RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

lukica

dali si znao da je jednom šole iz 682 zarusao o stanicu sa staklom zbog gužve(puno auta)
I dali ima još negdije u blizini rijeka neki napušteni bus osim 493

SaNjIn

Jedno pitanje..otkad sam ja u rijeci (točnije od prošle godine) u školi nijedanputa nisam vidio na Žabici Man SG313..a na onoj stranici od javnih prijevoza cjelog svjeta il šta već je to ima 3 slike i datum je 10 mjesec 2007.god..dal ja nemam sreće za vidit ga il ?????di je nesto taj bus??

ikar

To je bio Transov 1098. Prebačen je u APP (Požega).

lukica

danas uđem u bus i nadam se brzo sam doma kad ono put od Rijeke do lokve trajo 1 sat, i još neka baba sjela pored mene umijesto da je išla četvorkom!!! ::|

SaNjIn

Citat: ikar  u Studeni 07, 2008, 22:12:02
To je bio Transov 1098. Prebačen je u APP (Požega).
aj..šteta..tak model mi je ljep..šteta šta ih nema u troleju :(..nadam se da će u novoj seriji busa bit i koji Man..

lukica

Danas sam na stanici "SLOGARIĆI VRH" čeko ...... autobus 642 kasnio je ..... 25 minuta!!!!!!!!!!!! kreten >:( >:( >:( >:(
zašto je tolko kasnio??? trebo je ići u 16:45 , a išao je u 17:11 ZAŠTO??? ???

ikar

Citat: lukica  u Studeni 11, 2008, 20:38:50
Danas sam na stanici "SLOGARIĆI VRH" čeko ...... autobus 642 kasnio je ..... 25 minuta!!!!!!!!!!!! kreten >:( >:( >:( >:(

Vozaču se nije dalo ić na vrijeme pa je kasnio. Kakva su to pitanja???

ikar

Ima li tko sačuvan stari vozni red linije 7/7a kada su obje išle do Hosti?

LuckyLooser

Citat: ikar  u Studeni 11, 2008, 21:06:11
Vozaču se nije dalo ić na vrijeme pa je kasnio.
Vidi se da si bio na "školovanju" u 601. ;D

Da, stvarno, OMG kakva su to pitanja ???

mivano

Citat: ikar  u Studeni 11, 2008, 21:06:11
Citat: lukica  u Studeni 11, 2008, 20:38:50

Vozaču se nije dalo ić na vrijeme pa je kasnio. Kakva su to pitanja???
trebo bi pripazit na izražavanje, mislim da šole nije lijen nego je bila gužva u prometu

Boki651

Vrijeđat čovjeka zato što su zbog kolapsa svi kasnili je u najmanju ruku neukusno.

@Ikar: Vozni red 7/7a imam negdje samo moram pronaći.

ikar

Citat: Boki651  u Studeni 13, 2008, 11:27:40
@Ikar: Vozni red 7/7a imam negdje samo moram pronaći.

Samo ga pošalji kad ga iskopaš  ;)

dragec52

Haj. Danas /22.01/ u jutarnjoj smjeni na "5" vozio sam 712 a ispred mene stari MAN 423. Na Brajdi na semaforu on ispred mene. Pali se zelene zajedno krenemo i on ODEEEEEEEEEEEEEEE a ja sa Mercedesom NOVIM BUSOM nisam bio u stanju ga pratiti. Sustignem ga na semaforu u Osječkoj- ista priča samo ga više nisam mogao stići. Kod rotora mu samo još vidio gabaritna svetla. Da nepovjeruješ- stara kramina koja će uskoro u Metis odmagli novom busu starom godinu dan. Jako sam tužan i frustriran pogotovo kad me kolega upitao gdje sam nestao, a nezna da sam ja jadan desnom nogom skoro probio pod stiskajući pedalu gasa. >:( >:( >:( >:(

Shole

Citat: dragec52  u Siječanj 22, 2009, 13:28:48
Haj. Danas /22.01/ u jutarnjoj smjeni na "5" vozio sam 712 a ispred mene stari MAN 423. Na Brajdi na semaforu on ispred mene. Pali se zelene zajedno krenemo i on ODEEEEEEEEEEEEEEE a ja sa Mercedesom NOVIM BUSOM nisam bio u stanju ga pratiti. Sustignem ga na semaforu u Osječkoj- ista priča samo ga više nisam mogao stići. Kod rotora mu samo još vidio gabaritna svetla. Da nepovjeruješ- stara kramina koja će uskoro u Metis odmagli novom busu starom godinu dan. Jako sam tužan i frustriran pogotovo kad me kolega upitao gdje sam nestao, a nezna da sam ja jadan desnom nogom skoro probio pod stiskajući pedalu gasa. >:( >:( >:( >:(

Pa sad kad još bude i klima u novima, ić će uzbrdo na petici i sedmici  ko 471-478