ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

mansg313

Molim komentar na ovo ;D

mansg313

Ovo je bilo u knjizi kvarova na gb 149 MAN NG 312zanimljivo ;D

Ivan

Citat: mansg313  u Listopad 17, 2008, 13:00:25
Ovo je bilo u knjizi kvarova na gb 149 MAN NG 312 molim komentar ;D
Jako lijepo, otkud su samo izvukli shemu trovratog A23 kada nemaju niti jednoga...

Ne moraš moliti komentare, ovo je forum tako da svi čitamo ako čitamo i onda komentiramo ako nam se komentira.

mansg313

Znam da je zet u milijunskim dugovima i da gorica vozi sa koje čim ali ljudi JEL OVO BUS

Bus izgleda ko da su ga huligani prebili >:( >:(

manoplan

FitzTN

mansg313

Nakon gb 655 i 672 naišao sam na reklamu na jadnom 669 koji je ima čak i na boku :-[

tamlover

Eto, taman kad pomisliš ajde odlučili su se za reklame straga, vidiš ovog faćuka sa strane.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

manoplan

Upravo čuo na radiju da je izbila neka afera oko gradnje ZET-ovog objekta na Črnomercu.
Mislim da se radi o ovom:
http://i287.photobucket.com/albums/ll136/manoplan00/P7160001.jpg
Navodno je utrošeno 3 milje kuna, pa su se neki sjetili postaviti pitanje računa tj. troškovnika.(što je trebalo puno prije).
Uglavnom, bit će tu revizora, vještaka... ::|

tamlover

Afera je izbila prije cca dva tjedna kada su novinari otkrili da je kvadrat tog objekta plaćen 5 tisuća eurića, a navodno je izvođač radova Bandićev kum (što Banditić opovrgava). Ako nije njegov, nečiji je sigurno  ;D
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

manoplan

Citat: tamlover  u Studeni 11, 2008, 10:51:29
Afera je izbila prije cca dva tjedna kada su novinari otkrili da je kvadrat tog objekta plaćen 5 tisuća eurića, a navodno je izvođač radova Bandićev kum (što Banditić opovrgava). Ako nije njegov, nečiji je sigurno  ;D

5000 eurića po kvadratu  :o. Pa nebi da je od zlata.
Izgleda da Bandić ima više kumova, nego poslova. >:(

ipiljek

Jel znate možda kakvo je to vremensko odbrojavanje na Internet stranici ZET-a?
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

McZanteXF1

Citat: ipiljek  u Prosinac 02, 2008, 21:32:04
Jel znate možda kakvo je to vremensko odbrojavanje na Internet stranici ZET-a?

Na forumu zeljeznice.net piše da je to odbrojavanje do puštanja u promet stotog niskopodnog tramvaja. :)

http://zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?p=190712#190712

manoplan

Jedna pohvala ZET- u...
Zetonja i ja smo danas uočili krupnu kuhinjsku sol posutu na ulaznim vratima (unutar) svih ZET-ovih prometala na terminalu Črnomerec. Odlična ideja s obzirom na niske temperature koje ovih dana vladaju Zagrebom. Bolje je da se djeluje preventivno, nego da se isplaćuju astronomske odštete, ako se netko slučajno polomi pri ulasku u autobus.  :D