ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Tomek

Nije srećom ZETov bus sudjelovalo, ali je utjecao večerašnji sudar na promet ZET-ovih buseva.
Naime u podvožnjaku u Vrapču su se sudarila dva automobila, kad sam prolazio i hitna je dolazila na mjesto nesreće.
Za nas zanimljivo je da je jedno 4-5 Citara G sa linija 119,136 i 146 stajala na spustu prema podvožnjaku iz Vrapča jer se nije moglo proći. Automobili sa Ilice nisu uopće ni skretali u podvožnjak koji je bio blokiran., Imam i poneku fotku, ali to kasnije.

Tomek

Evo dvije fotke od jučer u Vrapču

tamlover

Kolko je to trajalo? Mogli su 119 preusmjerit starom trasom.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

buSHunter795

Jučer u 22:20 u Sesvetama se neki auto zaletio u pick-up kamionet, a na auto je naletio Conecto gb433 (mislim da je bio na 225).
Pick-up ima malo oštečenje iza, auto karamboliran od naprijed dosta, a iza je sav gotov od konektora, a na busu skoro pa ništa.
Možda ima ogrebotine...
Zdrobio ga ko DAF Hainje u Splitu haha ;D

..kratki video sutra..

conecto

Ništa čudno za Sesvete subotom navečer!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

scorpio

Mene to apsolutno ništa ne čudi,to je normalno u hrvatskoj.Imao sam i ja tu "egzibiciju" prije godinu i pol,mene su napali jer sam razgovarao sa vozačom.Danas je sramota biti ZET-ovac,danas na facebooku(ali što očekivati od njega) neke grupe tipa dignimo revoluciju smaknimo zetovce,svi zetovci su gadovi itd i ostale izjave ingenioznih kretena. Dans više nigdje nisi siguran pa ni u busu.

MAN19464

a onda im grad omogući besplatne noćne linije u znak zahvalnosti za takvo ponašanje.

conecto

Možda je nekome sramota biti zetovac, meni nije, upravo suprotno, pošteno zarađujem za svoj kruh cijeli život, većinom od toga kao zetovac. Ako je to sramota danas u Hrvatskoj, to nije moj problem, nego problem sličnih bolesnika...
Hvala na podršci svim forumašima, ali slobodno možete poručiti tim revolucionarima na facebooku da nije uvijek baš takav slučaj kao u novinama - bilo je slučajeva da napadači bježe iz busa glavom bez obzira, nikad izašlo u novinama, al nisu baš ni svi zetovci ovčice, pa nek se pripreme i paze na kog će naletit...
Bilo nas je dosta i u ratu, prošli smo puno veće frke od facebook-revolucionara, žao mi je što sam ovo morao napisat, al jbg...

I kod mene neće mu se vrata otvoriti izvan stanice, niti će izaći tamo gdje nije stisnuo STOP ili barem stao na vrata, pa nek cvili na facebooku koliko hoće...
A GDJE JE POANTA?

Mirta

Gradom je zavladalo nečuveno divljaštvo. Ne samo mladih, podivljali su i stariji. Težak život i besperspektivnost ne mogu biti izgovorom za prostačko ponašanje i nasilje prema bilo kome tko savjesno obavlja svoj posao. Čak i ako pogriješi, pravda se ne uzima u svoje ruke.  Zna se put – zato i postoje institucije pravne države.
Danas nam je Zagreb nekulturom i kriminalom okrunjena ,,metropola".
Nikad ne reci:"Nikad!".

Berlingo

Svi smo bili mladi i divlji (na zalost ja sam sad star i divalj). Uvijek smo radili gluposti. Ali vozace nismo napadali. Uopce se ni ne sjecam za ono doba takvih slucajeva. Bilo je to prije 25 god. A glede onoga sta je kolega Conecto napisao. Imali smo mi ovdje u Rijeci legendu od vozaca kojeg smo zvali Beni. Bjezali smo mi njemu van petorica kad smo mu digli zivac. Bjezao sam ja vozacu koji je imao brata u Kninu u miliciji za vrijeme rata. Nije me htio pustiti van na zadnja (na koncu bio je i u pravu), a ja njemu mater cetnicku kroz cijeli bus. Uspio sam pobjeci. Ali vozace stvarno nikad nismo napadali. Mirta, nije to samo Zagreb, na zalost svagdje je tako.

