VTV Pavlić, Zagreb

Autor Tomek, Siječanj 02, 2008, 16:36:52

Berlingo

U petak ujutro u punom naletu.

Majstor

Neoplan koji je bio na boku sređen je , Valjda je već na parkingu kod Herca
Samo mi sudite pošteno !

grga

Da sređen,već je otplovio u inozenstvo na turu!]

elvis

Hvala vam na lijepim vijestima,neka bude sa srecom od sada :)

tomekk

Evo za sve znatiželjne, bus radi punom parom, a i danas opet ide van tako da ga je čak i teško ulovit.
Naravno za slike je zaslužan grga

Iznutra je nanovo pretapeciran, a još jedna sitnica je da je i dobio neoplanove ratkape  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

elvis

Svaka cast i na slikama,a i majstorima koji su ucestvovali u njegovoj obnovi,stvarno je prelijep :D :D

mate

MAN danas na Panturistovoj liniji Zagreb - Osijek

Tomek

Jel onda konačno Veolia kupila VTV?

mate

Citat: Tomek  u Siječanj 06, 2011, 15:50:40
Jel onda konačno Veolia kupila VTV?

Vjerojatno da je, meni je jedan vozac rekao da bi Veolia (Panturist) trebala kupit VTV, sam ni on nije bio siguran u to...
BTW. ovaj MAN je ostao u Osijeku, jer sam ovu posadu vidio popodne u povratku za Zagreb u jednom od Citylinera

Majstor

jos u 11.mj je kupljeno a sa AP Vz slicna situacija
Samo mi sudite pošteno !

Tomek

Cityliner N1116 ima još uvijek ZG registracije, ali je dobio Veolija shemu.
No ima jedna velika novost, novi autobus u firmi, ne zna se dal ga je kupio Veolija VTV ili gazda Pavlić(ako ispadne tako prebaciti ćemo post u drugu temu), ali zna se da je prvi takav autobus u Hrvatskoj, konačno nakon dugo čekanja se netko odlučio kupiti, za sve ljubitelje Neoplana, Neoplan Skyliner N1122 iz 2005.

maky

Bogu hvala!
Napokon ga je netko kupio, ali još malo pa ćemo početi sa zazubicama čekati novog Skylinera koji iduće godine kreće u serijsku proizvodnju...   8-8

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

lican

društvo informacija provjerena i 100% točna sva ergela pavlić je od 1.1.2011.kupila veolija, većina vozila koja nisu u bijeloj boji su u Osijeku
u Panturistu na farbanju.

lukas auto

O ne onaj užasni crveni kružić na  sve ove lijepotane. >:( >:(

5AR

Jako lijep autobus  8-8, ex Eberhardt Pforzheim