ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

conecto

Ja se samo bojim (s obzirom na politiku koja se vodi u novije vrijeme) da ga oni više neće slagat i da je to za njega kraj  :'(
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Je li na MAN-ovima NG 272 i 312 ista limarija (stražnji kraj) ?

Shole

Nije ista, al limarija i nije tolik problem, prije bih rekao da će instalacije izazvat probleme prilikom eventualnog popravka

Portos

Citat: conecto  u Lipanj 28, 2010, 07:27:28
Ja se samo bojim (s obzirom na politiku koja se vodi u novije vrijeme) da ga oni više neće slagat i da je to za njega kraj  :'(
To je i moje mišljenje, mada bih volio da sam u krivu. Nisu imali interesa spasiti 143, odlučili su rashodovati i 105, oštećenog na Remetinečkoj, čisto sumnjam da će spašavati bus star skoro 15 godina. BDW kakva je situacija sa 105, otkada je Tomek napisao da ga rashoduju nije više viđen niti na jednoj fotki, da li je stvarno kasiran ili gdje je?

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

sokre

Detaljnija slika požara 141. (slika sa stranice Zagrebačkih vatrogasaca):

Šteta što nema slike lica ove cure koja gleda i ne vjeruje što vidi..  :D

buSHunter795

Pa gdje baš 141 mi odeee  grrrrrrrr >:( >hammer< :-X :(

ipiljek

18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Tomek

To je MB O405GN2. Inače vidim da kao i što naslov govori aludira se prvenstveno na starost buseva. Nevjerovatno je da uz hrpu novih autobusa koje imamo u prometu hrpa ljudi još uvijek misli da je previše starih krama u prometu, a te stare krame su postali čak i niskopodnjaci koji su trenutno najstariji u Zg. Lako je puk razmaziti.

conecto

512

Naslov u 24 sata ne treba komentirati jer je Tomek sve rekao - tipično!
A GDJE JE POANTA?

conecto

Ovo je bio nedavno 512 prije nego se zapalio. Kako izgleda sad nisam vidio, u garaži ga nema, vjerojatno je u ARZ  ???

A GDJE JE POANTA?

Tomek

Jučer na gbr85 Lion's City netko oko 21.30 na Bologni razbio prvo desno bočno staklo. Bus je stao na stanici kod Gospodske, iza njega došla dva policijska vozila koja su radila očevid.

haki

Auto se zabio u bus dok je stajao na stanici
Nitko od 20-ak putnika nije ozlijeđen, ali mnogi su bili u šoku od straha, rekla nam je čitateljica koja je u četvrtak oko 14.50 vidjela prometnu nesreću u mjestu Jablanovac kraj Zaprešića.
- Izlazila sam iz drugog autobusa, s druge strane ceste. Ovaj je autobus stao na ugibalište i otvorio vrata kako bi putnici izašli. No, odjednom se u njegov stražnji dio zabio automobil koji je vozio muškarac - rekla je čitateljica. Pritrčala je vozaču da vidi je li sve u redu. No, niko nije ozlijeđen. U Policijskoj upravi zagrebačkoj kažu da je šteta manja i da su se vozači nagodili.

http://www.24sata.hr/news/autobus-stao-da-putnici-izadu-pa-ga-udario-auto/193393/

Ivan1983

radi se o g.br 301 a oko 16.50h D5 ga je šlepao u garažu ;)

Tomek

Nešto iza 17.00 je viđen kod King Crossa u smjeru juga, pretpostavljam da ga je dizalica odvukla u Hr. Leskovac u MAN Importer direktno.