RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

Mirta

Citat: 421  u Prosinac 13, 2010, 15:52:11
Citat: Berlingo  u Prosinac 13, 2010, 00:11:51
Onda se moram ja odluciti. Vukovarsko cemo tamo gdje je bio Fulir, a Staropramen na Kaptolu.

Što se pive tiče, ja mogu učiniti napor i privremeno popiti Staropramen, ako ćete vi popiti Vukovarsko. ;D
Možda bi bilo vrijeme da  mene iz ZG,  Ti iz Zameta upoznaš s  Mirtom iz ZG-podsljemenska zona?

Dogovoreno! Staropramen na Kaptolu, Vukovarsko kod Žnidaršića – a za fajrunt Velebitsko u Bogovićevoj.   :D
Nikad ne reci:"Nikad!".

kico101

Ajde da malo prekinem ovu pivsko-kaptolsko-vukovarsku raspravu, pa da , umjesto Bokija ( koji se malo ulijenio  :)evil ;) ) za petak navečer najavimo mastere na 4-ci, 610 na 1-ci i slične tričarije, jer sprema se, kako sada stvari stoje, nekakva mini repriza prošlogodišnje situacije u otprilike isto vrijeme. Koji će biti zadnji polazak prema Drenovi i Pehlinu, centimetri na okretištima itd. Otvaram raspravu. Klap! 8-8
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

dragec52

Haj. Uvaženi član BOKI je ponudio da nam daje najsviježije informacije o vremenu za naš dio LIJEPE NAŠE. E pa dajem si za pravo da ga potaknem da nas preventivno obavijesti o nestandardnom vremenu na Kvarneru. Boki kad budeš imao osnove da nam daš informaciju o dolasku lošeg vremena / što to god bilo/ da to natipkaš ako ne u nekoj novoj temi ono u ovoj. Na raznim portalima nagovještavaju i snijeg "UZ OBALU", pa potvrdi ili opovrgni.

Boki651

Evo me, evo čitam vas ja, čitam, isto tako i pratim meteo situaciju. Potvrđujem sve što je kolega Kićo rekao, sprema nam se repriza prošlogodišnje situacije, prema nekim modelima oborine bi trebale već početi prijepodne, a do navečer bi snijeg uz centimetre trebao biti do mora.
Što se prognoziranja, kad će zadnji polasci, ja očekujem da će zadnji 7a ostat na Hostima u 18h, ali i da se neće vratiti u grad. ;D ;D

Naravno situaciju pratim i dalje i izvještavam, a sve možete i sami pratiti na stranici u mom potpisu. ;)

kico101

Kako god bilo, za 496 nema problema. ;)
Btw, ne prati samo Boki svu silu sinoptičkih karata, nego i sam to radim već poprilično dugo. Ukratko, kako sada stvari stoje snijeg je tijekom cijelog petka izgledan u područjima iznad 400 m, a od poslijepodne, te osobito navečer i u noći na subotu i posvuda. Količine u centimetrima nije uputno prognozirati, ali se čini, da možemo reći da je moguće da zabijeli i uz samu obalu ( što znači od 1 do prekonekoliko više centimetara ). Područja Zlobina, Klane, Muna, Pasjaka, Veprinca i sl, mogu očekivati sasvim sigurno i više od 10 cm na tlu. Koliko više, e to je lutrija, odnosno ovisi o specifičnostima orografije i lokalnim turbulencijama. Boki?

EDIT: Boki je ipak bio brži. ;D

Boki651

Pa eto sve si rekao, jedino bih dodao i upozorio na mogućnost za ledenu kišu u petak ujutro, kako vide neki modeli, jer ćemo temperature na tlu imati u minusu.

I još onako usput da bi u četvrtak ujutro, mogle biti i hladnije od -5°C.

kico101

Citat: Boki651  u Prosinac 14, 2010, 20:08:53
Pa eto sve si rekao, jedino bih dodao i upozorio na mogućnost za ledenu kišu u petak ujutro
Da, to mi se ne sviđa baš previše. Treba se spustit na delo.

NP-549

Jutros je već bilo  -5 stepena.  A što se tiče snjega, leda i inih problema juuuuhuuuuu bit će gas gas

kico101

Citat: NP-549  u Prosinac 14, 2010, 20:12:51
Jutros je već bilo  -5 stepena.
Relj'n i okolica se ne računa. Tamo je i u rujnu minus. ;D ;)

Boki651

Jutros na Zlobinu -9°C  ;D

Ovo za -5 mislio sam na područje grada Rijeke, Zlobin i ispod -10°C, Hreljin do -10°C.

NP-549

Nove ripnjače su na seicentodieci tako da nema beda.

421

Citat: NP-549  u Prosinac 14, 2010, 20:19:14
Nove ripnjače su na seicentodieci tako da nema beda.
Ali ne i na  ostalim  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  bus123  ??? ??? ???
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

NP-549

Rid kerfuli !  Onaj na kog ti misliš je na klocnama. Kontejner za smeće mu izletio na cestu

http://www.e-rjecnik.net/hrvatsko-talijanski-rjecnik.htm

Boki651

Evo ljudi, ovako će to nekako izgledati, potvrdio i najnoviji izlaz modela ECMWF, petak sredina dana

421

Citat: NP-549  u Prosinac 14, 2010, 20:23:02
Rid kerfuli !  Onaj na kog ti misliš je na klocnama. Kontejner za smeće mu izletio na cestu
http://www.e-rjecnik.net/hrvatsko-talijanski-rjecnik.htm

UUUUPS !
Ja pobrkao sedici valvole s seicentodieci! >hammer<
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln