ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

Tomek

MAN19464

Stajalište Lomnica Šljunčara smjer B
Linija 310

822DoDo

MAN19464 tocno :)
Tomek ne znam tocno u datum i mjesec al mislim da je 2010.god
Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

GT-R

Nije bas za crnu kroniku al ajd...
Ovu sam sliko skinuo s facebooka, neka cura ju je stavila prije mozda 10 ak dana.
Neznam liniju ni gbr. ali slikano je negdje u okolici Remetinca, vjerojatno linija sa Savskog Mosta.

Evo link, na mobu sam pa nemogu postavit thumbnail.

http://img37.imageshack.us/img37/1001/22580849938288676013215.jpg

tramvajac 92

Ovo mi izgleda ko stanica Remetinečka-Osnovna škola, a na slici je NL 263 iz 2003, čini mi se 35, pa je onda sigurno neka od linija sa Savskog mosta.
Za one kojima nisu NLovi bliski, oni iz 99 nemaju ovu žutu štangu ispred šajbe (i to je na ovoj slici najuočljivije, ima još razlika, npr. klima)

shef

Sudar dva vozila na staroj karlovačkoj. Ima dosta ozlijeđenih
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

staypp83

"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Portos

http://www.vecernji.hr/vijesti/foto-sudarila-se-dva-autobusa-zet-a-20-ak-putnika-ozlijedeno-clanak-497291

Citat:
teška nesreća na staroj karlovačkoj cesti Sudarila se dva autobusa ZET-a, 20-ak putnika ozlijeđeno Zbog teške prometne nesreće za sav je promet zatvorena stara karlovačka cesta na dionici Lučko-Remetinec u mjestu Blato

U sudaru dva ZET-ova autobusa oko 6.13 sati na Karlovačkoj cesti kod kućnog broja 127 u mjestu Blato, ozlijeđeno je 20-ak putnika. Na terenu su sve službe, a ozlijeđeni se medicinski zbrinjavaju.

Zbog nesreće, taj dio ceste je zatvoren za sav promet, izvijestio je HAK. Promet je preusmjeren na Puškarićevu ulicu i Jadransku aveniju.

Na intervenciji su tri vozila s deset vatrogasaca iz JVP Grada Zagreba, Vatrogasne postaje Novi Zagreb.

Stradali su g.b. 24 i 25 oba su vozila na liniji 112

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

staypp83

Par slikica:

Preuzeto sa:www.dnevnik.hr
"The difference between stupidity and genius is that genius has its limits." - Albert Einstein

Tomek

Ovdje ima i video gdje se vidi kako je tramvaj izletio iz tračnica u Zapruđu, pa sve koje zanima kako jako snijeg pada(navodno će tako do nedjelje što znači da će grad biti zaleđen) nek pogledaju
http://www.jutarnji.hr/veliki-sudar-u-zagrebu-vise-ozlijedenih-u-sudaru-dvaju-autobusa-zet-a-/1078409/

conecto

Pouka koju nitko nakon ovog neće izvući glasi (ili pitanje dana) - koliko se nakon ovakve štete (a bit će vjerojatno i odšteta) uštedjelo na zimskim gumama?
Znamo kakve su sankcije za vožnju u ovakvim uvjetima bez zimske opreme. Kod ovog slučaja vjerojatno o tome neće biti ni spomena.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

voznik

SNEG POVZROČA TEŽAVE
Po tramvajih trčila še avtobusa
V trčenju dveh avtobusov mestnega potniškega prometa je bilo davi v Zagrebu poškodovanih okoli 20 ljudi. Po prvih informacijah so vsi lažje poškodovani.

Nesreča se je zgodila na stari Karlovški cesti v jugozahodnem zagrebškem naselju Blato nekaj po 6. uri, je sporočila hrvaška policija. Mestni urad za upravljanje v nujnih primerih je potrdil, da so na kraju nesreče poleg policije gasilci ter da nujna medicinska pomoč skrbi za poškodovane. Zaradi nesreče je zaprta stara cesta proti Karlovcu med Lučkim in Remetincem.

V Zagrebu je snežilo od nedelje zjutraj in so danes namerili 30 centimetrov snega.

Današnje trčenje avtobusov je že druga nesreča zagrebškega mestnega prometa v petih dneh.

Slike in novica na Žurnal24

Ako kome smeta, nek titla ovo. :D

busfahrer

Jučer na Črnomercu, linija 172 ,zapeo za nadstrešnicu

Tomek

Inače jučer su nastradali i dva nova Lion's CItyja, gbr 307 i gbr 329, ima dosta štete, jedan naletio na drugog.