ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

STIB

Na www.zet.hr piše:
Citat:Radovi na Laščinskoj cesti

Autobusi na linijama 202 Kvaternikov trg – Kozjak i 228 Svetice – Rebro – Svetice od srijede, 22. rujna od oko 8 sati do završetka radova koji se očekuju u utorak, 28. rujna oko 5 sati, zbog asfaltiranja i zabrane prometa Laščinskom cestom vozit će izmijenjenim trasama.
...a na papirićima u autobusima i na stajalištima piše od utorka, 21. rujna do subote, 25. rujna. Što je prava verzija istine?
Saznat ću vjerojatno uskoro kad krenem doma...  ::|
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

scorpio

ZET baš nije bio brilijantan što se tiče poštovanja rokova za završetke radova,dobar primjer je Zvonimirova.Vjerojatno su se se preračunali oko vremena izvođenja radova,pa im se nije dalo micati prethodne obavijesti kao i obično. ::|

STIB

Citat: scorpio  u Rujan 21, 2010, 20:36:41
ZET baš nije bio brilijantan što se tiče poštovanja rokova za završetke radova
Ma ne muče mene toliko rokovi radova nego šlamperaj već pri planiranju i još više, pri obavještavanju onih zbog kojih ZET postoji.  >:(
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

STIB

U svakom slučaju danas se još nije radilo ništa i busevi su vozili normalno.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

plavi ZET-ov bus volim

Jučer je u sklopu programa "Zaboravljeni Trešnjevački parkovi" u Parku Stara Trešnjevka nastupio puhački orkestar ZET-a. To mi je bio prvi put u životu da ih uživo čujem i vidim (čemu sam se baš veselila), pa nisam propustila priliku uslikati ih za uspomenu. :)
Uživajte u slikama:

Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

Berlingo

Jako dobro! Ja sam ih isto par puta imao prilike gledati i slusati i svaki bi me puta odusevili!

421

Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

scorpio

Danas opet ponavljanje stare epizode,s kojom su vozači dosad predobro upoznati.Ujutro kad svi idu na posao,normalno sva bijesna rulja ne putnici ulaze na 3 i 4 vrata dok 1 zjape prazna.Normalno tu senzori rade svoju ulogu čekamo...čekamo vrata se zatvore tako isto na sljedećim stajalištima.Natrpan bus vozač prolazi pored prazne stanice čuju se prvi znaci negodovanja i dugi val nezadovoljstva,kaj niste se stali na stanicu,to je vaš posao,svi ste vi isti.Mene prvenstveno fascinira kako od toliko ljudi nitko nije stisnuo tipkalo za STOP.Svi se znaju odmah sjetiti vozača kad nešto krene po zlu. ::|.Tako je iz dana u dan.Dođe mi da im pokažem mad057.

Berlingo

Najljepse hvala cjenjenom kolegi forumasu sto je uocio mog Iveca! Iza mene stvorio se ZET-ov autobus i netko je poceo trubiti. Naravno, ja ovako blentav nisam nista skuzio. Ali vrlo brzo mi je zvonio mobitel. Nije mi bilo druge nego stati na prvo ugibaliste da se pozdravimo i na brzinu razmjenimo par recenica. Dobio sam i pohvale za Iveca da je kao bozicna jelkica sta ustvari i je tako, i to volim. I da, radi mene je morao napraviti onaj famozni luk izlaskom s ugibalista. Eto to je posteno zaradjena piva jer neki su mislili to na neposten nacin. ;D
Najljepse hvala kolega, ovo mi je osvjezilo sumoran i oblacan ponedjeljak!

421

Citat: scorpio  u Rujan 29, 2010, 22:59:41
Tako je iz dana u dan.Dođe mi da im pokažem mad057.
Kako mi to ne možemo učiniti, učini to u naše ime.
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: Berlingo  u Listopad 26, 2010, 00:16:56
Najljepse hvala kolega, ovo mi je osvjezilo sumoran i oblacan ponedjeljak!
Uvjeren sam   da je to bilo obostrano! good_boy

conecto

Ako je istina ono što se priča izgleda da  :)evil polako dolazi po svoje:
Navodno je "lizing" iz APD odvezao 6-7 školskih autobusa  ???

A moglo bi biti i istina jer sam danas vidio jedan Conecto kako izlazi iz garaže na školsku liniju (barem je tako pisalo na displejima, a i vozač koji ga je vozio inače vozi škole)
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

manoplan

''Lizing'' je vrag sam po sebi, a ovo je očit dokaz da taj vrag nikad ne spava.
Tko zna što još sljedi kao posljedica ''pametnog gospodarenja'' novcima nas koji plaćamo prireze i poreze?  :o Lako je tuđim ... gloginje mlatiti.

igor 409

Citat: conecto  u Listopad 28, 2010, 19:31:42
Ako je istina ono što se priča izgleda da  :)evil polako dolazi po svoje:
Navodno je "lizing" iz APD odvezao 6-7 školskih autobusa  ???

A moglo bi biti i istina jer sam danas vidio jedan Conecto kako izlazi iz garaže na školsku liniju (barem je tako pisalo na displejima, a i vozač koji ga je vozio inače vozi škole)

Već dva dana školski bus na liniji Retkovec- Resnik gdje je skoro uvijek vozio regio glumi conecto (mislim da je 437) pa izgleda da je  :)evil ipak bio u akciji.

buSHunter795

da, čuo sam da se nešto dešava sa MAN-ovima 614-642...

A na 851 je vozio Conecto 438 u srijedu.