Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

konkordsky

čita se forum samo nešto uvijek nedostaje,drugačije je stanje na terenu.
evo recimo spominju se solo plinaši kao čisto sa garažnim brojevima na prvi pogled ali kako su zaboravljeni 791,793??
ni ovo sa 48 Citara G u APP nikako ne štima ima ih više, 175-231.
NEMA PROBLEMA,POSTOJE SAMO RJEŠENJA!

tramvajac 92

Citat: ZET -- aktivni vozni park (ZET active buses)
175-210,220-231   EvoBus/MB O 530 G II (Citaro G II)      2008-2009?   170-174 u APD
791   Iveco-Irisbus Crossway LE      2009   zamjenski bus (leasing)
793 = zamjenski bus (leasing)
Citat: conecto
Čitati forum

sokre

Citat: konkordsky  u Studeni 29, 2010, 20:46:28
evo recimo spominju se solo plinaši kao čisto sa garažnim brojevima na prvi pogled ali kako su zaboravljeni 791,793??

Citat: conecto  u Studeni 28, 2010, 21:50:18
Čitati forum, imamo posebnu temu o dolasku 214 novih autobusa  good_boy !

:D

Da nema ovakvih upita i postova, forum bi bio monoton ...

Shole

Ti imaš 10 Citara viška jer računaš 211-220 a ti brojevi su preskočeni jer su još bili aktivni SG242.
Za Citelise ti je čovjek objasnio, to su zamjenski autobusi koje daje davatelj leasinga.  Ista stvar je i sa Lion's Cityima 88 i 89, dok još uvijek nitko nigdje nije pojasnio zašto Euroline nije dao nikada niti jedan zamjenski Mercedes. Nit za stalno, nit povremeno, a kupljeno je više Mercedesa nego Irisbuseva

sokre

Možda je umjesto zamjenskog autobusa došla zamjena u novcu za podmazivanje. Naglašavam, možda.

Kao što se vidi, većina nedavnih akvizicija je, biti ću slobodan reći, po mišljenju velikog broja sudionika foruma, a i mog napravljena vrlo sumnjivo..
Ne vidim razloga zašto i ta kombinacija ne bi bila u igri.

Čudi me samo da se nije odigrala igra kao u Rijeci, da se svi autobusi kupe bez klime, koje bi nečiji rođo kasnije jeftino i kvalitetno ugradio.

Kreativna ekonomija.

conecto

Citat: sokre  u Studeni 30, 2010, 12:23:30

Citat: conecto  u Studeni 28, 2010, 21:50:18
Čitati forum, imamo posebnu temu o dolasku 214 novih autobusa  good_boy !

:D

Da nema ovakvih upita i postova, forum bi bio monoton ...

Nije ovo trebala biti nekakva previše gruba kritika, ali stvarno je forum prepun podataka nakon svih ovih godina koliko postoji, pa ako nekoga nešto konkretno zanima može naći na njemu puno toga ispod manje-više uredno posloženih tema. Kad nekoga nešto zanima o tematici foruma, to ne bi trebalo biti teško. Forum nije chat i sve na njemu ovdje stoji trajno.
Ako nećemo tako raditi onda nema smisla da držimo postove stare nekoliko godina, u tom slučaju možemo ih komotno brisati.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Ivan

good_boy Ma nemojte se uznemiravat, to je samo Konkordsky malo opet živnuo, uvijek su mu postovi bili takvi, al' ne bi forum bio što je bez njega. :D

Mi koji smo visili na početku foruma sjećamo se predivnih rasprava, među ostalim, one kad ga je trebalo uvjeriti da postoje dvije serije solo Citara koje se i izdaleka razlikuju sa 500 m i da ih je 29, ne 30 (tu sam se ja živcirao), pa je trebalo konstantno objašnjavati koji su sve Ikarusi postojali dok je on imao nekoliko svojih izmišljenih (tu se Portos živcirao), pa je trebalo barem deset puta ponavljati da je '92 došlo 20 TAM-ova, a ne 40...
:D :D

Tomek

Konačno sam updateo temu Vozni park po registracijama, pogledajte ako vas zanima, gbr 21, gbr 880 imaju nove tablice, neke buseve sam prebacio pod rashodovane ( 105,132,133,141,730)
Molio bih nekoga da mi javi točno stanje sa TAZ Mercedesima u APVG, dali su 802-804 rashod i ako jesu gdje su završili?

lovac27

gbr 802-804 su rashod odvezenii su u cios, nema ih već duže u APVG

Tomek

Hvala na infu, budući mi je malo teže pratiti registracije u APVG, ako je još koji zadnjih 3-4 mjeseca promjenio osim gbr880 neka se to ovdje napiše. Hvala ;)

manoplan

sokre

Jel voze Citelisi ili ne?

Danas opet nisam niti jednog vidio?

Neprilagodjen

vozi gb 777 na 218 i jos jedan na 268 nisam vidio broj.

Westin

U Dnevniku Nove TV je bio jučer prilog o mladim inovatorima-FSB Racing i kad su snimali vani do garaža je bio parkiran Manov bus bez registracija.
To se vidi u video prilogu pri kraju

http://dnevnik.hr/inzenjer-buducnosti-zeli-ostati-u-hrvatskoj-i-naci-posao-u-struci.html

Majstor

Man NM 152  18 il 19 projekt panoramski autobus ZET-a
Samo mi sudite pošteno !