Školski prijevoz ZET-a

Autor Portos, Studeni 21, 2007, 22:02:42

man750

Citat: busi  u Srpanj 31, 2008, 08:31:27
Citat: shef  u Siječanj 20, 2008, 21:32:33

Ovog časa, mislim da su osim novih ZET-ova, svi autobusi za prijevoz djece u prekršaju, odnosno neispravni jer ne odgovaraju propisima.

pa ni ZET nije skroz po propisima. Žuta boja na bočnim stranicama?
Slzem se sa Shef-om.
Pa ZET ima na bokovima zuto. Nigdje nije propisano gdje  i koliko zutog mora biti na bocnim stranama,a lion's classici i regii imaju naprijed i otraga bocno zuto. Prema tome po propisima su(marbuse nisam vidio u zivo).
Ono sto Autotrans radi nije po propisima jer naprijed i otraga moraju biti potpuno zuti.
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Ivan

Rekoh, idem na NN upisati "holding" pa da vidim hoće li mi ispasti nešto zanimljivo... Nađoh ovo čudo...

http://ponuda-jn.nn.hr/eTender.aspx?id=13BF4260-E02E-46E3-926F-67461B25CBCA&action=show

Ne znam baš radi čega im treba još 5 komada školskih, meni se činilo da ne znaju točno ni kuda bi sa ovih 26... Možda ih nabavljaju da se riješe starih 5 komada turističkih Avtomontaža (2,3,4,6,7)...

Tomek

A čuj, znam da Bišćan još uvijek vozi neke klince pa možda je to to..

Ivan

Citat: Tomek  u Rujan 02, 2008, 12:23:17
A čuj, znam da Bišćan još uvijek vozi neke klince pa možda je to to..
Hm, da, stvarno, vozio je prošle školske godine još i onaj privatnik (nije Bišćan, ali ne mogu se sjetiti imena) sa bijelim O 407 sa Savskog mosta sa ZET-ovim voznim redom na prozoru... Valjda još namjeravaju njih potpuno izbaciti.

Ivan

Hm, pošto su naručeni još početkom proljeća, pretpostavljam da im neće trebati još dugo da dođu... Možda su ih namjeravali dobiti do početka školske godine...

A pošto koštaju okvirno 200.000 po komadu na operativni leasing, pretpostavljam da su nabavljali nešto tursko...

Tomek

Onih 5 školskih Lion's Classica U u Dubravi više nije bijelo nego su poplavili(naprije i iza žuti).. Novost je da zbog otvaranja 3 nove školske linije AP DUbrava dobija dva nova Classica, a ti su dosad vozili u Podsusedu kao gb60 i 61.

man750

Citat: Tomek  u Rujan 10, 2008, 13:54:47
Onih 5 školskih Lion's Classica U u Dubravi više nije bijelo nego su poplavili(naprije i iza žuti).. Novost je da zbog otvaranja 3 nove školske linije AP DUbrava dobija dva nova Classica, a ti su dosad vozili u Podsusedu kao gb60 i 61.
Znas li mozda nove g.br. ?
133 u ZAGREBU
22 u DUBROVNIKU
Jedan u MakarskojMAN750 Autobus ispred svog vremena
- S T E T A - S T O - B A R - J E D A N - N I J E - S A C U V A N -

Tomek

Još uvijek imaju stare garažne brojeve, gb60 i 61, viđeni gb60 danas sa školskom djecom u istočnom djelu grada, nije bilo vremena za promjenu brojeva.

Tomek

Jučer sam uočio jedan problem, a to je da postoji gb617  :o što bi značilo budući da znam još i za gb616, 619(ex10) i 620(ex11) da u ZET-u nisu i 614 i 615 jer ovih bjelih je ostalo 5.. Znači, dečki malo pažnje ovih dana na školske  ;)

gb617 i gb62x

STIB

Subotnji odmor "školaraca" u APP:
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

Tomek

Danas viđen Lion's Classic ex gb61 --- novi gb u Dubravi mu je gb631.. To bi značilo da je gb60 postao gb630... DObili su kao i ostali dubravski školwski plave garažne brojeve na žutu podlogu i bijele na plavu...

STIB

Meni se nekako čini da školskih buseva (žuto obojanih barem na prednjoj i stražnjoj strani, ali i onih koji su cijeli žuti) ima jako puno. Kako to da onda dosta često ujutro vidim na liniji za Waldorfsku školu (na Glavnom kolodvoru i Držićevoj oko 7.30) običan Conecto (sasvim plavi), najčešće 430?
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU

tomobrad

Tomek

Marbus broj 1 koji BTW još uvijek nema garažne brojeve nigdje naljepljene zadnjih dana je garažiran u AP Dubrava... Otkrili smo i 5 Classica od serije 5 bijelih, a to je 614.. Znači, 614,616,617,619,620.

Tomek

5.1. -- gb629 - 34 xxx km
       -- gb63 - 58 900km