Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

ist

Jutros u 11.45 iz Splita je za Imotski išao ZG-6410-DR s AP-ovom tablom linije

ist

Di su zapeli Higeri, kad će u promet

ist

Citat: balja  u Travanj 29, 2012, 11:21:22
Evo moram i ja ponavljati post: Firma se zove Prevoz Vučić sjediste joj je u Mostar/Nevesinje, imaju nekoliko linija mislim i neku za NS .. Imaju i nekoliko autobusa ja koliko sam uspio upratiti, imaju 1 Van Holl, Setru 315 HDH, 2 Sprintera, Setra 215 HD  1 Mercedesa 0303.. Za ovu liniju sam cuo da Capljina - Paris, mada ona nikad nije vozena.. Liniju Trebinje - Nevesinje- Mostar Banjaluka rade zajedno u koperaciji sa Autoprevoz-Mostar

Mislim da imaju dva Van Holla... Barem su imali dva prije tri godine, ne znam je li se nešto promijenilo

Tlimfocit

Doć će i u AP Imotski prinove za koji mjesec. ;)

Tlimfocit

Prinove dobile rege od T76-J-940 do T76-J-944

Tlimfocit

Citat: Tlimfocit  u Svibanj 03, 2012, 23:48:28
Prinove dobile rege od T76-J-940 do T76-J-944

EDIT: od T76-J-395 do T76-J-399

Tlimfocit

Predstavljanje buseva bilo prije par dana u Kiseljaku i u Sarajevu:
http://tvkiss.net/index.php/vijesti1/57-promocija-novih-autobusa-globtura-u-kiseljaku

Na busevima privremeno bile zalijepljene naljepnice BOR banke i Uniqa osiguranja. Prvu vožnju novim busevima obavili su maturanti iz Kiseljaka. Inače dvoosovinci su več na linijama (jedan se jutros vratio iz Hamburga, a drugi jutros otišao za Beč). Troosovinci će isto ovih dana za Njemačku.

ist

Čini mi se da su im oni najavljeni Higeri za Panoramabus neophodniji nego ikad. Naime, danas je nekom čudnom magijom iz Splita na liniji za Dubrovnik u 15.45 vozio Isuzu 007-J-695

arsenal

Citat: arsenal  u Svibanj 02, 2012, 14:03:52
Citat: Tlimfocit  u Travanj 24, 2012, 22:29:57
Koliko čujem stigla su dva Barbija šaltaća (polovna čini mi se) i otišla za Crnu Goru ili Srbiju. Ako neko može neka provjeri.

Evo ih, vec nekoliko dana nalaze se u krugu firme Autoremont u Kotoru. Koliko cujem, namijenjeni su firmi "Podgorica express" iz Podgorice koju je Globtour nedavno kupio sa svim njihovim linijama...

Uploaded with ImageShack.us

Ispravka, nije kupljen Podgorica Express, vec je osnovana potpuno nova firma u Kotoru pod imenom Jadran Ekspres . Busevi vec dobili logo, u postupku je registracija linija za BG i iz Bara za Nis.

Tomek

Šta je sa firmom prevoz Vučić? jel Globtour uzeo autobuse? Ako da, vidjet ćemo i super očuvanu Setru S315HDH u Globtour shemi :)

Bosnaexpres Doboj

Globtour je izgleda prebacio Siderala u Vučić, vozi liniju za Banja Luku.

Tlimfocit

Sideral 661-T-413 u Tomislavgradu imao udes. Šteta nije mala. Ozlijeđen "samo" vozać osobnog automobila.

Tlimfocit

Sa starih Siderala troosovinaca skinuti natpisi Touring i stavljeni natpisi Globtoura. Više ne voze za Njemačku.
Koliko čujem i Higeri se negdi motaju. Jedan od njih ima rege DA 813 CF.

Tomek

Večeras na Varaždin Međugorje novi Higer DA-814-CF

Tlimfocit

Čujem da Globtour planira širenje garaže i da je već kupljeno zemljište preko puta sadašnje garaže.