Kabrio busevi ZET-a

Autor kekobus, Svibanj 14, 2009, 10:44:12

STIB

Kabrio bus danas popodne na putu prema Jarunu:

Popunjenost se vidi na slici.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Berlingo

Berlingo

Lijepo vrijeme ide na ruku. Jos uvijek se vozi i ovaj je dobro bio popunjen. Pozdrav vozacu!

421

Pozor,pozor!
Promjene: crvena linija ima polaske u 12,00; 13,30; 15,00; 16,30 i 18,00 (novo!)na način da vozač s zelene linije ostvari polaske u 14,00 i 16,00  (kasniji izlaz, ukinut jedan polazak) pa predaje autobus vozaču sa crvene linije da ode u garažu, a on ostvaruje polazak u  18,00 sati na crvenoj liniji.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

tramvajac 92

Nažalost na Glavnom kolodvoru ovaj u 18 je bio bez putnika...

Iko

Tomek

conecto

A u APD se pojavio i drugi kabrio Mercedes.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

plavi ZET-ov bus volim

Danas kod Glavnog kolodvora:
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

plavi ZET-ov bus volim

Auto, tramvaji i tak to...

plavi ZET-ov bus volim

Nije da ih lovim po gradu, već se jednostavno stvore odjednom. :P
(Displej ne mogu uslikati kako spada da ga *ebeš.)

Ivan

Citat: plavi ZET-ov bus volim  u Kolovoz 21, 2012, 20:55:58
Nije da ih lovim po gradu, već se jednostavno stvore odjednom. :P
(Displej ne mogu uslikati kako spada da ga *ebeš.)
Zato jer ima LED displej (kao i Cacciamaliji), natpis se može uhvatiti ako je ekspozicija duža, ali po danu na normalnim postavkama teško. :)

conecto

U APD treći kabrio s probnim tablicama i gb 443
A GDJE JE POANTA?

conecto

A GDJE JE POANTA?