Nabavke novih autobusa

Autor nukleusri, Siječanj 02, 2008, 12:21:13

gorgoroth

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 30, 2019, 18:40:48
A ja mislio da se žuti stavljaju da budu vidljivi putnicima
Pa ne voze se u mraku da moraju biti kričavi

Čelični

Citat: NP-549  u Kolovoz 30, 2019, 18:14:37
U petak 6.9. na Korzu.

...

Puno hvala NP-549 na obavjesti ! ;) Onda se možda i vidimo na Korzu ja dolazim sigurno, ako se potrefimo u isto vrijeme.

smogovci.bbb2

Citat: gorgoroth  u Kolovoz 30, 2019, 18:47:47
Pa ne voze se u mraku da moraju biti kričavi
Znači u Zagrebu se vozimo u mraku kava
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

gorgoroth

Citat: smogovci.bbb2  u Kolovoz 30, 2019, 20:27:15
Znači u Zagrebu se vozimo u mraku kava
Pa kada vam trebaju kricavi rukohvati

kico101

Do kraja 90ih je bilo sasvim normalno da su rukohvati sivi i svima je to bilo normalno i nitko se nije zabijao u njih jer su "nevidljivi" ( dobro, ako je šole malo žustar u kombinaciji sa našim savršenim cestama  ;D ). Osobno me više iritiraju ova "vješala" uz koja samo letiš okolo, ali i ova previsoka postolja na kojima su sjedala, ali to nam je niskopodnost dala. Općenita je primjedba kod novih vozila, premalo čvrstih držača ili "štangi", a busevi mi nekako više ljuljaju, valjda od višeg težišta nego stari.

Btw, Gorg, fotke su ti na portalu Novog Lista.  thumbs
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

gorgoroth

gorgoroth

gorgoroth

kico101

Nadam se samo da će u redovni promet barem s početkom nove školske godine. Da ne bi čekali ostalih 13 za zajedničko naslikavanje. ;D
I zabraniti promet na linijama koje prolaze Krešimirovom, jer su šanse da negdje ošinu poveće.

Btw, fotograf na nivou, kao i uvijek.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Citat: kico101  u Rujan 02, 2019, 21:14:21

I zabraniti promet na linijama koje prolaze Krešimirovom, jer su šanse da negdje ošinu poveće.

Mišn imposibile 22 busa  dodjelit samo na istok.

shef

Evo njih 9 na okupu, svi registrirani ali bez gbr. Ostali otpad po ovom dijelu garaže počišćen
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Boky719

Zadnje pripreme u tijeku

Pozdrav svima

421

Na slici 2 vidljiva je registracijska pločica RI 2742 H pa me zanima da li dio nje prati garažni broj to jest da li je garažni broj  bus123 742?
Gotovo svi HR prijevoznici ne usklađuju ta dva podatka što mi je djelimično razumljivo zbog gubitka jedne pločice ili drugog razloga.
Za razliku od njih ljubljanski  LPP je to riješio vrlo elegantno i prepoznatljivo.
Koriste registracijsku pločicu umjesto nalijepljenih garažnih brojeva po  bus123.
https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=553.msg278032#new
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Boky719

Citat: 421  u Rujan 04, 2019, 21:23:57
Na slici 2 vidljiva je registracijska pločica RI 2742 H pa me zanima da li dio nje prati garažni broj to jest da li je garažni broj  bus123 742?
Gotovo svi HR prijevoznici ne usklađuju ta dva podatka što mi je djelimično razumljivo zbog gubitka jedne pločice ili drugog razloga.
Za razliku od njih ljubljanski  LPP je to riješio vrlo elegantno i prepoznatljivo.
Koriste registracijsku pločicu umjesto nalijepljenih garažnih brojeva po  bus123.
https://www.autobusi.org/forum/index.php?topic=553.msg278032#new
Ovaj put je usklađeno

Pozdrav svima

421

Prvom mogućom prilikom selim se u RI! pivkan
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln