Linije - prijedlozi

Autor tamlover, Prosinac 10, 2007, 14:50:24

citaro

Meni se kao bivšem stanovniku Španskog Ivanov prijedlog čini jako dobrim. Povezanost bi definitivno bila bolja nego što je sada i autobusi bi bili bolje iskorišteni.

citaro

I ako se već nešto kritizira, može malo argumentacije?

Meni paše ovako i komplicirano se naviknuti nisu valjani argumenti.

marin

Ali nema potrebe za nečim drugim, linije nisu prenatrpane. Naravno da su puni autobusi u špici ali to se nebi izbjeglo ovim Ivanovim prijedlogom.

citaro

Nije stvar samo u tome jesu li linije prenatrpane ili ne. Ovim prijedlogom se ostvaruje puno bolja povezanost s centrom grada, a i Špansko i okolica su bolje pokrivene. Slažem se da je stanje ok u usporedbi s onim u nekim drugim djelovima grada, ali zašto ne bi bilo još bolje ako je to moguće?

Ivan

Citat: marin  u Rujan 06, 2014, 13:16:23
Inače, ovo uopće nije bila tema gdje sam rekao "pa kaj ak se pretrpaju", a i to sam samo mislio na tipa liniju 113 gdje 90% dana vozi prazan zglobni bus
To si par puta ponovio za linije 123 i 172 i ostale kroz Gajnice, a ne za 113 za koju nitko nije govorio da se pretrpava... Nadao sam se da s tobom rasprave postaju konstruktivnije u zadnje vrijeme.
kava

Slažem se s ovim što Citaro kaže da bi na kritiku dobro došlo malo više argumenata.

Ivan

Pošto su iz Grada VG rekli da razmišljaju o reorganizaciji linija, sad malo više razmišljam i možda bi trebalo poslati nešto od prijedloga, pa malo pitanje nadovezano na prethodnu stranicu, sviđa li vam se za Pleso više ovo:

ili ovo (direktnija veza ZG-Pleso-Rakarje, kraća 315 da ne kruži previše)?

Usto, mogao bi se kombinirati vozni red 315/316 jer mislim da bi mogle imati sličan takt s obzirom na broj stanovnika... Recimo obje vozno vrijeme 75+75, u špici 5 autobusa zajedno na obje daju takt 30 minuta.

ttoommaa

Citat: Ivan  u Ožujak 08, 2014, 17:46:04
Kako bi otprilike moglo izgledati područje Novi Zagreb - istok (i malo NZG-z) i sjeverno područje Velike Gorice kad se zbroje svi prijedlozi... :)

Jesu ovo vaši prijedlozi ili u zetu razmišljaju da naprave nešto ovako?

STIB

ZET i razmišljanje se ne može staviti u istu rečenicu  :)evil
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

421

Citat: STIB  u Rujan 17, 2014, 19:10:24
ZET i razmišljanje se ne može staviti u istu rečenicu  :)evil
You just did ! kava
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

lovac27

http://www.vgdanas.hr/Info/Clanak/10436/zet-linije-za-kvatric-savski-most-i-zaprude.aspx

Što mislite, hoće li išta biti od ovoga i kada? Sve mi se čini ok, osim ukidanja 268 linije?

citaro

Dakle, ovu kartu u clanku su maznuli Ivanu i prijedlozi su takodjer Ivanovi.

Shole

a ko zna, možda su ovi iz Gorice samo čitali forum pa zaključili da je to ZET-ova stranica  :)

Ivan

I krivo su pohvatali moj prijedlog pa ispada da su dodatne stanice 330 jedine stanice 330, pa vidim da dolje ima svakakvih komentara zašto mi ukidaju stanicu gdje već... Ovo je bilo za forumsku publiku i eventualno nekoga iz ZET-a ako čita, no eto, netko je uhvatio pa sad ovo uz tekst koji nije originalni prijedlog znači svašta za manje upućene, a pravom izvoru i svim ostalim napomenama koje su išle uz prijedlog se izgubio trag... A eto, mediji.
russian_roulette

221

Eto, i Večernjak se uhvatio na udicu VGdanas i objavio članak o ''reorganizaciji'' linija u VG. Zasada je samo u tiskanom izdanju, na webu ga još nema.

Ivan

I što piše u Večernjem, jesu li isto pomiješali ovo sa stanicama na 330? Sad kužim da sam bolje trebao staviti neki broj kao recimo 320 da ispadne "nova" linija i precizirati sve stanice, bolje razmisliti o ovoj zamjeni 316 umjesto 315 za Pleso, i uključiti reorganizaciju 166/311/313/322 umjesto vjerojatno nerealne linije 319, ali tko bi mislio da će prijedlog samo kao slika ići među puk, a ne ostati uz sav popratni tekst i ostale prijedloge samo na ovom forumu ili ga eventualno pogledati netko iz ZET-a tko bolje kuži o čemu pišem.
???