Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Crohunter

Stiglo pojacanje u panoramu 3 x 9700  3ax

Tlimfocit

ist

Tlimfocit

Uskoro bi trebala doći 3 nova Higera, ali bez motora. Nakon što dođu u njih će biti stavljen Volvo motor. Oni bi trebali voziti na liniji Split-Dubronik.
Inače uskoro bi se trebale otvoriti i nove linije (nisam siguran jedna ili dvije) koje će povezivat direktno Dubrovnik sa Zagrebom preko autoputa.

ist

Koliko mi je poznato, dnevna linija iz Hercegovine za Zagreb više ne prometuje (ona šta je polazila iz Zagreba u 9, a iz Međugorja u 12.20). Nisam siguran vozi li još ona što ide za Bunu.
Na kojim će linijama voziti ovi "rumunjski" troosovinci? Meni bi logično bilo poslati ih u Slavoniju

Marek

Novopristigli Volvači bi mogli na Vukovar-Salzburg , Ilok-Beč , Vinkovci-Neum , Vukovar-Lausanne ...

ist

To mi se čini najlogičnije... Zna li netko je li ukinuta noćna linija iz Livna za Zagreb

Tlimfocit

Citat: Marek  u Ožujak 07, 2012, 19:48:56
Novopristigli Volvači bi mogli na Vukovar-Salzburg , Ilok-Beč , Vinkovci-Neum , Vukovar-Lausanne ...

Mislim da će prije an Dubrovnik-zagreb :D

Tlimfocit

Citat: ist  u Ožujak 07, 2012, 16:50:43
Koliko mi je poznato, dnevna linija iz Hercegovine za Zagreb više ne prometuje (ona šta je polazila iz Zagreba u 9, a iz Međugorja u 12.20).

Privremeno obustavljena zbog manjka autobusa. Evo samo 3 busa na HR i 1 na BiH tablama trenutno vozaju Japance. Plus linije i ostatak turizma i eto manjka. Ova 3 nova i jos 3 Kineza će doć ka spas u zadnji čas.

ist

Mislim da ova dnevna za Zagreb prometuje jednom tjedno (jednog od dana u vikendu). Vjerojatno iz istog razloga nema ni one za Bunu

Tlimfocit

Jedna od novih katnica (mislim RH table) na sradjivanju u garaži. Mijenjaju se limovi koje je napala hrđa i stavlja se nova boja. Navodno je i jedna od starih katnica sređena.

ist

Jučer u 15.45 iz Splita za Dubrovnik ZG-7209-EP... Jutros za Livno ZG-9059-DZ

ist

Ima li pred Uskrs izvanrednih polazaka iz inozemstva ili je i tu kriza ostavila prste

erobuss

Viđen jedan bijeli Higer sa probnim BH tablicama, vjerojatno njihov. Uživo dobro izgleda  bus123