RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Shole

Uđeš na stranicu www.autotrolej.hr i prva obavijest je da je novi vozni red objavljen i stavljen je link www.autotrolej.hr.  Genijalno su to izveli, nema šta.  Baš me zanima koliko plaćaju održavanje portala

kico101

Pošto ne mogu pronaći izdvojeni podforum za čačamalije, jedno zapažanje stavit ću ovdje. Naime, na službenim stranicama proizvođača cacciamali.it pronašao sam model 65CNG i fotku trolejevog 113 ili 114. Pa nisu oni CNG?

http://or2.bolbusiness.it/or4-6/or?uid=cacciamali.client.product_line&IDdestcomm=5&IDallestimenti=29&empty=0
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

kico101

Citat: Shole  u Rujan 08, 2009, 12:35:49
Uđeš na stranicu www.autotrolej.hr i prva obavijest je da je novi vozni red objavljen i stavljen je link www.autotrolej.hr.  Genijalno su to izveli, nema šta.  Baš me zanima koliko plaćaju održavanje portala
Portale održavaju građevinari. Ča ne? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Shole

Danas u Novom Listu Vojko Obersnel priča nešto o čistom zraku bla bla bla i između ostalog posebno je naglašeno da treba građane motivirati da čim više koriste javni gradski prijevoz.  Ni do sada nije bio na nekoj bogzna kakvoj razini, onda je nedavno reducirano na gradskim linijama, a sad broje putnike na prigradski linijama a to sigurno ne rade u cilju poboljšavanja usluge i uvođenja dodatnih vožnji.

Da li postoji negdje nekakav forum ili bilo šta di se mogu nekakva pitanja postavit gradskoj upravi odnosno gradonačelniku jer me zanima na koji način misle povećat korištenje JGP-a smanjenjem broja polazaka.

mivano

opa bit će rezanja vožnji za Lokvu garantirano >:(
Šta se ne može poslat mail gradonačelniku?

shef

Citat: Shole  u Rujan 17, 2009, 11:07:21
Danas u Novom Listu Vojko Obersnel priča nešto o čistom zraku bla bla bla i između ostalog posebno je naglašeno da treba građane motivirati da čim više koriste javni gradski prijevoz.  Ni do sada nije bio na nekoj bogzna kakvoj razini, onda je nedavno reducirano na gradskim linijama, a sad broje putnike na prigradski linijama a to sigurno ne rade u cilju poboljšavanja usluge i uvođenja dodatnih vožnji.

Da li postoji negdje nekakav forum ili bilo šta di se mogu nekakva pitanja postavit gradskoj upravi odnosno gradonačelniku jer me zanima na koji način misle povećat korištenje JGP-a smanjenjem broja polazaka.

http://www.rijeka.hr/Default.aspx?sec=595

ili

http://forum.rijeka.hr/ (iako sumnjam da ovo itko čita)
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Bari

Kojim autobusom je najbolje danas na Viškovo? Ne mogu se snaći na stranicama Autotroleja?
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Citat: Bari  u Rujan 19, 2009, 15:10:44
Kojim autobusom je najbolje danas na Viškovo? Ne mogu se snaći na stranicama Autotroleja?

http://www.autotrolej.hr/Download/2009/09/04/19_20_21.pdf
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Obožavam budalaštine iz "24 sata":

http://www.24sata.hr/news/snasao-se-u-punom-busu-ponio-si-je-vlastitu-stolicu/136284/

Vidi se iz aviona da je to naš Citaro, čak i da ništa ne piše. Nitko nema tako ružne presvlake  :P

(c)Teutonic

Boki651

Evo jedan OT. Danas na Brajdi vidjen autobus Iveco sa probnim beogradskim registarskim oznakama i natpisom Beograd open tour. Boja autobusa i graficki dizajn na njemu je isti kao kod ovih Ayatsa za Kvarner open tour i btw, bus je puno ljepsi i elegantniji od Ayatsa.

SaNjIn

Nešto me buni..ovako..na pokaznoj imam linije 22 i 34.. a ponekad znam ić i s 32 do opatije ili obrnuto..i sad..kako sam išo kupit ljepo kupon prije nego počmu gužve na šalterima..pitam ja ljepo gospođu na šalteru na Jelačiću ako ona meni može staviti i 32 na pokaz.. onda me čudno pogledala i pitala malo arogantno da di ja živim..ja joj kažem u Veprincu..i ona kaže to da mi je s ovim riječkim koje idu do Matulja i onda da presjedam na 34..ja kažem da je..i onda pita da šta će mi 32?? i kažem joj jer mi treba jer ponekad znam ić s 32 do Opatije ili obrnuto (npr kad nemam prve satove pa da neidem rano ujutro zjapit bezveze po gradu i čekat da mi počne škola u 10 onda me starci dopeljaju u Opatiju pa idem s 32 jer nemam veze na ovim mojim linijama u to vrijeme)..a onda je ona meni odgovorila nene to da se tako nemože jer to da meni treba samo zato jer ja idem navčer van pa da ona meni neće plaćati večernje izlaske..i na tome je završilo kupon mi je dala i čao..
Sad mene buni-ako već ja plaćam svoju mjesečnu kartu,tj kupon koji košta 274 kune za 4  zonu..dali ja mogu "stavit" sebi linije koje ja oću?tj ne samo od kuće do škole nego i ove ostale? idem u sr šk i imam tu srednjoškolsku i imam linije od doma do škole..al svejedno mislim da bi ja mogo reć koje da mi linije stavi uz ove od kuće do škole il to ide po kriteriju koju pokaznu imaš idu ti te i te linije na to? jer ako ide po tom kriteriju onda je to  po moju jedna dosta velika-ajmo to tako reć- pljačka..jer onda ako ja želim ić s drugim busom a imam pokaznu i dosta zona (a neželi mi stavit pečat za liniju da me kontrola ne izbaci iz busa) moram kupit potpuno drugu pokaznu i novi kupon i sve opet novo..
molio bih nekog da mi to objasni malo ako me kuži u čemu problem..tnx..

Berlingo

A moj prijatelju, a sta si ocekivao od Troleja? Nesto da putnik bude zadovoljan?

Shole

napravi si na plutenom čepu 32, namaži ga plavim flomasterom i probaj na papiru.  Kad ga izrezbariš dovoljno precizno da izgleda ko trolejevi upiši si sam na pokaznu i liniju 32.

thomcro

Citat: Shole  u Listopad 29, 2009, 00:27:43
napravi si na plutenom čepu 32, namaži ga plavim flomasterom i probaj na papiru.  Kad ga izrezbariš dovoljno precizno da izgleda ko trolejevi upiši si sam na pokaznu i liniju 32.
Da ti ovo netko pročita tko nebi trebal mogal bi te tužit jer je ovo kažnjivo delo i za ovo se ide u rešt (i poticatelj i onaj koji to napravi!).
Pozdrav by thomcro

SaNjIn

Citat: Shole  u Listopad 29, 2009, 00:27:43
hehe..vidiš nije loša ideja al ako onda kontrolor ide malo bolje gledat pa skuži još da je to izvana napečatirano onda sam na***o..al svejedno mi nije jasno po kom kriteriju oni daju linije..jer kako bilo da bilo..onaj ko plaća može sebi odabrat linije koje on želi (naravno određeni broj linija ne sav sve moguće linije koje ima u troleju) sebi na pokaznoj po nekoj mojoj logici..nek me neko ispravi ako sam u krivu..