 32 ide sa Drenove preko Kastva i Matulja u Opatiju i reć:  pa vidite da je u redu, ima putnika.  Naravno da ima kad nemaju čim drugim doć do tamo
ja sam za ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Boki651

Citat:

Jedna mala korekcija, Sveti Križ, Ratka Petrovića, Hosti, Ćićarijska, plus oni koji gravitiraju tim ulicama, primjerice na mojoj strani, Minakovo, Blažićevo...

ikar

Danas je u 10.45 za Lokvu išo jedan Conecto najvjerojatnije 657.

mivano

Citat: ikar  u Veljača 06, 2010, 17:12:41
Danas je u 10.45 za Lokvu išo jedan Conecto najvjerojatnije 657.
zašto? Conecto za Lokvu toooooo ;D kad god ide conecto za Lokvu mene nigdje :(
jel to možda neka proba za nešto???

Shole

šta nisi vidio da je prigrad vozio mali milijon vanrednih vožnji?  Očito nisu imali buseva pa su to dali

mivano

Citat: Shole  u Veljača 06, 2010, 19:40:18
šta nisi vidio da je prigrad vozio mali milijon vanrednih vožnji?  Očito nisu imali buseva pa su to dali
a ja se čudio šta toliki busevi patroliraju Grohovskim putom