Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

Man lion's coach

Moze li mi iko poslati, neki link ili slike tih novih siderala??

ist

Nego, kako ide s novom linojom za Zagreb? Je li ukinuta ijedna stara ili je samo dodana nova

erobuss

Citat: balja  u Lipanj 18, 2010, 22:21:53
Moze li mi iko poslati, neki link ili slike tih novih siderala??

Ne postoje neki novi Siderali. Redizajniranu seriju iz 2007. godine ima i Globtour, to su dva bijela troosovinca  good_boy

elvis

Citat: elvis  u Lipanj 16, 2010, 16:56:24
Ajde da ja probam pogoditi o kojim autobusima se radi,postavljeno je par slika autobusa Irmaos Mota u podforumu Proizvodjaci,samo ti na slikama su na MAN sasiji pa sam zbog toga pitao koji ce motori biti... ;)

Citat: Tlimfocit  u Lipanj 16, 2010, 17:10:54
Dolaze 2 mini serije buseva od po 2 autobusa. Svaka serija od drugog proizvodjaća.

Jedna serija je Volvo Barbi,u to smo se danas uvjerili,a druga je spominjana u temi proizvodjaci da ce se naci u voznom parku jedne domace firme,mislim da bi sad trebalo biti jasnije

ist

ZG-3501 -EC jutros kružio po Splitu s tablom "povremena vožnja". Vjerojatno je u pitanju neki turizam ili nešto tome slično

Tomek

Danas stigao troosovinski Barbi Maestro u Herc Tours na homologaciju ;)

ist

erobuss

Kupili su bijelog Renault Mastera. Večeras viđen u Međugorju  ::|

erobuss

Citat: erobuss  u Srpanj 03, 2010, 00:14:32
Kupili su bijelog Renault Mastera. Večeras viđen u Međugorju  ::|

Budući da ne mogu editirati svoj post, ispravljam se. Master je sivi, a ne bijeli kako sam napisao prije dana.  >hammer<

ist

Nakon Salineinog i Globtourov AV 120 noći na splitskom kolodvoru

Tomek

Danima je taj plavi AV120 stajao u Zagrebu na kolodvoru.

erobuss

Jel plavi stariji od ovog u Salinei? Čini mi se da nema one kvake na stražnjem dijelu?  >hammer<

Tomek

Je, plavi je 1994.(1.vl. Generalturist), a Salinein 1996.(ili kraj 1995.)
Globtour je imao još jednog iz 1994., ali taj je prodan nekome i potpuno je nepoznato gdje se sad nalazi..

ist

I danas je na splitskom kolodvoru, izgleda da žele oboriti zagrebački rekord  ;D

Tomek

U 2. mjesecu je u Zagrebu stajao 2 cijeli mjesec tako da teško da će oboriti rekord  ;D