Kabrio busevi ZET-a

Autor kekobus, Svibanj 14, 2009, 10:44:12

tramvajac 92

Jarun (a pogotovu Bundek) su lako dostupni gradskim  bus123 tako da dati 70 kn (i čekati 2 sata za opet vožnju natrag) meni nema smisla.

Ova ideja za vožnju prek brega je super, samo ako bi bila stanica negdje (recimo u Remetama) da se pofotka grad s brega, Medvedgrad je isto dobra ideja.

Dotrščina i genocid, pa i jedan Berlin ima u sred grada spomenik kako su židovi za vrijeme WWII i prije stradali, pa privlači puno ljudi.

Portos

Danas sam prošetao oko ARZ. Jučer su sa zapadne strane stajale karoserije 2 autobusa. Bijelog midija (18 ili 19) i g.b.71. Danas bijelog midija više nije bilo, a 4-člana ekipa čistila je mjesto gdje je jučer stajao. 71 je još tamo. Sa istočne strane unutar parkinga ARZ vidio sam CEZAR-ov MAN sa nekakvim metalnim djelovima u sanduku, sve mi se čini da su to bili midijevi ostaci na putu prema CIOS-u.
Na parkingu su parkirana 2 panoramska busa bez registarskih ploćica i bez broja. Jedan je ex visokopodni MB (treći panoramski istog tipa) a drugi je napravljen od preživjeloga midija (18 ili 19).
Dobio sam pouzdanu informaciju da će od 71 također nastati panoramski bus, ne čeka ga sudbina bijelog midija mada trenutno 71 ne izgleda baš reprezentativno.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Majstor

I 71 će uskoro u Cezar samo treba proći malo vremena da ga rashoduju tj. Ima jos administrativnu vrijednost
Kad dođe na 0 kn i on ode
Ps mijenjaj doušnika info su ti krive
Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

Imaju li ti busevi ATRON zadnji put ne a sad u utorak voze i jel imaju kakvu vrstu tahografa. Bili mogli voziti u redovnom prometu? I di su parkirani jer pošto voze vozači dubrave jel su u dubravi jer sam ih u 4 mjesecu vidio u podsusedu?
"vas 10 ušlo niko nikakve karte, znači prazan bus vozi na liniji bespotrebno"
"kartu imamo?"
"jel može karta? jel problem dat ovdje kartu"

sniff

Ja sam zadnji put vidio jednog pred par mjeseci oko Kvatrića....

tramvajac 92

Citat: MAN truck bus  u Svibanj 30, 2016, 20:38:23
Imaju li ti busevi ATRON zadnji put ne a sad u utorak voze i jel imaju kakvu vrstu tahografa. Bili mogli voziti u redovnom prometu? I di su parkirani jer pošto voze vozači dubrave jel su u dubravi jer sam ih u 4 mjesecu vidio u podsusedu?
Svi autobusi moraju imati tahografe. Ovi s obzirom na godište su vjerojatno analogni. Ne mogu voziti redovne linije, jer nisu za to namjenjeni. Stoje veći dio godine u ARZ, a kad ne stoje tamo parkiraju se u AP Dubrava, kao što si i sam zaključio.

Sutra ti je besplatna vožnja, pa odi pogledat, karte se preuzimaju u Turističkoj zajednici na Trgu.

MAN truck bus

Citat: Portos  u Siječanj 26, 2016, 15:20:29
Danas sam prošetao oko ARZ. Jučer su sa zapadne strane stajale karoserije 2 autobusa. Bijelog midija (18 ili 19) i g.b.71. Danas bijelog midija više nije bilo, a 4-člana ekipa čistila je mjesto gdje je jučer stajao. 71 je još tamo. Sa istočne strane unutar parkinga ARZ vidio sam CEZAR-ov MAN sa nekakvim metalnim djelovima u sanduku, sve mi se čini da su to bili midijevi ostaci na putu prema CIOS-u.
Na parkingu su parkirana 2 panoramska busa bez registarskih ploćica i bez broja. Jedan je ex visokopodni MB (treći panoramski istog tipa) a drugi je napravljen od preživjeloga midija (18 ili 19).
Dobio sam pouzdanu informaciju da će od 71 također nastati panoramski bus, ne čeka ga sudbina bijelog midija mada trenutno 71 ne izgleda baš reprezentativno.
I jel se planiraju se novi ili ostaju ova 2
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Citat: tramvajac 92  u Svibanj 30, 2016, 22:00:23
Svi autobusi moraju imati tahografe. Ovi s obzirom na godište su vjerojatno analogni. Ne mogu voziti redovne linije, jer nisu za to namjenjeni. Stoje veći dio godine u ARZ, a kad ne stoje tamo parkiraju se u AP Dubrava, kao što si i sam zaključio.

Sutra ti je besplatna vožnja, pa odi pogledat, karte se preuzimaju u Turističkoj zajednici na Trgu.
Bi al mi  škola ne dozvoljava :(
"kartu imamo?"

421

Nemaju ATRON već stari LAWO , imaju analogni tahograf, voze u redovnom prometu, parkirani su u APD kad počne sezona: od 31.svibnja do 01.listopada, a u međuvremenu su u ARZ-u. Uprometu su gbr 441, 442 i 443.
441 je ZELENA linija, 442 je CRVENA linija, a 443 služi za posebne vožnje (svadbe, krizme ) jer nema ugrađenu opremu za simultano prevođenje i LCD monitor.
Polasci CRVENE su u 10,12,14 i 16 sati a ZELENE linije u 12 i 15 sati. Kako ne stigneš?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN truck bus

Citat: 421  u Svibanj 30, 2016, 22:16:45
Nemaju ATRON već stari LAWO , imaju analogni tahograf, voze u redovnom prometu, parkirani su u APD kad počne sezona: od 31.svibnja do 01.listopada, a u međuvremenu su u ARZ-u. Uprometu su gbr 441, 442 i 443.
441 je ZELENA linija, 442 je CRVENA linija, a 443 služi za posebne vožnje (svadbe, krizme ) jer nema ugrađenu opremu za simultano prevođenje i LCD monitor.
Polasci CRVENE su u 10,12,14 i 16 sati a ZELENE linije u 12 i 15 sati. Kako ne stigneš?
Jer sam do 17 u školi :'(
"kartu imamo?"

MAN truck bus

Jedan je ručni a jedan automatic ili ?
"kartu imamo?"

Majstor

Mercedesi automatic
Mali MAN ručni mjenjac
Samo mi sudite pošteno !

MAN truck bus

Ima ko kabinu od Mercedesa od mana sam našo na forumu

Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
"kartu imamo?"

tramvajac 92

To je obični Mercedes O405, ima ih po netu puno, ovako nekakvo:  http://666kb.com/i/bzwip1s4jtkxzowyr.jpg

421

Citat: MAN truck bus  u Svibanj 31, 2016, 10:17:59
Ima ko kabinu od Mercedesa od mana sam našo na forumu
Adasi dođešposlikati sam  ???  Napiso samti polaske s Kaptola, vidićeš mana malog i Mrcedes...  thumbs
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421