Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

mannas

Citat: mivano  u Ožujak 11, 2009, 17:44:53
Citat: lukica  u Ožujak 11, 2009, 17:00:55
Danas sam se vozio u novom 713( lions regio) odličan je sve miriše na novo, ima zavijese umijesto onog za potezat itd.
kako to da je novog lavića dobio šole koj je dosad vozio 683 (isto regio).
U troleju ti je praksa da šole koji vozi novo uvijek dobije još novije; kod koga je 683 uskoro ćemo saznati; glasam za 577

Jako se varaš ! Nemoj se iznenaditi kad vidiš tko vozi 683 !

kriticar

Citat: NP-549  u Ožujak 12, 2009, 00:18:38
A kamo je nestao 717 ?

da nije 717 onaj sa slomljenim staklom u Zagrebu.
1968 dolazak prvog mana750 na Zagrebačke ulice

1970 i na Dubrovačke

S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N

conecto

Drago mi je zbog Rijeke u kojoj novi autobusi ostaju duže novi i koji meni izgledaju najbolje u HR. Također mi je drago što je konačno stigao novi model Citara, a i klima je konačno gore (sad će Shole moć vidjet jel ona valja u gradskom prometu). Samo da još malo porade na dizajnu garažnih brojeva uz ovu lijepu boju...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

421

Il' me oko vara ili je rasvjeta kod slikanja bila loša,izgleda mi da su boje za nijansu različite i nisu iste?
Shole,pomagaj!!!!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Ne brini,  neki su manje prljavi, neki više.  Očito je u pitanju bila igra sunca i sjena.

A što se tiče kolege Conecta o dizajnu garažnih brojeva, mislim da bi ljepo pasao neki font koji ima malo manja, ali deblja slova, naravno krem boje.
I čudi me se nitko još toga nije sjetio, ali stvarno nedostaje garažni broj recimo na sredini ispod šajbe na žutoj crti.  Kad dođeš na kanal ili u radionu nezna se koji je gar. br. dok ne pogledaš a strane

421

Oho!Sad ćeš mi se još  pohvaliti da imate praonicu s omekšalom vodom i šamponom za pranje?
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Shole

Nego čime bi se trebao prat ako ne šamponom?  Ne perete valjda vi u ZET-u čistom vodom?

421

Pripadamo veeelikoj organizaciji i tvorevini pa se koji put dogodi zastoj u nabavkama .....

Shole

kao što je bio slučaj i sa ad-blue   ;)

421

Da, "AD-BLU"!!
Veliki smo ,al smo mali!

netko

Citat: NP-549  u Ožujak 12, 2009, 00:18:38
http://img291.imageshack.us/img291/3312/citaro1.jpg
Lijepi su,ali im fale ratkape. :-\
Hoče li ostati ovakvi ili če njima stavit ratkape? ;)
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Shole

Nema ništa od ratkapa.  I bolje da nema jer se lako gube, a naši izgleda nemaju namjeru nabavljat nove jer masa Classica vozi bez jedne ili dvije, a neki i bez svih.

SaNjIn

Citat: mivano  u Ožujak 11, 2009, 17:44:53
Citat: lukica  u Ožujak 11, 2009, 17:00:55
Danas sam se vozio u novom 713( lions regio) odličan je sve miriše na novo, ima zavijese umijesto onog za potezat itd.
kako to da je novog lavića dobio šole koj je dosad vozio 683 (isto regio).
U troleju ti je praksa da šole koji vozi novo uvijek dobije još novije; kod koga je 683 uskoro ćemo saznati; glasam za 577
Ako sam dobro zapamtio danas je 683 vozio na 22 za Permane i vozio ga je šole koji je vozio 580..

obelix

čekaju vas tri cjela a onaj bez šajbe bu ujutro spreman .....

Shole

Pretpostavljam da uz ta 3 dolaze još 3 i to bi bilo planiranih 10, a ne kako je Obelix rekao još 8.