ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

conecto

Bit će da je ovaj X5 pretjecao bus i uletio u škare, udario u Renault 21, a bus pobjegao desno pokraj ceste.
Ništa čudno kad se pogleda kvart i tip auta, a netko je baš i mogao ugasiti bus dok traje očevid.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

-"Ništa čudno, zetovci su bahati, ne paze niti malo gdje se vozilo nalazi kada izlaze sa stanice, guraju se na cesti, a večini su prometna pravila strani pojam, što nije niti čudo na sastav vozača ( svaka čast izuzetcima, jako ih je malo ali su stvarno ljudi ) otalo sami šljam."
-"ovo s ZETom je postalo ucestalo, svaki drugi dan,druga lokacija"
Iako je evidentno da je bus izbjegavao sudar i ostao neoštećen, ovo su tipični komentari frustriranih ljudi.
Sad samo ostaje vidjeti koliko će biti ozlijeđenih iz busa.
Citat: conecto  u Listopad 19, 2010, 09:43:54
a netko je baš i mogao ugasiti bus dok traje očevid.
CH4 manje zagađuje okoliš, a i "što si ga gasio?"
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

CH4 manje zagađuje, ali ipak zagađuje, a i bespotrebno troši dok isto tako bespotrebno radi.
Jedino ako je ovo bilo navečer (čni mi se da nije) kad je već tlak plina pao  ???
A GDJE JE POANTA?

buSHunter795

749 već danas, vozi na 212. :)

conecto

Valjda je netko pogledao malo ovjes, ovo bježanje s ceste preko rubnjaka nije mu baš bilo ugodno  ???
A GDJE JE POANTA?

sokre

Vjerovatno su pogledali i rekli da je sve ok. Mislim da ionako nikoga nije ni briga.

Na slikama se vidi da je `poljubio` drvo. Ako mu se od toga nije ništa dogodilo, Connecto je jednom spomenuo da su Citelisi novi zagrebački SG-ji. Konstrukcijski vjerojatno, a nisu daleko ni gledajući unutrašnjost - zamislite ih sa drvenim sjedalicama ...

tramvajac 92

Mislim da je SG mogao šta se tiče goriva odvoziti bilo koju liniju..

buSHunter795

749 kasni oko 5 minuta, došao je odmah i 750 iza njega na 212.
Uostalom, meni se čini da su Citari nasljedili/zamjenili SG-jce, a da su Citelisi O305-ice.

421

Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

conecto

Vidjet ćemo nakon nekog vremena kako se troše prednje jer ne vjerujem da se geometrija nije poremetila (a možda su utvrdili i da je sve u redu ili uredili, ipak je to leasing bus kojem se kroz hrpu papira evidentira svaka žarulja koja se promijeni).
U pravu je 421 kad kaže da vožnja Citelisa podsjeća na stari O-305 G - visoki položaj za volanom, niski retrovizori (s obzirom na taj položaj), prikolica dobro prati, otvaranje i zatvaranje vrata, dosta udoban ovjes, spori startovi...
A GDJE JE POANTA?

421

Citat: Tomek  u Listopad 23, 2010, 14:51:59
Strašno!!!
Pod 1,7 promila pomislio čovjek: "ako mogu/možemo  voziti druge isto tako pijane, zašto se ne bih vozio se  i ja.
Razlika je samo u tome što se želim voziti do kuće. "

Tomek

Pomislio je očito i da je Cro Cop i da može tući koga god hoće...