Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Uskoro ugodno iznenađenje u Globtouru. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Tlimfocit

Plus Kinezi bi trebali u pogon idući tjedan.

ist

Popodne na splitskom kolodvoru tri busa na slobodnom prijevozu: 198-E-197, 758-T-892 i ZG-7209-EP

Tlimfocit

Koliko čujem stigla su dva Barbija šaltaća (polovna čini mi se) i otišla za Crnu Goru ili Srbiju. Ako neko može neka provjeri.

Tomek

Spominjalo se na forumu da neki turistički Higeri dolaze, to je dezinformacija, provjereno 100%

Tlimfocit

Citat: Tomek  u Travanj 25, 2012, 18:36:27
Spominjalo se na forumu da neki turistički Higeri dolaze, to je dezinformacija, provjereno 100%

A šta bi se iznenadila ekipa koja putuje prema tvornici Sunsudegui da su otišli u Španjolsku umisto u Kinu po buseve. ;)
Inače dolaze i dva nova Renault Mastera uskoro i to na BiH table.
I još, prije nekih mjesec dana poslao sam kolegi manoplanu informaciju da je provjeri o tome da je Globtour kupio CBV iz Švicarske. Kako sam potvrdu dobio iz nekoliko drugih izvora onda je valjda informacija točna.

mate

Citat: Tlimfocit  u Travanj 25, 2012, 21:41:39
I još, prije nekih mjesec dana poslao sam kolegi manoplanu informaciju da je provjeri o tome da je Globtour kupio CBV iz Švicarske. Kako sam potvrdu dobio iz nekoliko drugih izvora onda je valjda informacija točna.

Posto je ovdje u Slavoniji CBV Reisen bio prisutan na liniji VU - Laussane, takvu sam i ja pricu nedavno cuo, a i neki dan sam dobio i potvrdni odgovor, da je Globtour kupio C.B.V. Reisen, i navodno da bi se trebale jos neke linije iz Dalmacije za CH otvoriti...

steyr1985

Citat: mate  u Travanj 25, 2012, 22:42:46
Citat: Tlimfocit  u Travanj 25, 2012, 21:41:39

Posto je ovdje u Slavoniji CBV Reisen bio prisutan na liniji VU - Laussane, takvu sam i ja pricu nedavno cuo, a i neki dan sam dobio i potvrdni odgovor, da je Globtour kupio C.B.V. Reisen, i navodno da bi se trebale jos neke linije iz Dalmacije za CH otvoriti...
Što se tiče CVB -a informacija se ne zna točno da li je Globtour kupio ili samo iznajmio linije od CVB-a uglavnom oni će voziti.  Šta se tiče linija iz Dalmacije ( iz  Makarske ) one već postoje to su linije koje je CVB imao u koperaciji sa Autotransom.  Navodno su još preuzeli i neku firmu iz Trebinja koja ima registriranu liniju iz Ljubinja za ( neku destinaciju u Europi) ali koju sam zaporavio.  I na  kraju Globtour  bi od 01.06.2012 trebao preuzeti i linije Livno bus-a, inače na te linije je već Globtour/Panoramabus upisan kao koperant.  Sve informacije dobio od uposlenika Globtour-a.

Man lion's coach

Svaka im cast kako se sire, a vidio sam da CBV prodaje onog renola ..

passat238

Ja kad sam putovao prije par tjedana sa C.B.V-om iz Požege za Zurich gazda nas je vozio autom do Nove Gradiške gdje smo sjeli u bus i upitao sam ga kroz priču dali je istina da je prodao firmu Globtouru i gosp. Gavran kaže da je čuo dosta priča da je prodao ali novce još vidio nije možda se u među vremenu nešto promjenilo ali mi je i spomenuo sad neznam jesam dobro zapamtio rekoa da on ima 35 ili 50% udijela u Panorama busu.

erobuss

Citat: passat238  u Travanj 26, 2012, 19:52:01
ali mi je i spomenuo sad neznam jesam dobro zapamtio rekoa da on ima 35 ili 50% udijela u Panorama busu.

PanoramaBus = 100 % Globtour

passat238

Dobro ja samo prenosim što je meni gospodin Gavran reko mislim neznam zašto bih čovjek lagao ili izmišljao.

Tlimfocit

Ponavljam svoj post od jučer: "Globtour je kupio firmu iz Hercegovine koja se zove nešto kao Vučić/Vukić i ima linije Ljubinje-Pariz i Nevesinje-Banja Luka te još jednu za Beograd. Inače već neko vrijeme na liniji za Banja Luku se nalazio Sideral 874 K 975 koji je dobio nove rege E36 J 834."

Čujem da su dobili i natječaj na nekoj lokalnoj liniji u Makarskom primorju (nešto tipa Makarska-Podgora), ali to treba provjeriti još.

zagorec

Man lion's coach

Evo moram i ja ponavljati post: Firma se zove Prevoz Vučić sjediste joj je u Mostar/Nevesinje, imaju nekoliko linija mislim i neku za NS .. Imaju i nekoliko autobusa ja koliko sam uspio upratiti, imaju 1 Van Holl, Setru 315 HDH, 2 Sprintera, Setra 215 HD  1 Mercedesa 0303.. Za ovu liniju sam cuo da Capljina - Paris, mada ona nikad nije vozena.. Liniju Trebinje - Nevesinje- Mostar Banjaluka rade zajedno u koperaciji sa Autoprevoz-Mostar