Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

ist

Globtourovi mehaničari sa servisnim audijem već dva dana navraćaju do Splita: jučer zbog ZG-9058-DZ, koji je nakon druženja s mehaničarima jučer popodne otišao za Zagren, vratio se rano ujutro, pa danas u 17 otišao za Beč, a danas zbog "prinove" DA-239-CP koji je, čini mi se, prenoćio na kolodvoru, a trebao je jučer u 18.30 za Livno. Nakon popravka, popodne je otišao za Dubrovnik

seko05

neznam dal negdi pise,al me zanima sto se dogodilo sa globtour-ovim autobusom koji vec jedno duze vrije stoji na GP Zavrč!?
jel tehnicki neispravan ili se radilo o švercu nekom pa je zapljenjen ili šta!?
hvala.

tomekk

Različiti brojevi šasija itd itd.Ugl, puno komplikacija tako da će bus najvjerojatnije na rezanje...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

BlablaPricasBezVeze

Citat: nnevenkoo  u Svibanj 01, 2013, 15:34:06
ma nisu ni za lokal, neznam oće li ih bar oćistit unutra, nemaju tapete, a tapecirung, ajme, valjda će ih dovest u red, ipak imaju hr registraciju. p. s nadam se da nekome, kome je inaće smetala ietina neće ovo zasmetat, i možda mi opet ople kaznu, a tako je to u međugorju, oni su nedodirljivi i zato mogu vozit tako loše autobuse. iskreno mi je žao ali znam da imaju drugaćiji pristup prema vozilima i vozačima to bi mogla biti jedna od vodećih firmi u hr.

Ides mi na K.... nemas pojma koliko vise, sto kaze Crohunter 90 % postova ti je blaćenje Globtoura a 10 % ispričavanje adminima.... Tko god kaze da su pristigli volvo 9700/H oronuli i stari prljavi i u raspadu priča je za malu dijecu :/ takav volvo je išao nedavno u CH i na granici su mu se divili a tek putnici koji pričaju o udobnosti... sjedi provozaj se pa onda pričaj.... U
U usporedbi sa vozilima u RH i BIH ovaj volvo 9700/H 2004 godina je mašina za većinu buseva na ovim prostorima sličnog godišta. Hvala

Crohunter

Citat: tomekk  u Svibanj 13, 2013, 11:59:35
Različiti brojevi šasija itd itd.Ugl, puno komplikacija tako da će bus najvjerojatnije na rezanje...

Bilo bi nam drago da ga daju na rezanje....Ljudi, koja je to budala kupila autobus iz tvornice skupa sa jos dva komada, registrirala devet puta da bi ga onda krivotvorila??? Greska je na drugoj strani pa da znate:

u prometnoj dozvoli pise pod bojom, sifra koja bi trebala oznacavati boju 7G za VISEBOJAN , ali je netko u MUP-u napisao umjesto 7G , 76 tako da je ispala tamno crvena. Eh sad se tu lomi oko unosa podataka. Eto sad znate tako da nema vise nagadjanja oko razloga i rezanja. Steta samo da gresku nece platiti onaj koji ju je prouzrocio , vec opet porezni obveznik Republike Hrvatske.
A sto se rezanja tice , od volje im trebali su ga vec davno baciti u rezance , bila bi manja steta , a ovako leti vrime idu (auto) dani......
Hvala

Majstor

Nije krivi broj Sasije na vozilu već u prometnoj
Koliko puta su prebacili rege s auta na auto
Ovaj put su uhvaceni i kraj price !

Oni Volvi koji su stigli zadnji sa motorom na sredini su
K A N T E      a ti ih hvali i dalje udji u bus pa zakljuci
Prljavo DA
Neuredno DA
Poljepljeno trakama i zakrpama DA
Pa onda molim lijepo nisu sjajni
Samo mi sudite pošteno !

ist

Danas je u Split popodne iz Mostara stigao ZG-8494-BD, fino sređen, mislim da je za Dubrovnik

tomekk

Citat: Crohunter  u Svibanj 15, 2013, 18:31:29
Bilo bi nam drago da ga daju na rezanje....Ljudi, koja je to budala kupila autobus iz tvornice skupa sa jos dva komada, registrirala devet puta da bi ga onda krivotvorila??? Greska je na drugoj strani pa da znate:

Nisam ja htio reći da je nešto krivotvoreno nego da se brojevi ne poklapaju.Eto napisao si što se ne poklapa i radi toga je nastao problem. Meni je iz prve ruke rečeno da su tu sad velike komplikacije i da bi autobus trebalo registrirat ko da je tek sad prozveden, a da se to ne isplati, a to ćete vi u Globtouru odlučit.
Što se tiče ovog što je majstor napisao da su uhvaćeni, nebi bilo ništa da se vozač nije bunio na granici i požurivao pa ga je onda policajac išao namjerno kontrolirat.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

BlablaPricasBezVeze

Citat: Majstor  u Svibanj 15, 2013, 19:17:58
Nije krivi broj Sasije na vozilu već u prometnoj
Koliko puta su prebacili rege s auta na auto
Ovaj put su uhvaceni i kraj price !

Oni Volvi koji su stigli zadnji sa motorom na sredini su
K A N T E      a ti ih hvali i dalje udji u bus pa zakljuci
Prljavo DA
Neuredno DA
Poljepljeno trakama i zakrpama DA
Pa onda molim lijepo nisu sjajni

Za Sideral na granici istina je samo ovo što je Crohunter napisao Majstore sasvim si u krivu.

A ja za ove sa motorom u sredini nisam i rekao da su sjajni neko su dobri za to godište štoviše za to godište su odlični a u tome busu sam bio više puta nego ti u ijednome busu. zato pokrij se po glavi i drugi puta bolje čitaj

Crohunter

Stigla prinova , prava pila......slike u skoro
Barbi Genesis Maestro 3ax, HDH....ludnica

ist

volvobus

polovan tamno smeđi njemačke coll table jučer bio u Zagrebu

ist

jedan od moćnijih buseva koji sam vidio, nadam se da će ga srediti, tj. da ga se može srediti kao ayatsa koji je danas vozio iz Splita za Dubrovnik

TAM

Jeli istina da je Globtour kupio eurobus AV120 od Livno bus-a za djelove?
Dani ponosa i slave!