Školski prijevoz ZET-a

Autor Portos, Studeni 21, 2007, 22:02:42

Portos

2 kom Marbus Viveo su stigla, danas sam ih vidio i slikao u AH u Radničkoj. Slike ću staviti kasnije. I opet sam zaboravio pogledati da li već imaju sjedišta ili nemaju ???

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

narancasti

ajde jedva cekam vi
Citat: Portos  u Siječanj 17, 2008, 15:51:53
2 kom Marbus Viveo su stigla, danas sam ih vidio i slikao u AH u Radničkoj. Slike ću staviti kasnije. I opet sam zaboravio pogledati da li već imaju sjedišta ili nemaju ???
ajde jedva cekam vidit te buseve

Portos

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan1983

Portos

narancasti

pa bus mi se bas i nesvida, a cije su ovo rege  :-\

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Ivan

Citat: narancasti  u Siječanj 18, 2008, 20:46:49
pa bus mi se bas i nesvida, a cije su ovo rege  :-\
Stalno samo postavljaš pitanja na koja valjda i 50% vrtićke djece može odgovoriti... Čije bi, molim te, bile ako piše MB i ako se radi o Marbusu koji je upravo došao iz tvornice???

Shole

možda je mislio da su to posebno naručene u skladu sa busom.  Kao kad gledaš stare prospekte od MAN-a pa imaju njemačke tablice M-AN-787.  Tako su si slovenci namjestili da MARBUS ima svoje tablice

narancasti

Citat: Shole  u Siječanj 20, 2008, 12:07:37
možda je mislio da su to posebno naručene u skladu sa busom.  Kao kad gledaš stare prospekte od MAN-a pa imaju njemačke tablice M-AN-787.  Tako su si slovenci namjestili na MARBUS ima svoje tablice

tako je   ;)

tamlover

Shole uvjeren sam da si bio ironičan al narancastog veseli. Nema veze, ne smijemo bit tak okrutni - čovjek uči dok je živ, a naš kolega narancasti je tek počeo učit s obzirom na svoje godine.

gaspa

Najte pehati u narančastoga. Možda vi njega jednom budete pitali čija je rega PG-....

A nije ni meni baš jasno kako to hoda i kome se isplati registrirati (na koliko dugo i pošto?) vozilo samo da dođe iz Maribora u Zagreb. Kad sam ja uvozio auto iz Slovenije nije bilo šanse da sa slovenskim probnim tablicama prođem Breganu i nastavim vožnju po Hrvatskoj. Ili naše tablice ili auto na šlep-službu.

tamlover

Hm ja još uvijek imam njemačke tablice (vremenski ograničene na 3 mjeseca) s kojima je iz Švabije stigel Kadett negdje '91. g. i z njima se pelal po Zagrebu nekih mjesec dana. Još uvijek se viđaju takve tablice s autentičnim oznakama grada iz kojeg je tutač krenuo (u Njemačkoj) i crvenim dodatkom u desnom dijelu tablice gdje piše istek rege.
Kaj se tiče ovog kaj si rekel gaspa, čuo sam da danas čak i kad si auto sam dopelaš i imaš valjane privremene registracije (s tim da moraš nekaj sredit kod nas kaj se papirologije tiče unaprijed) plaćaš troškove špedicijskog transporta. To sam nedavno pročital negdje... Strašno, kak se veli ni luk jel ni luk mirisal  ::|.

helical

Da li netko zna kako je (zašto je) odabrana ova plavo-žuta kombinacija boja?
Radi li se o nekakvom propisu ili se netko samo tako sjetio?

Nekako mi se ova kombinacija boja ne čini baš najs(p)retnija - posebno označavanje moglo se riješiti i nekim detaljem a da ipak boja ostane standardno plava.

tamlover

Plava je ZET-ova boja (to valjda svi ovdje znaju) a žuta je propis (uskoro na snazi za sve, ZET je odmah primjenio sve standarde da kasnije ne bi bilo dodatnih troškova i preinaka)