ZET-ova Crna kronika

Autor tamlover, Prosinac 11, 2007, 23:18:15

822DoDo

Slikano u 7:00 u Soblincu...Stariji covjek nije vidio da smo vec napola na cesti i nakon neuspjesnog kocenja naletio na nas..bus je 472
zamijenjen je gbr. 805 koji je kasnio vise od pol sata...i u ovoj situaciji je,nazalost,kriv ZET-ov vozac

Živite tako da se vaša djeca sjete vas
kada pomisle na poštenje i integritet.

From your vantage point it certainly seems so.

tramvajac 92

Kaj se nejde za Laktec ravno do Goričice i onda desno?

822DoDo

Ne..to bi bil veliki krug  ;D
u Soblincu skrene desno za Šašinovec, u Cerju lijevo i pravac Laktec

buSHunter795

@tramvajac92 - tom trasom ti ide jedino samo školski bus iz smjera (Donje) Zeline, skrene u Goričici lijevo, ide kroz Paukovec u Laktec, te se vraća i skreće desno za Banje Selo i Hrebinec (čazmatrans).

Majstor

Prvi snijeg i prvo izlijetanje Gbr 78 na 24 sata portalu
Neki dan Gbr 82 komplet lijeva strana sa 3 bocna stakla
ocesao se uz Jamnica kamion u Blatu
Samo mi sudite pošteno !

marin

Ma na Črnomercu kaos, koji vozač dođe tako ide na prvu slobodnu liniju, jedno 8 buseva stoji na črnomercu ako slučajno zatreba, a 194 i 197 imaju razbijeni zadnji desni čošak. To sa 194 je bilo oko 12h kad je kretao s perona linije 136 i zapeo je u snijegu te je vozač davo gasa gasa da izađe iz snijega i drmno ga je u ogradu od kafićai, a uz to sta je razbijen, zglob mu ej popuco jer je došo na skoro pravi kut kad je otklizo. A sa 197 nemam pojma šta je bilo, i jedan i drugi još uvijek voze, a svi busevi sa velikim kašnjenjem.

marin

I još nešto, danas svakog Citara kojeg sam vidio imao je potrgane lajsne od svih vrata, onako unazad vise, s tim da gbr. 196 ima strgani i zadnji gabarit, pretpostavljam da je to zbog struganja u onaj tvrdi snijeg sa strane ceste. "Malo" snijega i već se takve stvari događaju ;D Radionica će imat pune ruke posla ovih dana,  o-0 a i skoro svi tramovi imaju strgane plastike sa strane. Što zbog snijega, što zato što su ih ručno trgali da ne zapinju.

Lions Regio

S obzirom na to šta je imao na raspolaganju i kakvi su uvjeti bili otpremnik na Črnomercu jer to odradio profesionalno i bez greške. Jer je telefon zvonio non stop,svako malo su dolazili ljudi sa istim pitanjima u stilu "jel voze mikulići,lukšići itd i zašto ne". Oko 18:30 je morao poslati 2 autobusa i 5 vozača na Savski Most jer je tamo bilo još gore(26 i 31) te sa Voltina još 2 autobusa. Sve u svemu Črnomerec se održao kako tako,sve pohvale šefu.

conecto

Na 548 fali cijeli zadnji ćošak, a 457 dobio pošteno odotraga jutros, zadnji vezni lim otišao do motora, hauba skočila u zrak, izgleda na 262 (bar je taj natpis ostao na displeju).
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

221

Jel ima netko podatak koliko je manje/više oštećenih Citara?
Vjerojatno ih je zafalilo kad su dvije kockice danas bile na 221.

mate

Nije bus, ali je ZETov tramvaj, ne mogu se nacuditi biserima novinara >hammer<. Kako tramvaj moze udariti propisno parkirano vozilo, nigdje se ni ne spominje da je mozda OA bio nepropisno parkiran

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tramvaj-udario-parkirani-automobil-i-pobjegao/651543.aspx

marin

Citat: 221  u Prosinac 10, 2012, 20:08:02
Jel ima netko podatak koliko je manje/više oštećenih Citara?
Vjerojatno ih je zafalilo kad su dvije kockice danas bile na 221.
Manje, više svi! Barem u APP-u. Danas nisam vidio npr. nijednog Citara sa gabaritima i s nepotrganim lajsnama. Jedino sam vidio još udareni 178 zandnji desni čošak, 23 ima udareno ispod maglenke na prednjem braniku, a 328 je kod prednjeg desnog svijetla dobrano potegnut o nešto. Citari koje sam vidio oštećene su 200, 203, 205, 199, 178, 181, 229....kad bi nabrajo sve garažne puno bi ih nabrojio  ;D

221

Citat: conecto  u Prosinac 10, 2012, 18:13:10
Na 548 fali cijeli zadnji ćošak,

Popravljen i vozi večeras na 221.

822DoDo

431 udaren jucer navecer na 213

822DoDo

Neznam jel ima tu na forumu slika...Ovo su podosta stare slike od gbr 421 koji je izgorio..pronasao sam ih pa eto, da ih podijelim tu.