conecto

Ma već sam to negdje ovdje spomenuo - Zagreb je danas jedna velika Palanka, to odavno više nije moj grad koji sam obožavao. Zagreb još samo postoji kao pojam na zemljopisnoj karti, dušu je prodao za status glavnog grada neke davno sanjane države.
Zagreb je bio Zagreb dok je Maksimir bila vikend-šuma starih Purgera (tad su se tak nazivali ljudi koji su se pozdravljali na ulici podizanjem šešira, a danas se tak zovu oni koji nakon utakmice Dinama razbiju pola grada), Dubrava je tada selo koje su u međuvremenu naselili "uspješni trgovci", ma selo je bilo i Trnje, a Novi Zagreb močvarne livade...
Ali nije stvar u zemljopisu nego u ljudima, očito ne možemo više natrag što bi u našem slučaju bio korak naprijed.
A Zagreb je nekad imao predispozicije da postane "mali Beč"...
A GDJE JE POANTA?

sokre

Nije u redu napadati nikoga, naročito vozače. Jedino rješenje za (dokazane) napadače dugotrajnija zatvorska kazna.

Ali, zamjeram i pojedinim vozačima koji se upuštaju u rasprave sa putnicima. Npr., prekjučer je vozač busa za Travno, na stanici NSB prema jugu, izašao van i potpuno bespotrebno svađao se sa tri mladića koji su stajali na zadnjim vratima vrlo blizu senzora. Vidio sam da dečki nisu blokirali senzor, ali nastao je mali verbalni okršaj. Ako se ne varam, Citelisova vrata se mogu zatvoriti i bez obzira na senzore.

Nepotrebno.

Inače, taj vozač je malo krupniji gospodin sa brkovima koji često nosi šiltericu. Vozi u APD-u, a poznat mi je jer često inzistira na ulazu na prva vrata, iako me vidio 100 puta i tražio i vidio po stoti put pokaz..

scorpio

Citat: conecto  u Veljača 28, 2010, 20:25:08
Možda je nekome sramota biti zetovac, meni nije, upravo suprotno, pošteno zarađujem za svoj kruh cijeli život, većinom od toga kao zetovac. Ako je to sramota danas u Hrvatskoj, to nije moj problem, nego problem sličnih bolesnika...
Hvala na podršci svim forumašima, ali slobodno možete poručiti tim revolucionarima na facebooku da nije uvijek baš takav slučaj kao u novinama - bilo je slučajeva da napadači bježe iz busa glavom bez obzira, nikad izašlo u novinama, al nisu baš ni svi zetovci ovčice, pa nek se pripreme i paze na kog će naletit...
Bilo nas je dosta i u ratu, prošli smo puno veće frke od facebook-revolucionara, žao mi je što sam ovo morao napisat, al jbg...

I kod mene neće mu se vrata otvoriti izvan stanice, niti će izaći tamo gdje nije stisnuo STOP ili barem stao na vrata, pa nek cvili na facebooku koliko hoće...
Nisam ni ja rekao ništa ja sam samo iznosio činjenice.Dapače ja se divim vama,kako pošteno radite svoj posao,nadam se da ću ja jednoga dana biti vaš kolega.Kakve kretene vozite treba vam dati plaću 20 000 kn.Naši putnici misle da ih voze bosanci,čobani i nepismeni ljudi.Dobro je da ih ikako voze.Danas sam se učlanio u grupu i objasni im par pravila. ;D ;D :D :D.

buSHunter795

Citat: buSHunter795  u Veljača 28, 2010, 06:40:52
Jučer u 22:20 u Sesvetama se neki auto zaletio u pick-up kamionet, a na auto je naletio Conecto gb433 (mislim da je bio na 225).
Pick-up ima malo oštečenje iza, auto karamboliran od naprijed dosta, a iza je sav gotov od konektora, a na busu skoro pa ništa.
Možda ima ogrebotine...
Zdrobio ga ko DAF Hainje u Splitu haha ;D

..kratki video sutra..

Evo filmić..
ZET 433 Conecto sudar