RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Ruske

ooo sretan rodjendan berly :)

421

Mislio sam na ponovno forumaško rođenje!
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Ruske

ahahhh, ja mislio da je covjeku rodjendan...onda sretno forumasko rodenje :D

Berlingo

Hvala vam svima! To je sve za sad. Vise ne mogu.

Berlingo

Citat: NP-549  u Veljača 11, 2010, 13:07:10
Citat: Bari  u Veljača 10, 2010, 22:43:32
Nešto slika današnjeg sniježnog dana (by: Berlingo)

Poslje centra Marinića
http://i862.photobucket.com/albums/ab182/Bari_Rijeka/1cddd6f1.jpg

..................

Bez uvrede bari, ali nekako mi to nije to.  Kad Belingo stavi slike uvijek uz to ide i neki sočni komentar. Mislim da mu je krajnje vrijeme da se sredi  ;) Ako su radnici Peveca prekinuli štrajk onda stvarno može i on . Zaostatke mu nećemo isplatit, jedino dio u pivi ako dođe na maškare.  Žežo je reko da če opet doč i da če šve ražjebat
A cuj kolega, svako ima svoj kvart ili selo u subotu. A nedjelja? Hoce li vas biti u gradu?

Bari

Citat: Berlingo  u Veljača 12, 2010, 20:43:47
A cuj kolega, svako ima svoj kvart ili selo u subotu. A nedjelja? Hoce li vas biti u gradu?

Ja ću biti sigurno
KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Citat: mivano  u Veljača 11, 2010, 10:10:58
na G.Drenovi vrlo malo snijega ( u tragovima) :( , a na višoj je NV od Pehlina
sinoć se sve zaledilo
Moja ti je firma na Viskovu. 317m n/m. Koliko sam te ja skuzio gdje zivis ti si oko 100m vise. Da, cudna je bila ta srijeda. Ja krenuo za Zagreb i gazde me zovu kod benzinske na Cerniku. Vracaj se nazad, na Viskovu ima vec 10cm snijega! Na Grobniku kisa. Jedva sam se vratio. Oni tragovi na cesti (slike postavio Bari) su bili zivi led. Evo jos jedne slike.Petak ujutro. Ponaljam, 317m n/m!

Berlingo

Citat: Bari  u Veljača 13, 2010, 00:25:57

Ja ću biti sigurno
A gdje se onda nadjemo i u koje vrijeme? Nije ovo chat. Ocekujem jos forumasa i mozda cak one koji nisu iz Rijeke!

Bari

Citat: Berlingo  u Veljača 13, 2010, 00:51:48
Citat: Bari  u Veljača 13, 2010, 00:25:57

Ja ću biti sigurno
A gdje se onda nadjemo i u koje vrijeme? Nije ovo chat. Ocekujem jos forumasa i mozda cak one koji nisu iz Rijeke!

Čuj, ja sam ti tamo od podne, sad kad hoćeš samo se javi. Broj imaš.
Da, bilo bi ljepo ako bi netko došao a da nije iz Rijeke. Ekipa Zagreb, Split i ostali? Što vi mislite?
KREPAT MA NE MOLAT !

mivano

negdje sam pročitao da su svi direktori komunalnih društava u Rijeci nestranački ljudi

Shole

Bilo bi lijepo kad bi bilo tako.

mivano

to sam ovdje našao, mada i u članku priznaje da nema ništa bez njihovog blagoslova

http://www.novilist.hr/2010/02/04/direktori-gradskih-tvrtki-nestra.aspx

Berlingo

Citat: mivano  u Veljača 13, 2010, 20:11:52
negdje sam pročitao da su svi direktori komunalnih društava u Rijeci nestranački ljudi
A cekajte malo! A oni postave svoje ljude i moraju se dokaziti. Tako je novi sef zapovjedio da 661 mora ici dalje i spustiti se dolje. Na zalost, voznja je malo trajala.
Ma budite vi sto hocete sefovi moji, ja nikad nebi zelio biti u vasoj kozi.

mivano

možda su htjeli pokazat da oni neće dopustiti da gradski prijevoz stane kao što je bilo za vrijeme starog direktora (19.12.)

conecto

Ovako je isto linija stala, ali na koji način pokazuju slike! Baš su postigli puno. Što su ovako pokazali - koliko je sigurna vožnja Autotrolejom možda!? Ovakve slike za firmu sigurno nisu neka promidžba pa tako ni za one koji je vode. A takve slike odjeknu daleko više u javnosti nego obavijest da je neka linija trenutno obustavljena zbog stanja na cesti.

Tipične fiks ideje novopečenih šefova koji misle da su izmislili ne znam što a nemaju pojma ni o čemu! Za koju godinu shvate da puno toga ne prolazi, samo u međuvremenu naprave nepopravljivu štetu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...