Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

shef

To je ZET opet na probi. Izgleda da ovi naši zaozbiljno namjeravaju kupit buseve na plin.  >hammer<
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Gdje je taj, na kojoj liniji? Bilo bi stvarno glupo da je ponovo na 7A i da ga vozi opet isti vozac. Vozio sam jutros i bio do grada, nisam zamjetio nista cudno vezano za to.

shef

Ne znam ja ga vidio na Školjiću, na displeju Garaža
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

ikar

Sad ga mogu testirat i na svim linijama kakav je trend  ;)

kico101

Trend je da na 6-ci danas imamo raspored 615-603-669-...Štednja je, pa je samim time i razumljivo da još uvijek vozi prazan Conecto na 8A.  >hammer<
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

793 na 7A i

Citat: Berlingo  u Srpanj 06, 2011, 10:02:32
..... Bilo bi stvarno glupo da je ponovo na 7A i da ga vozi opet isti vozac....

Naravno da si pogodio   :P :P :P
To je najbolji vozač na svijetu, a svi mi drugi smo debili

mivano

Isti bus - isti vozač. Pa ko tu koga **** ?

Shole

Ista linija, ista smjena.  Prekidna 7A.  Al ju ne vozi inače, bez brige budi.  Gospodin je uvijek na monotralu, i gle čuda, uvijek na njegovu prekidnu idu najnoviji Citari koji su taj dan za servis.   

superhik

Naravno kad raspored piše kooperantska tvrtka  "Starčević d.o.o."

Boki651

Vidio sam ga maloprije, na stanici Riva. Usut rečeno čini se da je nered u voznom redu sedmica,jer su iza plavca išle 2 sedmice jedna za drugom.

mile

Vozio se ja maloprije u plinašu, neznam baš kakvo je to testiranje, u autobusu 10 ljudi. Neznan jel su ljudi zbunjeni bojom busa ili što, al autobus vozi u špici skoro prazan  i naravno da leti ko zmaj. Stavija bi ja u njega ljudi koliko bude u Connectu u špici pa nebi krenija sa mista u Vukovarskoj.
Bilo par cigana, pardon, roma u busu i komentiraju kako je bus očuvan da bi u Rijeci bija išaran, ko tu koga  ;D. A i malo mu je klima propišala kod srednjih vrata, onaj ko je sjedio ispred vrata je mogao dobit besplatno pranje kose  :)evil

jedan_019

Mile, moglo je par slićica pasti  8-8

NP-549

Nije neka, al kad nema bolje ....

mile

Citat: jedan_019  u Srpanj 06, 2011, 16:18:03
Mile, moglo je par slićica pasti  8-8

Nije mi se dalo, više sam upijao atmosferu ;D i gledao okolo ljude kako se čude  buljimir

conecto

Neće taj dugo, nego dok ima plina, a nema se gdje napuniti.
Ali uvijek ista priča - uvaljuju im stalno taj zamjenski da isprobavaju, samo je problem što je taj solo, a znamo da Rijeka počiva na zglobnim busevima.
Ako budu to kupovali, sigurno će biti mnogo više zglobnih nego solo. Problem je u tome što je razlika između solo i zglobnih Citelisa CNG ogromna - solo još i solidno idu, ali zglobni pod klimom (i još po riječkim brdima), ne idu nikako.
Istina da je zamjenski samo taj 793, za ostale ZET plaća lizing da stoje u garaži, ali neka probaju nekako dobiti na probu zglobni - razlika nebo i zemlja.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...