Kabrio busevi ZET-a

Autor kekobus, Svibanj 14, 2009, 10:44:12

221

To je, pretpostavljam, bivši 851.  A što je sa 71?

dean25

Da,zaista,što je s gb 71?
Jel uopće složen nakon Sljemenske havarije?

221

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

221

Tomek

U Zagreb je sletio najveći avion na svijetu, Antonov An225 i među ostalim dočekali ga i ZET-ovi kabrio busevi
slikao prijatelj

421

Prilikom pristupanja RH u EU 01.srpnja, 441 je služio kao platforma za reportere i fotografe unutar aerodroma Pleso, a odlična  suradnja s Uredom za odnose s javnošću aerodroma (uz izraženo zadovoljstvo korisnika usluge se nastavila i danas za snimanje zrakoplova Mriya) uz pojačanje u vidu 443.
Nagradno pitanje glasi: lijevi  bus123 / pokriven drugim  bus123 /  je gbr....; desni  bus123 je gbr...?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

odgovorio bih da znam koja je nagrada ovako ništa.  good_boy

dean25

U subotu 31.05. besplatna vožnja.
Besplatne karte mogu se podići u Turističkom informativnom centru na Trgu bana Jelačića.

421

Besplatna vožnja SAMO na crvenoj liniji po staroj trasi jer Mesnička od 01.lipnja ide u renoviranje pa se trasa crvene linije mijenja.
Novo ruho na na  bus123. Tamnije boje i neizostavne fontane u noćnoj izvedbi!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sokre

Gdje je i što je sa 71? Mislim da se pretvara u kabrio već petu godinu ..

Majstor

Ne pretvara se Projekt na papiru je gotov  Dokumentacija za izradu je zavrsena
Ima jedan O 405 u zavrsnoj fazi kao u Man NM 152
71 ne za sada

Samo mi sudite pošteno !

Westin

Trebaju sniziti cijene i bili bi u zaradi većoj sigurno nego sada. Jer ni strani turisti nisu glupi i vide kolko košta.

Ivan

Ne vjerujem da su uopće uveli ovu liniju za Jarun i Bundek, pisao sam već da mi izgleda glupo ali mislio sam da ne može opstati, ne vjerujem da je još uvijek aktivna, ne sjećam se da sam u nekom drugom gradu vidio da turistički bus ljude vozi na toliko dosadna mjesta.
Usput kabrio bus još mora i brzo vozit i propuhat ljude po Horvaćanskoj i Av. Dubrovnik, 32 km predgrađa pa onda jedina prava atrakcija Maksimir, ne znam kome to može biti zanimljivo... Sama ideja mi se činila bezveze, a i stranci s kojima sam pričao da su posjetili Jarun rekli su da je bezveze... Je li bilo kakvih statističkih istraživanja da provjere feedback od posjetitelja? Mislim da bi crvena linija imala daleko bolju ocjenu. Mislim da bi me bilo sram kad bih vidio što ljudi koji su dali 10 eura točno misle poslije nego su "izvozani". :-[

Kad je "zelena linija", zašto su zapostavili stvarnu prirodu na sjeveru u korist umjetnih isušenih močvara / šljunčara? Možda je trebalo ostat samo jedno jezero, možda bolje bliži Bundek da samo prijeđe Savu (iako je ionako puno ljudi vidjelo ovu trasu ako je došlo avionom), a dalje su ih mogli vozit nekud po brdima, recimo preko Cmroka da vide fensi kvartove, kroz Šestine gdje se dobro vidi Medvedgrad pa dalje možda i do samog Medvedgrada koji je uređen za posjetitelje i naplaćuje se (za razliku od Jaruna pokupit $ a ljudi bez prijevoza ne znaju kako doći gore osim ako su dovoljno pustolovni da idu na 102 pa se penju), pa dalje recimo do lugarnice na Bliznecu ako je Sljeme daleko, onda možda i jedna stanica kraj Dotrščine (znam da genocid nije svakom najzanimljivija tema ali i to se može pokazati i bitno je), dalje Maksimir pa eventualno Bundek...
Zar to ne bi bilo puno zanimljivije? Ja sam 100% uvjeren da se bilo što od ovoga može kvalitetnije turistički iskoristiti od Jaruna i Bundeka koji su šljunčare s malo umjetne prirode u koje turisti vrlo vjerojatno neće ići plivati.
P.S., kako je netko napisao u komentaru na Večernjem, može ih se onda voziti i na šodericu kod Rakitja...

Ivan