Globtour - rasprava i novosti (2)

Autor Tlimfocit, Ožujak 07, 2009, 18:44:06

erobuss

Citat: manoplan  u Prosinac 13, 2010, 09:21:09
Naravno, ima tu i politike  :P
Da da, u predstavljanju ima bivših, a Boga mi i aktualnih političara.  ;D :D

ist

Jutros u Splitu Renault Master A48-A-832. Za Hercegovinu išao u 10.55, pa ako je tamo netko naoružan fotoaparatom i raspoložen po ovoj zimini, mogao bi ga snimiti.
Zna li netko postoji li još 198-E-196? Ne pamtim da sam vidio fotku tog busa, vozi li on još uvijek

Tlimfocit

Nova Mota otišla na ekumenski susret mladih Taize u Rotterdam.

MATEOTOURS

zna li netko mozda gdje su im zavrsili oni dafovi,,i koje su bile god proizvodnje????

ist

Ne znam šta im se dogodilo s redovitim polaskom, ali danas se oko 18.30 na splitskom kolodvoru pojavio master zagrebačke registracije, vozač je stavio natpis Split-Mostar, skupio je jednu putnicu i otišao

erobuss

Bile su dvije serije Obradors/OVI na DAF šasiji. Prva je kupljena '98, a druga '01. Dva iz prve su završili u Prevozu Nevesinje /za jednog ne znam/, a druga serija je rasprodana po dolasku Siderala. Tri su završila u Zagrebu, a jedan prema svemu sudeći nakon preprodaje tamo-vamo u Bosnaexpresu Doboj Jug. Ostatak je prodan negdje dalje nisu u BiH ili HR.

EDIT:
Goyin Master je završio u globtouru, a poslovnica na AK Međugorje je profunkcionirala. Ikako još nije službeno otvoren, koristi se za linijski promet

mrki

jedan DAF zavrsio u Madridu-Spanjolska u tvornici gdje se repariraju busevi

erobuss

Citat: mrki  u Siječanj 08, 2011, 11:59:04
jedan DAF zavrsio u Madridu-Spanjolska u tvornici gdje se repariraju busevi

Znaš li razlog?

MATEOTOURS

Citat: erobuss  u Siječanj 08, 2011, 09:13:04
Bile su dvije serije Obradors/OVI na DAF šasiji. Prva je kupljena '98, a druga '01. Dva iz prve su završili u Prevozu Nevesinje /za jednog ne znam/, a druga serija je rasprodana po dolasku Siderala. Tri su završila u Zagrebu, a jedan prema svemu sudeći nakon preprodaje tamo-vamo u Bosnaexpresu Doboj Jug. Ostatak je prodan negdje dalje nisu u BiH ili HR.

EDIT:
Goyin Master je završio u globtouru, a poslovnica na AK Međugorje je profunkcionirala. Ikako još nije službeno otvoren, koristi se za linijski promet
prije 2 mjeseca je globtour kupio od goye mastera...

ist

Popodne je u Split na redovitoj liniji iz Mostara stigao 198-E-197. Kraj je blagdansko-prazničkog bloka i autobus je bio prilično popunjen

MATEOTOURS

veceras za zagreb iz medjugorja  otisla nova katnica,,linija koja ide autoputom bus je bio skoro pun ;D

erobuss

U garaži su Salineini autobusi:
- Setra S228 DT
- MAN
- Sideral (pokvareni)
- Sideral Touring bijeli

erobuss

Večeras na Međugorje - Varaždin (polazak u 20h) Volvo 9700/3. Budući da je snijeg padao ko lud nisam skotao koje su reg, ali mislim da je ljepotanko sa mog profila.

Jedna kritika, ne rade mu prednja gabaritna svjetla!!!

Man lion's coach

Razgovaram sa ljudima koji borave na AS Mostar, jedan je vlasnik jednog ugostiteljskog objekta, drugi radi na stanici, neznam koju funkciju obavlja, i kazu mi, da neznaju kako ikako globtour sklapa kraj sa krajem, u autobusima im dolazi po 5-6 putnika, pa se i oni pitaju gdje je tu racunica, nisu mi znali reci o kojim linijama je rijec, ali stvarno mene je zacudilo to sto su rekli :-\