Školski prijevoz ZET-a

Autor Portos, Studeni 21, 2007, 22:02:42

lussin

Nije više potrebno, to je bio nekadašnji zakon

MAN truck bus

Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

STIB

Kad će obećani/zadani popis školskih linija?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

MAN truck bus

Jednostavno ne moguće. Popis linija se nalazi u svakome autobusu,vozači ne žele reći kojim se ulicama kreću kao da je vojna tajna. A u ZETu ne žele dati jer nisu redovne linije. Jedino da se nađe netko tko vozi ili koristi školske linije. Toliko od mene byeg
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

Shole

Da ima volje već bi netko polako skupit većinu od tih linija samo slikanjem i bilježenjem.

tramvajac 92

65 je ostao bez Atrona, danas na parking peronu terminala Glavni kolodvor, izbljedio je dosta.

421

Prinove u APP.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

ManNLNG

Imas li sliku unutrasnjosti?
EUROBUS AV120

Portos

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Kakva reklama na školskima kad su u upotrebi 4 h dnevno?  ??? Nadam se da nije komercijalna jer naručitelj se sigurno neće usrećiti ako nije baš ovo dogovorio, no da je i još jedna Holdingova kakvog smisla ima...

smogovci.bbb2

Ako je neki teleoperater onda ima smisla. Klinčadiju je najlakše navući na trošenje
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

Portos

62 također obljepljen, piše: "Muzeji su fora"

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Shole

Citat: 421  u Svibanj 18, 2017, 16:49:02
Prinove u APP.

Može li netko poslikat unutrašnjost ovih novih školskih Iveca

tramvajac 92

421

Citat: Shole  u Svibanj 25, 2017, 10:14:46
Može li netko poslikat unutrašnjost ovih novih školskih Iveca
Nisam netko ali ću poslikati unutrašnjost, kad NETKO poslika vozački prostor novog CONECTA od poda do krova! good_boy

Citat: 421  u Studeni 25, 2016, 19:54:08
Može li netko detaljnije poslikati vozački prostor (radni prostor) i prostor prema krovu?
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln