ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Majstor

Sad da vidimo koliko traje popravak Citelisa / dijelovi i radovi / jer ekipa koja održava Citelise u AS Dubravi sliježu ramenima ; nemaju limare
Samo mi sudite pošteno !

Silver

Noćas oko 23:30 g.b. 538 je imao nesreću na stanici "Nacionalna i sveučilišna knjižnica" (linija 221, smjer Travno)... koliko sam čuo, dok je bus stajao na stanici, od iza ga je udario auto (navodno pijani vozač) koji je onda udario još jedan auto i sletio s ceste. Nemam slika, ali šteta na Citaru nije prevelika, udarena je lijeva strana stražnjeg branika...

Tomek

Novost - javlja mi prijatelj da su se prije par minuta u podvožnjaku kod King Crossa koji je sad zatvoren sudarila 2 ZET-ova autobusa.. Tako je barem njemu izgledalo iz daljine, stim da je policija sve zatvorila i tamo je sad kaos.

Tomek

Evo sad vidim ovo, pa pretpostavljam da su ova dva busa ipak samo zapela u koloni u podvožnjaku

http://www.vecernji.hr/vijesti/jedna-osoba-ozlijedena-sudaru-dvaju-teretnih-vozila-zagrebu-clanak-9165

Shole

Nevjerovatno da šajba uopće nije puknula.  Za tjedan dana bus je na cesti

Majstor

815 je ipak dobro udešen
maloprije na Regiu gbr 57 puklo bočno staklo
Samo mi sudite pošteno !

buSHunter795

Novost:
javlja mi frend da je jučer nastradao neki Lion's City u Belovaru... :-\

zna li netko više o ovome???

Tomek

Večeras u Bolničkoj oko 21.00 h, nepoznati vandali razbili staklo na Citaru G gbr198 koji je vozio liniju 121 i kretao se u smjeru Črnomerca. Incident se dogodio kod OŠ Stenjevec.

conecto

Citat: buSHunter795  u Listopad 04, 2009, 22:48:35
Novost:
javlja mi frend da je jučer nastradao neki Lion's City u Belovaru... :-\

zna li netko više o ovome???

U petak nastradala dva Citya, ne znam točno kako, ali stoje razbijeni u garaži i jedan je imao sudar negdje u Belovaru. Riječ je o 452 i 459, zanimljivo da su razbijeni na potpuno identičan način (prednji lijevi ćošak), samo što je na 459 pukla i šajba.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

ipiljek

Autobus gb. 32 danas na liniji 124 imao sudar na raskrižju Karažnik - Dubravica.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Max-d

459 dobio je jos malo i odostraga u garazi od 659!!!

Tomek

Izbrisao sam svoj post i ponovno ga pišem sa još par podataka.

Sudar na raskrižju Ninske i Zagrebačke u Sesvetama dva Lion's Cityja. Navodno autobusi jako oštećeni, za ljudske žrtve još ne znam :'(