Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Tlimfocit

Citat: busfan  u Ožujak 03, 2010, 18:41:59
Pitam zato sto sam cuo  da je kazna u Austriji (ne garanutjem za tacnost ove info) po steki 100eur, pa ko hoce da se zafrkava ne izvoli  ;D

tako je....za Austriju i Njemačku je 100 eura po šteki

šta se tiče linije za Varaždin oni tu liniju nikad i nisu prestali vozit....prema dogovoru AP i Globtoura trebali su jednu godinu vozit jednu, drugu drugi...međutim iz nekog razloga (neznan je li to neisplativost linije ili nešto drugo) cijelo vrijeme je tu liniju vozia Globtour/Panoramabus i to na potezu Hercegovina-Zagreb dok je AP vozia od Zagreba prema Varaždinu.....dio Hercegovina-Zagreb i dalje vozi i preovzi putnike (i neke druge stvari :D ) a za drugi dio linije nisan upoznat i to bi bolje vi Zagorci trebali znat....

tomekk

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 03, 2010, 19:08:57
Citat: busfan  u Ožujak 03, 2010, 18:41:59
Pitam zato sto sam cuo  da je kazna u Austriji (ne garanutjem za tacnost ove info) po steki 100eur, pa ko hoce da se zafrkava ne izvoli  ;D

tako je....za Austriju i Njemačku je 100 eura po šteki

šta se tiče linije za Varaždin oni tu liniju nikad i nisu prestali vozit....prema dogovoru AP i Globtoura trebali su jednu godinu vozit jednu, drugu drugi...međutim iz nekog razloga (neznan je li to neisplativost linije ili nešto drugo) cijelo vrijeme je tu liniju vozia Globtour/Panoramabus i to na potezu Hercegovina-Zagreb dok je AP vozia od Zagreba prema Varaždinu.....dio Hercegovina-Zagreb i dalje vozi i preovzi putnike (i neke druge stvari :D ) a za drugi dio linije nisan upoznat i to bi bolje vi Zagorci trebali znat....

E pa to ja govorim, Globtour ne vozi do Varaždina nego samo do Zagreba.Inače, trebali su 6 mj jedni, 6 drugi, al se nešto tu desilo tako da Globtour dobio na 3 godine, a dalje ćemo vidjet...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Tlimfocit

ma bilo kako bilo šverca je u Globtoura sve više....mislin da će putnici (s pravom) birati alternativne prijevoznike di god mogu.....
đaba i dobri busevi i dobre linije....

Tlimfocit

vezano uz šverc cigareta od prije nekoliko dana:
oba vozaća uhvaćena u švercu su dobili otkaz (uz novčanu kaznu koju im je odredila carina).....prema novoj odluci ista kazna čeka svakoga vozaća Globtoura koji svojim busom bude švercao bilo šta....
odluka za svaku pohvalu

kilometar

Dobro,ne možemo tvrditi da baš svi Globtour-ovi vozači "vrte" sa cigaretama.Prije tri sedmice su imali detaljnu kontrolu na liniji za Beč od strane austrijske policije kod mjesta Wiener Neustadt na autoputu A2 i ništa nije pronađeno.Tako da generalno kazati da svi "trguju" sa cigaretama i nije tačno i korektno.........

Tlimfocit

Citat: kilometar  u Ožujak 14, 2010, 13:54:52
Dobro,ne možemo tvrditi da baš svi Globtour-ovi vozači "vrte" sa cigaretama.Prije tri sedmice su imali detaljnu kontrolu na liniji za Beč od strane austrijske policije kod mjesta Wiener Neustadt na autoputu A2 i ništa nije pronađeno.Tako da generalno kazati da svi "trguju" sa cigaretama i nije tačno i korektno.........

nisan ni reka da SVI vozaći to rade....velika većina i ne radi....ja san napisa da će kažnjen bit svaki vozać KOJI BUDE UHVAĆEN U ŠVERCU

inspektor Maska

Tlimfocit da mi je znati samo kakvu korist ti imas od stajanja u obrani vlasnika globtoura,bilo sto da se desilo ti si za krivce proglasio vozace,bez obzira jel u pitanju nezgoda ili sverc,ne moze jedan vozac odvesti autobus doma i napraviti pregrade u kojima ce prevoziti  to sto se prevozi,isto tako nema on vremena da to ubaci u bus sam,istina je da vozaci prosvercuju 4-5 steka cigareta i 2-3 litra konjaka na kojima zarade po 60-70 eura,ali da sami prevoze po 10 paketa cigareta slozenih u galerijama pored zvucnika i instalacija...daj molim te ne budi smjesan

inspektor Maska

Tlimfocit

Citat: inspektor Maska  u Ožujak 14, 2010, 14:26:30
Tlimfocit da mi je znati samo kakvu korist ti imas od stajanja u obrani vlasnika globtoura,bilo sto da se desilo ti si za krivce proglasio vozace,bez obzira jel u pitanju nezgoda ili sverc,ne moze jedan vozac odvesti autobus doma i napraviti pregrade u kojima ce prevoziti  to sto se prevozi,isto tako nema on vremena da to ubaci u bus sam,istina je da vozaci prosvercuju 4-5 steka cigareta i 2-3 litra konjaka na kojima zarade po 60-70 eura,ali da sami prevoze po 10 paketa cigareta slozenih u galerijama pored zvucnika i instalacija...daj molim te ne budi smjesan

1.ja mjesečno dobivan oko 10 000 eura za hvaljenje gazde Globtoura....zadovoljan? uklapa li se to u tvoju predodžbu o meni kao nekome ko je potkupljen i ko laže na forumu? ako se ne uklapa slobodno reci pa ću reć da dobivam 100 000 eura ili koliko god ti smatra da je potrebno....
2.nijednom u busu nije bilo nikakvih pregrada (to nije cisterna ni šleper) nego su svaki put švercani u prostorima za ventilaciju ili ispod zadnjih skala....poklopci od ventilacije se maknu sa dva prsta, a zadnje skale su na nekoliko vijaka tako da bi ubacivanje 100injak šteka trajalo jednu 20 minuta....u zadnjem slučaju šverca bakse nisu bile sakrivene negu se bile u prtljažnom prostoru nesakrivene...

Tomek

Večeras viđen Barbi Swissbus u prometu Zagrebom, valja neka probna vožnja. Ugl. druga vrata mu ne zatvaraju do kraja pa strše prema van. Nije uopće dobro za bus da toliko dugo stoji.

tomo

ZG-1305-AL večeras viđen na osječkoj zaobilaznici prema Đakovu, linija Vinkovci-Neum

Tlimfocit

ZG - 8498 - BD isprid hotela Atrium u SPlitu maloprije

ist

ST-5405-DV u nedjelju navečer došao iz Toscane za F-tours, a 004-T-267 čitav dan u Splitu, na kolodvoru, s tablom Slobodni prijevoz

ist

Zašto u sklopu ove teme nije izdvojen popis voznog parka MIX Commercea

Tlimfocit

Citat: ist  u Travanj 13, 2010, 19:34:37
Zašto u sklopu ove teme nije izdvojen popis voznog parka MIX Commercea
zato šta MIX nije u valsništvu Globtoura niti je ikad bia.....samo voze njihove linije za Njemačku